Wil jij jezelf of iemand anders een uniek cadeau geven?

Heb jij binnenkort een feest ter ere van een speciale gebeurtenis in je leven?

Ben jij op zoek naar een persoonlijke symbolische tekening?

 

Een zielstekening is een persoonlijk afgestemde tekening met een boodschap op basis van je geboortedatum. Tijdens het maken van een zielstekening speel ik op een intuïtieve manier met wat er door me heen stroomt en wat er onder mijn handen ontstaat. De informatie die ik ontvang zet ik om in kleuren, beelden en symbolische vormen die bij jou passen en horen.

Als de tekening klaar is schrijf ik hier een persoonlijke boodschap bij die je tijdens een bezoek in mijn atelier op een persoonlijke manier in ontvangst mag nemen.

 

Bianca, ik ben dankbaar voor jouw intuïtie, waarmee de geboortemandala tekening leven heeft gekregen. De intuitie van mijn tante, waarmee zij zich kon openstellen. En die van mij, waarmee ik jullie in contact heb gebracht. De creatie is intrigerend, fascinerend en schitterend. De ogen van mijn tante glinsteren en ze zegt dat de tekening met haar praat. Ik wist dat het een mooie flow zou zijn. 

Monica Ruiz

Documentairemaker, Movie Mento

Werkwijze in 4 stappen

  • Voor het maken van een zielstekening heb ik eerst een geboortedatum nodig. Dit kan ook een datum zijn van een andere bijzondere dag of gebeurtenis in je leven.
  • Hierna maken we een afspraak voor een reading van 30 min. via Zoom. Tijdens deze reading stem ik me volledig af op jou of de persoon waarvoor de tekening bestemd is.
  • Daarna ga ik aan de slag en werk ik een zielstekening voor je uit. Hier schrijf ik een persoonlijke boodschap bij.
  • Hierna maken we een afspraak in mijn atelier waarbij je de tekening met boodschap op een persoonlijke manier in ontvangst mag nemen.

 

De investering voor een zielstekening met een persoonlijke boodschap is op dit moment

 
 
 

 

 

497 euro*

 

* Alle prijzen zijn excl. BTW. De levertijd bedraagt ongeveer 3 – 4 weken.

In het eerste levenspad van de Tzolkin kalender valt mijn Maya-verjaardag en hoe mooi dat ik precies in dit pad mijn numerologische jaartekening in ontvangst mocht nemen. Veel van waar ik al van geproefd heb, stond daar pontificaal op papier! Wow …. daar staat ze de krachtige godin Isis, volledig in haar vrouwelijkheid, vol zelfvertrouwen. Krachtig en volledig bewust van haar mogelijkheden. Een godin met een stevige verbinding tussen hemel en aarde, haar vleugels uitgespreid om mee te vliegen en ze geeft me een gevoel van zorgzaamheid voor de mensheid en de wereld. En dan ineens het besef, dít ben ik, dit is mijn potentie! Daar werd ik toch wel even stil van.

Kan ik het al volledig aannemen? Nee, het is nog best spannend om ernaar te kijken en het gevoel ‘dit ben ik’ toe te laten. Het is iets waar ik naar onderweg ben, om volledig wakker te worden in mezelf. En dan wordt de leraar in me wakker, want ik wil graag een voorbeeld zijn voor jou, voor de wereld, zodat jij ook wakker kunt worden in jezelf en jezelf kunt bevrijden van alles wat je nog belemmert. Dit grootse, dit stralende zit namelijk in ons allemaal. Dank je wel Bianca voor het zichtbaar maken van wat leeft in mij! 

Mirjana Scheepens

Lichaamsgericht Energy healer & coach, Unveil Your Sparkle