Videoscribe, gifjes & animaties

Aan de invulling van deze pagina
wordt momenteel gewerkt ..

Werkwijze

Script schrijven

Binnenkort meer info ..

Insert Image

Storyboard tekenen

Binnenkort meer info ..

Insert Image

Concept video

Binnenkort meer info ..

Insert Image

Wat anderen zeggen

Nadat de VCPO het strategisch beleidsplan had beschreven en vastgesteld zochten we een manier om de boodschap van het plan kort en aantrekkelijk onder de aandacht te brengen van leerlingen, ouders, personeel en andere stakeholders. We kozen uiteindelijk voor de vorm van een animatie. Het zoeken was naar de juiste tekenaar, een tekenaar die zowel qua inhoud en stijl paste bij onze organisatie. 

Uiteindelijk viel de keuze op Bianca tekent van Bianca Snip (in samenwerking met Hubertine van den Biggelaar van Tekst en Teken) . We zijn ook achteraf erg blij met deze keuze. Het maken van een animatie is een heel creatief proces, je hebt gedurende dit proces een tekenaar nodig , die goed kan luisteren en alle ideeën kan omzetten in duidelijke, maar vooral ook mooie tekeningen. Tekeningen, die teruggaan tot de kern van wat je wilt vertellen. Soms zit dat in kleine details. Een lachje op een gezicht, een loopje van een kind.

Bianca liet zien dat ze deze tekeningen kon maken en kon samenbrengen tot uiteindelijk een mooie animatie. We zijn trots op het resultaat. Het zien van onze animatie Lev leidt tot mooie en ontroerende reacties. Kijkt u ook eens op onze website, www.vcpo-spijkenisse.nl, en zie het mooie resultaat, niet in de laatste plaats te danken aan Bianca en Hubertine.

Maarten Groeneveld | Bestuurder VCPO Spijkenisse

Bianca heeft voor ons (Veiligheidsregio Gelderland-Zuid) een mooie whiteboard-animatie gemaakt over het doorontwikkelingstraject (verandertraject) van de brandweer. De animatie is primair bedoeld voor onze brandweervrijwilligers en beroepsmedewerkers brandweer. Het was heel prettig samenwerken met Bianca.

Zij zorgt daarbij voor een adequate afstemming met tekstschrijfster en voice-over, zodat het totaalplaatje voor 100 procent klopt. Niets was haar teveel, ze denkt actief mee en weet de ‘over te brengen boodschap’ perfect te vertalen in veelzeggende tekeningen. Inmiddels is de animatie al op diverse plekken in onze regio getoond. De reacties zijn zeer positief. De animatie lokt uit tot discussie en dat was precies de bedoeling.

Helga Gerrits | Beleidsadviseur Veiligheidsregio Gelderland-Zuid 

Plan hier je Creatieve Sparringsessie

Lukt het niet om een concrete visuele vorm te vinden die precies bij jou past? Ben je op zoek naar een sparring partner? Een Creatieve Sparringsessie helpt je met ideeën krijgen hoe dit er voor jou persoonlijk uit kan gaan zien. Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

>