Verjaardagsprofiel
E-book 

Wil jij meer inzicht krijgen in de kern van jouw kwaliteiten en wat jou komend nieuw levensjaar helpt om jouw eigen unieke bijdrage aan de wereld te leveren?

Feestje bouwen

Ieder jaar bouw ik een feestje op mijn verjaardag want de energie die dan centraal staat is een échte eye opener voor wat me het komende nieuwe levensjaar te wachten staat. Daar kijk ik ieder jaar naar uit.

Maya Tzolkin Dreamspell kalender als kompas voor het leven 

Toen ik voor het eerst met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender in aanraking kwam en de betekenis van mijn geboortedatum zonnezegels las, wist ik niet wat me overkwam. Tot mijn grootste verbazing was er ongelofelijk veel herkenning van thema’s die centraal stonden in mijn leven. Ik las o.a. over de 4 bewustzijnsniveau's die verbonden zijn aan deze kalender en het levenspad waarin je bent geboren. Deze niveau's vertegenwoordigen:

1 Spiritueel niveau

De rode draad, wat jou bezielt en inspireert in je leven

2 Fysiek niveau

De kwaliteiten die je in je hebt om jezelf en je talent neer te zetten in de wereld

3 Emotioneel niveau

Wat je in je hebt om vruchtbare relaties aan te gaan inclusief de relatie met jezelf

4 Mentaal niveau

Welke overtuigingen je hebt over jezelf en het leven, waar je van bewust mag worden, wat je helpt om dit om te buigen en te transformeren.

Alles wat ik tegenkwam was een openbaring voor wat er speelde in mijn leven. Ik kreeg precies een bevestiging van de uitdagingen die ik regelmatig tegenkwam en ik las letterlijk de kern van mijn oude patronen.

Dit gebeurde allemaal eind 2012. Vanaf dat moment werd ik verliefd op deze inspirerende kalender die dankzij José Argüelles (Maya onderzoeker, kunstenaar, New Age auteur & visionair) in 1987 in een wereldwijd bruikbare kalendervorm werd vertaald. Hij synchroniseerde de Mayakalender met de Gregoriaanse kalender (de 365 dagen kalender die wij kennen) en verbond ons opnieuw met de wijsheid van de Maya’s in de vorm van een 13 Manen Tzolkinkalender.

En nu komt het allermooiste want ...

Ik las dus ook letterlijk wat mij hierbij helpen kon en wat ik nodig had om mijn kernkwaliteiten, talenten en missie te leven! Hierdoor kreeg ik precies inzicht in waar ik verder in mocht groeien. Vanaf dat moment ben ik gaan reizen op de dagenergie van de Maya Tzolkin Dreamspell kalender en heb ik me steeds verder verdiept in de thema's die hierbij horen.

Ben jij (bijna) jarig? Of ben je net jarig geweest?

Wat staat er allemaal in het e-book?

In het e-book kun je de volgende informatie verwachten en vinden:

 1. 1
  Eerst vind je een korte uitleg over de betekenis van je naam. De energie die hiermee verbonden is zegt veel over de levensopdracht die bij jou hoort. Als je dit leest dan zul je hier vast wel iets in herkennen!
 2. 2
  Vervolgens vind je informatie over wat jou het komende nieuwe levensjaar helpt en ondersteunt. Wat zijn je kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen? Wat is het doel van je nieuwe levensjaar?
 3. 3
  Als laatste vind je de omschrijving van het talent dat tot je beschikking staat. Dit helpt je om bewust te zijn van welk gereedschap je nog meer kan inzetten om je eigen unieke bijdrage te leveren.

Jouw investering

Verjaardagsprofiel
E-book

wat ontvang je?

 • Persoonlijk E-book + uitleg van je naam + geboortedatum vermelding
 • Actuele verjaardag informatie, met uitleg over de inhoud en betekenis van jouw persoonlijke kernkwaliteiten, valkuilen, uitdagingen voor het komende nieuwe levensjaar.
 • Een omschrijving van het talent dat je ondersteunt het komende nieuwe levensjaar.
 • Ondersteunende foto's, illustraties van zonnezegels en kleurrijke beelden.
>