Algemeen
Tekst

20 Innerlijke wegwijzers voor meer geluk, voldoening en plezier in je werk en leven

4 Modules 15 Lessen

Over deze training

Welkom bij deze online Mayakalender Pilot training! In deze training leer je het systeem van de Mayakalender kennen en ga je op zoek naar de sleutel om een stromende creatieflow te creëren in je werk en leven. De basis van deze sleutel is verbonden met 4 bewustzijnsniveau's die te vinden zijn in het pad waar je bent geboren.

In de lessen die nu volgen leg ik de kern uit van deze bewustzijnsniveau's en hoe het reizen met de Mayakalender je helpt om een stroomversnelling te creëren. In deze training kom je ook praktische opdrachten tegen waardoor je een soort reisverslag maakt. Op die manier krijgt jouw ontdekkingsreis een persoonlijk gezicht en karakter.

Learn more

Training Outline

7 Lessen

Module 1 - Voorbereiding & introductie

Introductie online Mayakalender pilot training

Opdracht 1 – Collage

Wat voor indruk heb je van je eigen geboorte levenspad straat gekregen tijdens de 1e VIP Sessie? Wat heb je hiervan herkent? Op welke manier kun je hier een gezicht aan geven?

Probeer een collage te maken van de sfeer die je geproefd hebt. En laat je leiden door het eerste wat in je opkomt. Volg je intuitie.  Ga aan de slag, zoek knipsels en teksten uit verschillende tijdschriften en combineer dit met persoonlijke spullen (denk aan je geboortekaartje, foto’s en andere bijzondere dingen die te maken hebben met wat jij belangrijk vindt zowel in jouw prive als zakelijk leven.

Het resultaat is een portret van jouw geboortestraat opgebouwd uit alles wat met jou als persoon te maken heeft. Het doel van deze collage is geen perfect plaatje maar een intuitieve rijke ingevulde compositie van beelden die de essentie van jou als persoon in het portret te brengen.

3 Lessen

Module 2 - Geboortehuis en huisgenoten

In deze module behandelen we de betekenis van je geboortehuis en de betekenis van de gids, maatje, coach en leraar die in je geboortehuis wonen.

ZOOM Opname + Werkboek I + Opdracht

Voordat je verder gaat met de lessen, download hier eerst het Werkboek met de opdracht die hoort bij het verkennen van je geboortehuis

2.1 Betekenis van je Geboortehuis + Huisnummer (Creatietoon)

In deze les ga je op zoek naar de betekenis van je geboortehuis

2.2 Betekenis van je Huisgenoten (Gids, Maatje, Coach & Leraar)

In deze les ga je op zoek naar je persoonlijke gids, maatje, coach en leraar

3 Lessen

Module 3 - Geboortestraat en talentgidsen

In de vorige Module heb je jouw persoonlijke huisgenoten (partnerkruis) van je geboortehuis leren kennen in de vorm van een gids, maatje, coach en leraar.

In deze Module maak je kennis met de gidsen van de 4 bewustzijnsniveau's in je geboortestraat (geboorte levenspad) en de gidsen die verbonden zijn met de eerste 3 huizen (zonnezegels) van je talentstraat. Deze gidsen zijn het sterkst verbonden met je talent.

ZOOM Opname + Werkboek II + Opdracht

Hier volgt binnenkort de download van Werkboek II

3.2 Betekenis van je Talent

Hier volgt binnenkort meer uitleg over de betekenis van je talent en gidsen

2 Lessen

Module 4 - Kastelen

In deze module behandelen we de betekenis van de kastelen die verbonden zijn met de gidsen in je geboortehuis en straat. 

ZOOM Opname + Werkboek III + Opdrachten

Hier volgt binnenkort de download van Werkboek III

4.1 Kasteel 1

Hier volgt binnenkort meer informatie over de betekenis van Kasteel 1 + een bijbehorende opdracht.

Pen
>