Manifesteren met de Maya's | online basis training 2e TRY-OUT

In deze cursus leer je het systeem van de Mayakalender kennen en ga je op reis in de 4 bewustzijnsniveau's van het levenspad waarin je bent geboren. Je leert je innerlijke gidsen kennen die bij jouw persoonlijke geboorte zonnezegel, levenspad en talent horen. Hiermee vind je de sleutel van de poort naar jouw innerlijke schatkamer waarmee je een stromende creatieflow kan creeren in je werk en in je leven. 

2 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Magisch Manifesteren met de Maya's | online vervolg training 1e TRY-OUT

In deze training gaan we samen op pad in het 1e Kasteel van de Maya Tzolkinkalender en meer diepgang creeren. Je leert Mayakennis praktisch toepassen en implementeren. We gaan kijken naar wat jou activeert en helpt om in beweging te komen. Hier nemen we ook de verbinding in mee naar het lichaam. En je gaat zelf berekeningen maken en interpreteren. Wie ben je voor familie, bekenden, vrienden en/of klanten? En wat zijn zij voor jou? 

2 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

20 Innerlijke wegwijzers voor meer geluk, voldoening en plezier in je werk en leven 1e TRY-OUT

In deze cursus leer je het systeem van de Mayakalender kennen en ga je op reis in de 4 bewustzijnsniveau's van het levenspad waarin je bent geboren. Je leert je innerlijke gidsen kennen die bij jouw persoonlijke zonnezegel en levenspad (geboortehuis en straat) horen. Hiermee vind je de sleutel van de poort naar jouw innerlijke schatten waarmee je een stromende creatieflow kan creeren in je werk en in je leven.

22 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Minicursus Schilder Je Eigen Licht II

Deze minicursus is het vervolg op de minicursus Schilder Je Eigen Licht I. Naast eenvoudige abstracte schildertechnieken zijn aan deze cursus ook abstracte tekentechnieken toegevoegd.

6 Lessen

Easy

Voortgang

Niet begonnen

Minicursus Schilder Je Eigen Licht I

Wil jij abstract leren schilderen? In deze mini-cursus maak je kennis met enkele eenvoudige basistechnieken om hier een begin mee te maken.

6 Lessen

Easy

Voortgang

Niet begonnen

13 dagen Onvoorwaardelijke Liefde

In deze training leer je de kernkwaliteiten kennen die helpen om het thema 'Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en anderen' vorm te geven in je leven en zo goed als mogelijk in te vullen.

Wat vertelt de oeroude kennis en wijsheid van de Maya's over dit thema en hoe kan de Tzolkinkalender hierbij helpen en ondersteunen? Naast informatie over het Gele Zon levenspad dat hierbij hoort zijn ook creatieve opdrachten en oefeningen te vinden om de kennis toe te passen en te implementeren.

Ben je geboren in dit levenspad dan is dit een extra waardevolle training om te doen als dit pad actueel is vanuit de dagenergie in de Maya Tzolkinkalender.

16 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen
Pen
>