Manifesteren met de 13 Manen Tzolkinkalender online basis training (TRY-OUT 2)

In deze cursus leer je het systeem van de Mayakalender kennen en ga je op reis in de 4 bewustzijnsniveau's van het levenspad waarin je bent geboren. Je leert je innerlijke gidsen kennen die bij jouw persoonlijke geboorte zonnezegel, levenspad en talent horen. Hiermee vind je de sleutel van de poort naar jouw innerlijke schatkamer waarmee je een stromende creatieflow kan creeren in je werk en in je leven. 

19 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Manifesteren met de Maya Tzolkinkalender Kasteel 1 (TRY-OUT 1)

In deze training gaan we samen op pad en de 4 levenspaden van het 1e Kasteel in de 13 Manen Tzolkinkalender verkennen. Je leert oeroude Maya kennis en wijsheid praktisch toepassen en implementeren. 

We gaan kijken naar wat jou activeert en helpt om in beweging te komen. Hier nemen we ook de verbinding met het lichaam in mee. En je gaat zelf berekeningen maken en interpreteren. Wie ben jij voor familie, bekenden, vrienden en/of klanten? En wat zijn zij voor jou? 

60 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

20 Innerlijke Wegwijzers voor meer geluk, voldoening en plezier in je werk en leven (TRY-OUT 1 = afgerond)

In deze cursus leer je het systeem van de Mayakalender kennen en ga je op reis in de 4 bewustzijnsniveau's van het levenspad waarin je bent geboren. Je leert je innerlijke gidsen kennen die bij jouw persoonlijke zonnezegel en levenspad (geboortehuis en straat) horen. Hiermee vind je de sleutel van de poort naar jouw innerlijke schatten waarmee je een stromende creatieflow kan creeren in je werk en in je leven.

22 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Schilder Je Eigen Licht Deel 2

Deze minicursus is het vervolg op de minicursus Schilder Je Eigen Licht Deel 1. Naast eenvoudige aquarel schildertechnieken zijn aan deze cursus ook eenvoudige tekentechnieken toegevoegd.

6 Lessen

Easy

Voortgang

Niet begonnen

Schilder Je Eigen Licht Deel 1

Wil jij jezelf in je eigen tempo op een creatieve manier leren uitdrukken? In deze minicursus leer ik je stap voor stap verschillende aquarel schildertechnieken waarmee je het begin van je eigen handschrift leert kennen en ontdekken.

6 Lessen

Easy

Voortgang

Niet begonnen

13 daagse Gele Zon Mini Maya-training

In deze training leer je de kernkwaliteiten kennen die helpen om het thema 'Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en anderen' vorm te geven in je leven en zo goed als mogelijk in te vullen.

Wat vertelt de oeroude kennis en wijsheid van de Maya's over dit thema en hoe kan de Tzolkinkalender hierbij helpen en ondersteunen? Naast informatie over het Gele Zon levenspad dat hierbij hoort zijn ook creatieve opdrachten en oefeningen te vinden om de kennis toe te passen en te implementeren.

Ben je geboren in dit levenspad dan is dit een extra waardevolle training om te doen als dit pad actueel is vanuit de dagenergie in de Maya Tzolkinkalender.

16 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen
Pen
>