ONLINE BASISTRAINING

Toveren met de Maya Tzolkinkalender

Meesterschap is Magisch

Wil jij weten hoe de Tzolkinkalender jou helpt en ondersteunt om op jouw eigen unieke manier vorm te geven aan een innerlijk rijk, creatief en vervuld leven? Dan is deze training iets voor jou!

Wat de Maya Tzolkinkalender ons vertelt ...

Toen ik voor het eerst met de Tzolkinkalender in aanraking kwam en de betekenis van mijn geboortedatum zonnezegels las, wist ik niet wat me overkwam. Tot mijn grootste verbazing was er ongelofelijk veel herkenning van thema’s die centraal stonden in mijn leven. Ik las o.a. over de 4 bewustzijnsniveau's die verbonden zijn aan deze kalender en het levenspad waarin je bent geboren. Deze niveau's vertegenwoordigen:


1 Je fundament 

De rode draad, wat jou bezielt en inspireert in je leven


2 Je manifestatie kwaliteiten

De kwaliteiten die je in je hebt om jezelf en je talent neer te zetten in de wereld


3 Je relationele kwaliteiten

Wat je in je hebt om vruchtbare relaties aan te gaan inclusief de relatie met jezelf


4 Je overtuigingen

Welke overtuigingen je hebt over jezelf en het leven, waar je van bewust mag worden, wat je helpt om dit om te buigen en te transformeren

Alles wat ik tegenkwam was een openbaring voor wat er speelde in mijn leven. Ik kreeg precies een bevestiging van de uitdagingen die ik regelmatig tegenkwam en ik las letterlijk de kern van mijn oude patronen.


Dit gebeurde allemaal eind 2012. Vanaf dat moment werd ik verliefd op deze inspirerende kalender die dankzij José Argüelles (Maya onderzoeker, kunstenaar, New Age auteur & visionair) in 1987 in een wereldwijd bruikbare kalendervorm werd vertaald. Hij synchroniseerde de Mayakalender met de Gregoriaanse kalender (de 365 dagen kalender die wij kennen) en verbond ons opnieuw met de wijsheid van de Maya’s in de vorm van een 13 Manen Tzolkinkalender.


En nu komt het allermooiste want ...


Ik las dus ook letterlijk wat mij hierbij helpen kon en wat ik nodig had om mijn kernkwaliteiten, talenten en missie te leven! Hierdoor kreeg ik precies inzicht in waar ik verder in mocht groeien. Vanaf dat moment ben ik gaan reizen op de dagenergie van de 13 Manen Tzolkinkalender en heb ik me steeds verder verdiept in de thema's die hierbij horen. Op dit moment ben ik op een punt gekomen om deze oeroude kennis door te geven en naar buiten te komen.

Wat anderen zeggen

''

'''Al vele jaren ben ik bezig met de Maya Tzolkinkalender. Bij verschillende coaches en cursusleiders heb ik me verdiept in de oude wijsheid. Het boeit me enorm, maar ik kwam niet echt tot integreren in mijn leven. Soms een aha moment maar het beklijfde niet volledig. Ik vond het ook best ingewikkeld, omdat het een zeer uitgebreide kennis is, die op zoveel toepasbaar is dat ik het overzicht niet goed kon krijgen. Met de basistraining bij Bianca ben ik heel goed op weg geholpen om het werkelijk elke dag te kunnen toepassen en ik exact weet waar ik mijn aandacht wil leggen. Het heeft me verrast hoe het vereenvoudigen met een begrijpelijke taal, ik zoveel beter begrijp hoe ik kan kijken naar de kalender en het gemakkelijk terug zie elke dag. Ben je geïnteresseerd in deze materie dan is de basistraining zeker een aanrader.''

Jeanne Sanders

Verpleegkundige Coach / Therapeut Masseuse

''De reis om meer te leren van de Mayakalender en de wijsheid die er achter zit, begon vanuit nieuwsgierigheid. Ik heb ontdekt dat er zoveel meer in zit! Met een mooie afwisseling van de online omgeving, mogelijkheid tot vragen stellen en de 1:1 VIP sessies heb ik veel waarde en inzichten gekregen. Bianca heeft veel kennis en leidt je moeiteloos door de reis. Een aanrader als je op een andere manier bewust wilt worden van jouw zijn en hoe je jouw kwaliteiten in de wereld kan zetten.''

Elly Smits

Coach bij Verandertrajecten

"Voordat ik aan deze training begon stond ik aan een nieuw begin. Nou ik kan je verzekeren dat alles wat daarna kwam ook als de spijker op z'n kop was! Ondertussen weet ik zoveel meer over de Maya kalender en ook dat er nog veel meer is. Het is een mooie reis naar het antwoord op de vraag "waarom zijn we hier op aarde?" 


Bianca heeft rondom deze vraag een pracht van een leeromgeving gecreëerd en begeleid je met zachte hand de juist richting op. De VIP sessies waarin zij speciaal voor jou je geboorte levenspad, zonnezegel en talenten uiteenzet zijn super goed. 

Ik begin me steeds meer op energie te richten: wat voel ik nu? En ik kijk uit naar hoe dit echt te implementeren en te integreren in mijn leven. Ik volg Bianca op de voet!"

Alie Bruins

Reflexzone Therapeute

"In de eerste VIP sessie kreeg ik alle basisinformatie die nodig was om bij deze reis goed te kunnen instappen. Bianca neemt de tijd en geeft je écht de aandacht. Ze staat altijd open voor vragen en draagt met passie en geduld al haar kennis over. De afwisseling van nieuwe kennis, creatieve opdrachten, naslagwerk en een mooi vormgegeven en duidelijke online leeromgeving hebben me geholpen om de reis vol te houden, ondanks dat het best ingewikkelde materie is zo nu en dan. Ik kijk uit naar het vervolg!"

Marieke Habraken

Consulent Onderwijs

Wat gaan we allemaal doen tijdens deze training?

1

Ik geef je graag helderheid over de betekenis van je eigen geboortedatum en zonnezegels 

De 13 Manen Tzolkinkalender is een soort GPS systeem in mijn leven geworden. Hoe dit werkt ga ik jou leren tijdens deze training. Voordat de training begint maken we eerst een afspraak voor een persoonlijke 1 : 1 Maya VIP Sessie waarin we je geboortedatum, levenspad, talent + gave samen uitgebreid bespreken. Tijdens deze sessie komen vier persoonlijke groei- en ontwikkeling / bewustzijnsniveau's aan bod en welke informatie hier voor jou persoonlijk bij hoort. De reis die we gaan maken is voor iedereen verschillend vanwege je eigen geboortedatum.

2

Ik zorg ervoor dat de Maya Tzolkinkalender voor jou net zo gaat leven als voor mij

Na deze 1 : 1 Maya VIP Sessie volgt een algemene Maya presentatie en onderlinge kennismakingsbijeenkomst via Zoom. Tijdens deze presentatie vertel ik meer over de 13 Manen Tzolkinkalender van 260 dagen. Na deze presentatie gaan we stap voor stap de betekenis van alle levenspaden behandelen en ook wat deze levenspaden voor jou persoonlijk betekenen.  

3

Ik geef je praktische handvatten waarmee je een persoonlijke routeplanner maakt voor de rest van je leven

Met je geboortedatum als vertrekpunt gaan we iedere week werken aan jouw Innerlijke Schatkaart. Deze kaart gaat je helpen om overzicht te krijgen in hoe jouw persoonlijke route loopt in de 13 Manen Tzolkinkalender. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen kwaliteitenverhaal waardoor je een grote lijn gaat zien tussen terugkerende thema's die spelen in je werk en leven. Als je deze route op je eigen manier inzet en jezelf afstemt dan heb je een schat voor de rest van je leven!

4

Ik help je met inzicht krijgen in wat jou helpt om een unieke bijdrage aan de wereld te leveren 

Wat is jouw eigen unieke vorm en hoe zet je dit neer in de wereld? Van welke kernkwaliteiten mag jij je bewust worden in relatie met jezelf en anderen? Waar zit jouw meest kwetsbare plek? Ik begeleid en inspireer je met alle kennis en ervaringen die ik heb met de 13 Manen Tzolkinkalender. Wat vertegenwoordigt bijvoorbeeld jouw hart- en zielsverlangen? Dit kan confronterend zijn, maar het uiteindelijke resultaat van het inzicht hierin is dat je veel beter weet wie je bent en wat je hier komt doen. Hierna volgt een eindevaluatie en afronding van de training.

TOELICHTING


Om volledig profijt te kunnen hebben van deze training is een commitment nodig voor een wekelijks studietijd van 3-4 uur en word je verschillende malen uitgenodigd om de zonnezegels op een eenvoudige manier te tekenen. Uiteraard zijn de voorbeelden opgenomen in deze training en word je hierbij begeleid.

''Voordat ik met de Online Maya training van Bianca begon had ik me weleens eerder in de Maya’s verdiept maar bleek het toch best lastig. Nu heb ik een veel beter idee hoe de verschillende elementen uit de kalender met elkaar verband houden en hoe ik de Maya’s voor mezelf en mijn eigen pad het beste kan ‘lezen’. Ik ga vanaf nu zeker meer aandacht schenken aan de dagenergie en het effect ervan op mijzelf zodat ik veel beter in staat ben om met de flow van de dag mee te gaan. De training zelf ziet er prachtig uit qua vormgeving en wat het extra waardevol maakt is dat je volop 1-op-1 aandacht van Bianca krijgt over jouw eigen Maya profiel en reis. Aanrader!''

Nicky Beentjes

Feng Shui-, Kleurexpert en Astrology Life coach

Wil jij volgend jaar meedoen met deze basistraining? Schrijf je in voor 31 dec. in verband met de voorbereidingen die nodig zijn om 15 jan. 2022 van start te kunnen gaan.

Jouw investering in deze online basistraining

''Manifesteren met de Maya Tzolkinkalender''

  • Startdatum (15 jan. 2022)
  • 8x weken lang Maya kennis en wijsheid toepassen voor je werk en prive-leven
  • 2x Maya VIP Sessies 1:1 online (waarde 297 euro)
  • Besloten Facebookgroep, Q & A Live Zooms, opdrachten en het belangrijkste ... veel plezier en waardevolle inzichten. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!

497

Manifesteren met de Maya Tzolkinkalender inclusief routekaart, mini-kalender + zonnezegels


prijs is exclusief 21% btw

Door wie wordt deze Pilot gegeven?

Mijn naam is Bianca Snip. Ik ben Tzolkingids, kunstenares en illustrator en geloof dat creativiteit en vernieuwing de wereld mooier maken. Ik geloof ook dat de Natuurlijke tijd van de Maya Tzolkinkalender je een handje helpt bij het leven van je volledige potentieel.


Ik nodig je uit om samen met mij op reis te gaan en je eigen kwaliteiten, gave en talenten met bijbehorende valkuilen en uitdagingen te ont-dekken. Vind je eigen vorm om jouw eigen unieke bijdrage te leveren aan een betere wereld. Twijfel je nog? Tot 31 dec. is het mogelijk om je voor deze training in te schrijven.

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Kan ik ook meedoen als ik nog helemaal niets van de Maya Tzolkinkalender weet?

Is de training alleen geschikt voor ondernemers?

Zijn er voorwaarden aan deze training verbonden?

Hoe werkt een Online Pilot Training precies?

Kan ik de training terugkijken als ik wil?

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Hoe kan ik contact opnemen?

Bianca Verbeeld

>