Een logo dat de juiste klanten aantrekt

Ben jij ondernemer, coach of therapeut en wil je meer klanten die beter bij je passen aantrekken? Ontdek dan de kracht van jouw Innerlijke Kleurpalet en Blauwdruk Kleuren in combinatie met de betekenis van je geboortedatum in de MTDK (Maya Tzolkin Dreamspell Kalender). Gebruik deze kleuren en betekenis in je logo, website, praktijk en social media uitingen. 

Soul Branding

Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleuren en vormen voor je logo en bedrijf? Ben je toe aan een 'nieuwe jij' in kleur, vorm, gevoel en stijl? Voel jij er veel voor dat we hiervoor eerst je geboortedatum en jouw landingsplek in de MTDK (Maya Tzolkin Dreamspell Kalender) gaan bekijken?

Het bewust toepassen van deze kennis samen met je persoonlijke blauwdruk kleuren helpt je nóg beter met een duidelijke en heldere communicatie vanuit je ziel naar buiten. Jouw persoonlijke kleuren en vormen gebruiken voor je logo en website maakt dat je ook nóg beter en helderder communiceert vanuit wie je bent en wat je doet.

 

Wat anderen zeggen

Mijn logo werd als te ingewikkeld ervaren en mijn kleuren "te zwart-wit". De gelaagdheid en de complexiteit die ik aankan bleek wel uit mijn logo en de logo's die iemand had ontwikkeld naar aanleiding van mijn verzoek. Mijn broer gaf me terug dat hij "het magische miste in de nieuw voorgestelde logo's". Laat dat nu net dat zijn wat mij enthousiast maakt: Het stukje magie. Wanhopig zwoegde ik voort.. Totdat ik een kleurentest deed om uit te zoeken welke kleuren echt bij me paste. Daar kwam heel wat meer kleur uit dat ik ooit had kunnen voorzien. Geen zwart-wit maar een heel pallet. Vervolgens is Bianca met het logo aan de gang gegaan zonder het echt te veranderen. Het magische bleef, maar de complexiteit van mijn materie werd op een toegankelijke manier verbeeld en er kwam beweging in. Letterlijk en figuurlijk. Bianca snapte heel goed waar ik naartoe wilde en gaf me terug wat echt bij mij hoorde.

Na dat kleurenpallet en een nieuw frisser, dynamische en makkelijkere maar nog steeds magische logo aan mij de taak dat om te zetten naar de eenvoudige maar toch zo complexe materie en structuren waarmee ik werk. Als kunstenaar kan ik aardig overweg met kleuren en vormen, maar kwam er niet uit om een "brandstijl" te creëren waar alle aspecten van mijn zijn in worden weergegeven. "Te veel" is het oordeel dat ik achter me wil laten. Bianca wist de "systemische dualiteit" moeiteloos te kunnen vatten in een gestructureerd kleurenpallet die mijn klanten de weg zal wijzen op hun eigen ontdekkingsreis naar hun eigen professionele "aligned living" waarin zij moeiteloos succesvol zullen zijn. Dat maakt mij ook moeiteloos succesvol. En dat voelt goed.

Ellen Loopstra | LeiderschapsCoach & BusinessMentor

Als ZZP-er levens-loopbaancoach en interim-directeur Primair onderwijs lever ik mijn bijdrage aan het creëren van ruimte voor eigenheid van kinderen en leerkrachten. Mijn motto is: Leven en werken vanuit het hart. De naam van mijn bedrijf is HARTSPIRATIE. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw visitekaartje. De keuze voor mij was snel gemaakt. Ik wilde een visitekaartje dat qua vormgeving en kleur precies vertelt wie ik ben en wat ik wil toevoegen aan de wereld. Ik heb Bianca Snip leren kennen als iemand die in staat is ‘wie ik ben’ en ‘wat ik wil uitdrukken’ vorm te geven op een manier waarbij meerdere lagen verpakt zijn. Ik noem het zelf ‘op een multidimensionale manier’. Vanaf het eerste moment kwamen er bij Bianca allerlei ideeën omhoog. De meetings die we hadden tot uiteindelijk het eindproduct, waren ‘to the point’ en op maat. Ze voelde goed aan wat mijn wensen zijn en wist mijn input steeds op een toch eigen manier te vertalen. Het eindresultaat is er een waar ik trots op ben!

Corné van Oers | Levens-loopbaancoach & interim-directeur

Gratis Maya Kennismaking

Ben jij al een tijd op zoek naar de kern van wie je bent? En wat jouw persoonlijke kwaliteiten zijn op het gebied van ondernemen?

Tijdens een Gratis Maya Kennismaking kijk ik naar de betekenis van je geboortedatum. En geef ik je praktische informatie over jouw grootste kernkwaliteit. Met als doel om inzicht te krijgen in hoe een beeldmerk er voor jou persoonlijk uit kan zien.

Plan hier je Gratis Maya Kennismaking in

Kies een datum en tijd:

>