Zet je emoties om tot een kleurrijk schilderij

Grote avonturen beginnen klein. De eerste stappen die je maakt hoeven niet zo groot te zijn.

M I N I C U R S U S

Schilder Je Eigen Licht

Schilderen vanuit je gevoel en emotie is niet altijd eenvoudig en mogelijk als iets ergens op 'moet' lijken of iets perse ergens aan 'moet' voldoen.

Het is soms een hele kunst om dit los te laten en dan alsnog gewoon je eigen ding doen. Alles laten gaan zoals het gaat en jezelf hier aan overgeven geeft innerlijke rust en inzichten. Ik heb er jaren over gedaan voordat ik dat kon, want ik 'moest' voor mijn gevoel overal aan voldoen en bij mij 'moest' er altijd wel iets ergens op lijken.

Om te laten zien dat je op een eenvoudige creatieve manier jezelf uit kan drukken en je eigen composities kan maken heb ik deze minicursus gemaakt. In 4 lessen leer ik je stap voor stap enkele eenvoudige aquarel schildertechnieken en hoe je op een eenvoudige manier een compositie opbouwt.

in 3 stappen je eigen mini schilderboekje maken

Wil jij jezelf in je eigen tempo op een creatieve manier leren uitdrukken? In deze minicursus leer ik je stap voor stap verschillende aquarel schildertechnieken waarmee je het begin van je eigen handschrift leert kennen en ontdekken.

Wil jij jezelf op een creatieve manier leren uitdrukken?

Grote avonturen beginnen klein. De eerste stappen die je maakt hoeven niet zo groot te zijn.

Wat anderen zeggen

Ik vind het een leuke inspirerende laagdrempelige cursus die naar meer smaakt, leuk om te experimenteren met licht & donkere kleuren door water toe te voegen, ik vind het lastig om delen van het papier wit te laten, je feedback is bemoedigend. Bianca bedankt voor de cursus deze cursus hoort zeker bij de activiteiten waar ik energie van krijg.

Susanne / Cursiste

Wat leuk om dit proces mee te mogen maken. Ik geniet van de gerichte opdrachten waarbij ik lekker op mijn eigen manier kan experimenteren en spelen. Maar het zet wel aan tot iets gaan doen. Doordat je steeds dezelfde materialen nodig hebt kan ik ook steeds snel starten. Het kleine boekje maakt het ook toegankelijk, geen wit papier vrees maar klein en fijn. Ik begin nu wat behoefte te krijgen aan wat grotere vellen… dank je wel voor de inspiratie.

Marieke / Cursiste

Ik vind de groep erg fijn, jouw initiatief!! Complimenten! En je cursus zet mij aan tot aan de slag gaan. In een klein boekje is idd erg prettig. Ook ik heb weinig geduld haha en dat moet ik dus nu gaan ervaren. Ik vind je feedback fijn en positief! Bedankt voor je cursus.

Monique / Cursiste

Spelen

Door regelmatig te experimenteren en je grenzen te verleggen ontdek je nieuwe wegen waardoor je verder komt.

Ontdekken

Grote avonturen beginnen klein. De eerste stappen hoeven niet groot te zijn. Genieten van wat je maakt is belangrijker dan het eindresultaat.

Genieten

Tijdens je ontdekkingsreis kom je van alles tegen en lukt niet altijd alles even goed, maar dat geeft juist moed!

O N L I N E   M I N I C U R S U S

Schilder Je Eigen Licht

inhoud

  • Praktische opdrachten
  • 8x demonstratie video's met uitleg over verschillende eenvoudige creatieve aquarel achtige schildertechnieken
  • Stap voor stap uitleg over opbouwen van composities
  • Inspiratie over lijnen schilderen, vormen en kleurgebruik

Yearly

  • Working time 24/7 all days
  • 1 free meeting room
  • Max 15 team members
  • Free Tea & Coffee
>