Wil jij abstract leren schilderen?

Grote avonturen beginnen klein. De eerste stappen hoeven helemaal niet zo groot te zijn. 

Minicursus Schilder Je Eigen Licht

Op een ontspannen manier contact maken met je eigen creativiteit, wil jij dat ook? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Binnenkort ga ik nog meer eenvoudige abstracte schildertechnieken delen in de vorm van een minicursus Schilder Je Eigen Licht. Iedereen kan leren schilderen vanuit de flow.

Ontdekken

Door regelmatig te experimenteren en je grenzen te verleggen ontdek je nieuwe wegen waardoor je verder komt.

Leren

Tijdens je ontdekkingsreis lukt niet altijd alles even goed, maar hier kun je juist veel van leren.

Creëren

Grote avonturen beginnen klein. De eerste stappen hoeven niet groot te zijn. Genieten van wat je maakt is veel belangrijker dan het eindresultaat. 

Ik vind het een leuke inspirerende laagdrempelige cursus die naar meer smaakt, leuk om te experimenteren met licht & donkere kleuren door water toe te voegen, ik vind het lastig om delen van het papier wit te laten, je feedback is bemoedigend. Bianca bedankt voor de cursus deze cursus hoort zeker bij de activiteiten waar ik energie van krijg.

Susanne / Cursiste

Wat leuk om dit proces mee te mogen maken. Ik geniet van de gerichte opdrachten waarbij ik lekker op mijn eigen manier kan experimenteren en spelen. Maar het zet wel aan tot iets gaan doen. Doordat je steeds dezelfde materialen nodig hebt kan ik ook steeds snel starten. Het kleine boekje maakt het ook toegankelijk, geen wit papier vrees maar klein en fijn. Ik begin nu wat behoefte te krijgen aan wat grotere vellen… dank je wel voor de inspiratie.

Marieke / Cursiste

Ik vind de groep erg fijn, jouw initiatief!! Complimenten! En je cursus zet mij aan tot aan de slag gaan. In een klein boekje is idd erg prettig. Ook ik heb weinig geduld haha en dat moet ik dus nu gaan ervaren. Ik vind je feedback fijn en positief! Bedankt voor je cursus.

Monique / Cursiste

>