Innerlijke Schatkamer reading

 

Wil je na een Maya kennismaking dieper ingaan op een thema of onderwerp dat je bezig houdt? Dan is een Innerlijke Schatkamer reading misschien wel iets voor jou. Als je veel wegen gezien en bewandeld hebt en merkt dat er iets niet helemaal werkt voor jou, dan is het fijn dat er een mogelijkheid bestaat om antwoorden te krijgen op wat er wel bij je past. Hier gebruik ik op een intuitieve manier systemen en methodieken voor zoals de Mayakalender, de Vijf Elementen, Numerologie en meer.

 

Hoe zou het zijn om te weten wat je los mag laten?

Wil je zicht krijgen op wat je niet meer dient?

Vind je het lastig om hier een vinger op te leggen?

 

Tijdens een innerlijke schatkamer reading van 45 min. gaan we hier samen naar kijken en stem ik me intuitief af op jou.

Nooit eerder herkende ik mij zó in wat mij verteld werd…! Alsof de Mayakalender he-le-maal voor mij persoonlijk gemaakt is. Fijn, de (h)erkenning, de inzichten en de bevestiging. Het smaakt naar meer. Naar veel meer. Dus als je bewust kiest voor verdieping en zelfonderzoek, kan ik je zo’n Maya VIP Consult van harte aanbevelen. Dankjewel Bianca, ik zie uit naar onze volgende sessie.”

 

Sonja Broekhuizen

Ondernemerscoach , Moeiteloos Ondernemen

Inzichten & antwoorden

Op basis van jouw geboortegegevens geef ik je informatie over de kern van je grootste valkuilen en wat jou uniek maakt. Hierbij ontvang je praktische tools & tips die je helpen met het aanpakken van je grootste uitdaging. Daarnaast help ik je met inzicht krijgen in wat jou ondersteunt en sterk maakt zodat je stappen kan gaan zetten op een weg die voor jou open ligt.

Blijf je vaak tegen dezelfde dingen aanlopen?

Boek een innerlijke schatkamer reading en stel een open vraag waar je heel graag antwoord op wil.

 

Investering

De investering voor een Innerlijke Schatkamer reading van 45 min. bedraagt:

 

47 euro* (normale prijs 97 euro)

* LET OP: Deze prijs geldt alleen voor de maand Januari. Alle prijzen zijn excl. BTW.

 

Na afloop van de reading ontvang je een audio-opname zodat je deze eenvoudig na kan luisteren en ontvang je naast inzichten en antwoorden tevens een van de affirmatiekaarten thuis, met een persoonlijke boodschap erbij cadeau.