Ben jij op zoek naar een uniek & origineel kunstwerk voor aan de muur? 

Laat je inspireren door een van mijn kleurrijke abstracte of realistische werken in mijn online galerie

Art à Bianca

Expressie helpt mij om datgene te zeggen wat ik niet kan verwoorden. Intuitief volg ik een gevoel van binnenuit. Hierbij breng ik mijn creativiteit graag op mijn eigen manier voor de dag. Ik laat mij leiden door het moment zelf en de vormen die ontstaan. De eenvoud en helderheid vind ik als ik lijnen en vlakken met elkaar verbind. 

Online galerie

In mijn online galerie op EXTO vind je een overzicht van mijn vrije werk. Originele tekeningen en schilderijen, acryl- en olieverf, mixed media gemengde technieken.

Werk aan de muur

Bij Werk aan de Muur vind je betaalbare kunst prints op maat. In drie stappen hangt er een werk aan jouw muur!

Werk jij aan een project, boek of visie en kun je hier geen concrete beelden bij vinden? 


Jouw kennis uniek en origineel in beeld

Ik help jou om jouw kennis op een unieke visuele manier over te brengen zodat je op een originele wijze je verhaal vertellen kan en betere resultaten kan boeken.

Elke boodschap wint aan zeggingskracht door er het juiste beeld bij te schetsen. Dat is vooral een kwestie van aanvoelen.

Wat is de unieke boodschap van een verhaal? Welke sfeer en stijl passen daarbij?

Deze vragen staan bij mij centraal om zo het juiste beeld te schetsen bij:

  • boeken
  • kaarten
  • folders
  • projecten
  • magazines
Bianca tekent

Teken & schilder stijlen

Natuurillustraties

Als allround illustrator maak ik een beeld dat bij jouw doelgroep, boodschap en organisatie past. Sfeervolle beelden, schetsen, fantasie of natuurgetrouwe illustraties … Je kunt kiezen uit een scala aan mogelijkheden!

Vogelvluchten

Wat is het eindresultaat van een project? Dat zie je in één oogopslag dankzij mijn projectvisualisaties en artist-impressions. Jouw plannen en ideeën zet ik om in een ruimtelijke tekening en visualisaties.

>