Werk jij aan een boek, project of visie en kun je hier geen concrete beelden bij vinden? 

Ik help jou om jouw kennis op een unieke visuele manier over te brengen zodat je op een originele wijze je verhaal vertellen kan en betere resultaten kan boeken. 

Een kleine greep uit mijn illustratieve tekenstijlen

Jouw kennis uniek & origineel in beeld

Elke boodschap wint aan zeggingskracht door er het juiste beeld bij te schetsen. Wat is de unieke boodschap van een verhaal? Welke stijl en sfeer past daar bij? Dat laat zich niet afdwingen en is vooral een kwestie van aanvoelen. Deze vragen stel ik regelmatig om zo het juiste beeld te schetsen bij:


  • boeken
  • kaarten
  • folders
  • projecten
  • magazines

Boekuitgaven waarvoor ik geillustreerd heb

Wat anderen zeggen

Bianca heeft fantastische tekeningen gemaakt voor het mindfulness basis- en werkboek dat ik geschreven heb: Op zoek naar jezelf. Ze weet de sfeer van mijn boek te vangen in zen-achtige stijl, eigentijds en vol humor. Ook vind ik haar enorm veelzijdig gezien haar andere werk, dat zij mij liet zien. In haar werk ervaar ik warmte, integriteit en schoonheid.

Dorle Lommatzsch - Mindfulness trainer

Ik kwam bij Bianca terecht met de vraag of ze voor mij een watercolour achtergrond kon maken voor mijn social media posts. Bianca reageerde enthousiast op mijn vraag en tijdens het ontwerp proces heb ik een prettige communicatie ervaren. Ze stemde zich af op wat ik wilde en kwam met eigen initiatieven. Ik vind Bianca erg mooie schilderijen maken en zou haar zeker ook aanraden voor ieder die op dat gebied iets zoekt, of het nu voor commercieel gebruik is of voor thuis aan de muur.

Annelies Voulon - Systemisch Coach

Bianca maakt prachtige illustraties. Haar natuurtekeningen vielen mij op. In mijn boek ‘Met je smartphone het bos in’, staan 3 van haar illustraties. Echt maatwerk, ze heeft zich ingeleefd in de lezer en mijn boodschap. De illustraties sieren ingelijst ook mijn werkkamer. Zoek je een illustratie als aanvulling op je boek of site? Dan ben je bij Bianca aan het juiste adres!

Jolanda Pikkaart - Schrijfcoach & Auteur

20 Levenskunst affirmaties Mayakalender

Natuurtekenstijlen voor projecten

Natuurillustraties

Als allround illustrator maak ik een beeld dat bij jouw doelgroep, boodschap en organisatie past. Sfeervolle beelden, schetsen, fantasie of natuurgetrouwe illustraties … Je kunt kiezen uit een scala aan mogelijkheden!

Vogelvluchten

Wat is het eindresultaat van een project? Dat zie je in één oogopslag dankzij mijn projectvisualisaties en artist-impressions. Jouw plannen en ideeën zet ik om in een ruimtelijke tekening en visualisaties.

Art à Bianca

Online galerie

In mijn online galerie op EXTO vind je een overzicht van mijn vrije werk. Originele tekeningen en schilderijen, acryl- en olieverf, mixed media gemengde technieken.

Werk aan de muur

Bij Werk aan de Muur vind je betaalbare kunst prints op maat. In drie stappen hangt er een werk aan jouw muur!

Plan hier je kennismaking of sparringsessie

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Bianca Snip
>