Wil jij wat je doet op een visuele wijze laten zien maar kun je hier geen concrete beelden bij vinden?

Elke boodschap wint aan zeggingskracht door er het juiste beeld bij te schetsen. Dat laat zich niet afdwingen en is vooral een kwestie van aanvoelen.

Wat is jouw unieke boodschap? Welke stijl en sfeer past daarbij?

Deze vragen stel ik regelmatig om zo het juiste beeld te schetsen. Alles in dienst van jouw zichtbaarheid. Ik help jou om jouw kennis op een unieke visuele manier over te brengen, zodat je op een originele wijze je verhaal vertellen kan. Jouw boodschap volledig afgestemd op jou en jouw doelgroep waardoor je betere resultaten boekt.

Kies je favoriete stijl

Grafische stijl & Logo ontwerp

Illustratieve stijl

Verhalende stijl

Losse tekenstijl

Cartoon stijl

Zwart-wit stijl

Kleurplaat stijl

Botanische stijl

Portret stijl

Geschiedkundige stijl

Vogelvlucht stijl

Educatieve stijl

Boekuitgaven waarvoor ik geïllustreerd heb

Wat anderen zeggen

Bianca heeft fantastische tekeningen gemaakt voor het mindfulness basis- en werkboek dat ik geschreven heb: Op zoek naar jezelf. Ze weet de sfeer van mijn boek te vangen in zen-achtige stijl, eigentijds en vol humor. Ook vind ik haar enorm veelzijdig gezien haar andere werk, dat zij mij liet zien. In haar werk ervaar ik warmte, integriteit en schoonheid.

Dorle Lommatzsch | Mindfulness trainer

Ik kwam bij Bianca terecht met de vraag of ze voor mij een watercolour achtergrond kon maken voor mijn social media posts. Bianca reageerde enthousiast op mijn vraag en tijdens het ontwerp proces heb ik een prettige communicatie ervaren. Ze stemde zich af op wat ik wilde en kwam met eigen initiatieven. Ik vind Bianca erg mooie schilderijen maken en zou haar zeker ook aanraden voor ieder die op dat gebied iets zoekt, of het nu voor commercieel gebruik is of voor thuis aan de muur.

Annelies Voulon | Systemisch Coach

Bianca maakt prachtige illustraties. Haar natuurtekeningen vielen mij op. In mijn boek ‘Met je smartphone het bos in’, staan 3 van haar illustraties. Echt maatwerk, ze heeft zich ingeleefd in de lezer en mijn boodschap. De illustraties sieren ingelijst ook mijn werkkamer. Zoek je een illustratie als aanvulling op je boek of site? Dan ben je bij Bianca aan het juiste adres!

Jolanda Pikkaart | Schrijfcoach & Auteur

Plan hier je Creatieve Sparringsessie

Ben jij bezig met het schrijven van een boek? Heb je een idee of wens voor illustraties? Ben je op zoek naar educatieve beelden voor jouw online leeromgeving?
Wil je hier over sparren? Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

>