Online Mayakalender Pilot Training

20 Innerlijke wegwijzers voor een stromende creatieflow in je werk & leven

Jouw persoonlijke routeplanner voor een rijk, creatief & gelukkig leven

Wil jij op een moeiteloze manier jouw eigen unieke bijdrage leveren aan de wereld? Dan is deze training echt iets voor jou!

Hunab K'u_groen

Wat de Mayakalender ons vertelt en jij ook vast wel wil weten ...

Toen ik voor het eerst met de Maya Tzolkinkalender in aanraking kwam en de betekenis van mijn geboortedatum zonnezegels las, wist ik niet wat me overkwam. Tot mijn grootste verbazing was er ongelofelijk veel herkenning van thema’s die centraal stonden in mijn leven.


Alles wat ik tegenkwam was een openbaring voor wat er speelde in mijn leven. Ik kreeg precies een bevestiging van de thema’s waar ik mee worstelde, van de uitdagingen die ik regelmatig tegenkwam en ik las letterlijk de kern van mijn oude patronen.


Dit gebeurde allemaal eind 2012. Vanaf dat moment werd ik verliefd op deze inspirerende levenskunst kalender die dankzij José Argüelles (kunstenaar, New Age auteur & visionair) in een wereldwijd bruikbare 13 Manenkalender vorm werd vertaald. 


En nu komt het allermooiste want ...


ik las ook letterlijk wat mij hierbij helpen kon! En ook wat ik nodig had om mijn kernkwaliteiten, talenten en missie te leven!

Michelle-McLeary-180x180

''Naast dat ik een hoop bruikbare informatie en inzicht heb gekregen, heb ik ook bevestiging gekregen van het pad wat ik aan het lopen ben, zowel in mijn werk als privé en dat ik ook de juiste hulpbronnen inzet.''

Michelle McLeary

Energetisch Therapeut

Avelien-Jansen-180x180

''Bianca heeft mij aan de hand van de vijf elementen en de kennis en wijsheid van de Mayakalender veel kunnen vertellen over waar mijn talenten liggen, hoe ik mezelf kan voeden op de momenten dat ik even minder lekker in mijn vel zit en wat mijn valkuilen en uitdagingen zijn.''

Avelien Jansen

Stembevrijder

Sonja Broekhuizen

Nooit eerder herkende ik mij zó in wat mij verteld werd…! Alsof de Mayakalender he-le-maal voor mij persoonlijk gemaakt is. Fijn, de (h)erkenning, de inzichten en de bevestiging. Het smaakt naar meer. Naar veel meer.''

Sonja Broekhuizen

Ondernemerscoach

Wat gaan we allemaal doen tijdens deze pilot

Wat gaat er gebeuren nadat je je ingeschreven hebt?

Ik zorg ervoor dat de Mayakalender voor jou net zo gaat leven als voor mij

De Mayakalender is een soort GPS systeem in mijn leven. Hoe dit werkt ga ik jou leren tijdens deze training. Ik ga je ook leren hoe je met de dagenergie om kan gaan en hoe je dit voor jou persoonlijk kan implementeren. Ik begeleid en inspireer je met alle kennis en ervaringen die ik heb met de Maya Tzolkinkalender. 

Ik geef je helderheid over de betekenis van je eigen geboortedatum en zonnezegels

Welke kwaliteiten en potenties horen bij jou en welke hulpbronnen zijn dagelijks beschikbaar zijn om jouw persoonlijke uitdagingen aan te gaan en oude patronen te doorbreken? Je krijgt helderheid op welke manier jij je kernkwaliteiten kan leven en je talenten kan voeden en ontwikkelen.

Ik geef je praktische handvatten waarmee je een persoonlijke routeplanner maakt voor de rest van je leven

De Maya reis die we gaan maken is voor iedereen verschillend vanwege de eigen geboortedatum. Met dit gegeven als vertrekpunt gaan we werken aan een persoonlijke routeplanner / kaart / tomtom. Dit gaat je helpen om signalen te herkennen en meer synchroniciteit te ervaren. Dit kun je op je eigen manier inzetten en gebruiken voor de rest van je leven!

Ik help je met inzicht krijgen op welke manier jij een unieke bijdrage aan de wereld kan leveren 

Wat helpt jou om je eigen unieke vorm te vinden? Wat helpt jou met manifesteren en iets moois neer te zetten in de wereld? Je krijgt ook inzicht in waar jij je bewust van mag worden in relatie met jezelf en anderen. Waar zit bijvoorbeeld jouw meest kwetsbare plek en wat vertegenwoordigt jouw hart- en zielsverlangen? Dit kan confronterend zijn, maar het uiteindelijke resultaat hiervan is zicht op hoe je jouw energie meer kan laten stromen.

Jouw investering in de Online Mayakalender Training

''20 Innerlijke Wegwijzers MAYA Pilot''

Voor een stroomversnelling in je werk en leven

Totale waarde € 697,00 nu voor slechts 197 euro!

  • Startdatum 24 april
  • 6-8 weken lang Maya kennis en wijsheid toepassen op al je persoonlijke vragen
  • 2x Maya VIP Sessies
  • Besloten Facebookgroep, Q & A Live Zooms, opdrachten en het belangrijkste ... veel plezier en waardevolle inzichten. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!

197

20 Innerlijke Wegwijzers voor een stromende creatieflow in je werk en leven

prijs is exclusief 21% btw

100% Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet zeker dat je enorm veel inspiratie uit deze Mayakalender pilot zult halen. Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

Door wie wordt deze Pilot gegeven?

Mijn naam is Bianca Snip. Ik ben kunstenares en illustrator en hou van schoonheid en mooie dingen maken. Dit is iets wat ik zelf hard nodig heb. Een dag zonder is een dag niet geleefd. Hier is alleen niet altijd ruimte voor geweest in mijn leven en daar pluk ik momenteel de vruchten van. 


Het is waardevol als je weet hoe je pijn en disbalans in je leven kan transformeren en ombuigen in iets positiefs en goeds. Dat je je eigen kern ontdekt en dat je hier uiteindelijk iets moois mee doet. De Mayakalender heeft hier een belangrijke rol in gespeeld ..


Twijfel je nog? De datum komt steeds dichterbij ...


Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Kan ik ook meedoen als ik nog helemaal niets van de Mayakalender weet?

Is de training alleen geschikt voor ondernemers?

Zijn er voorwaarden aan deze training verbonden?

Hoe werkt een Online Pilot Training precies?

Kan ik de training terugkijken als ik wil?

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Hoe kan ik contact opnemen?

de Innerlijke Schatkamer

>