Personal Branding Kleurtraject

Welke kleuren horen bij wie jij bent in essentie? Hoe integreer je deze kleuren op een voor jou kloppende manier in je logo en website? 

Laat je website uitstralen wie jij in essentie bent

Herken jij dit?

Je website heeft niet de uitstraling die je eigenlijk zou willen.

Je wilt het wel anders maar loopt vast op tijdgebrek, creativiteit en techniek.

Je bedrijfshuisstijl is aan vernieuwing toe maar je weet niet goed waar te beginnen.

Je hebt al vaak met de structuur gestoeid maar weet niet hoe je tot eenvoud kan komen.
Hoe zou het zijn:

Om een website te hebben die qua uitstraling en gevoel precies past bij wie jij bent en je doelgroep raakt?

Om 3 uur je eigen Personal Designer te hebben die samen met jou onderzoekt hoe het anders, mooier en duidelijker kan op jouw site en je hierbij live ondersteunt?

Om een concreet overzicht te hebben welke lettertypen, kleuren en vormen het beste passen bij jou en jouw bedrijfsuitstraling en waar je zelf mee aan de slag kunt?

Geef jouw online aanwezigheid de uitstraling die het verdient

Het begint met kleur

Jouw unieke kracht- en balanskleuren laten zien wie je innerlijk bent en hoe je dat zakelijk uitstraalt. Welke kleuren dat zijn ontdek je met de Kleurtest. Hieronder vind je mijn eigen unieke ‘kleurpalet’ met turkoois tinten en chocoladebruin. 
Op deze site zie je hoe ik dat in mijn eigen Personal Branding verwerkt heb.

De Blauwdruk van kleur en energie expert Nicky Beentjes is heel anders, hoe zij dat gebruikt heeft zie je op haar eigen website.

Wat anderen zeggen

Het aantrekken van de juiste klanten bleek niet eenvoudig. En als ik dan een klant had bleek het niet altijd de juiste match te zijn. Mijn logo werd als te ingewikkeld ervaren en mijn kleuren "te zwart-wit". De gelaagdheid en de complexiteit die ik aankan bleek wel uit mijn logo en de logo's die iemand had ontwikkeld naar aanleiding van mijn verzoek. Maak het eens simpeler (lees makkelijker te consumeren) "werden vlak en als een 13de in een dozijn". Mijn broer gaf me terug dat hij "het magische miste in de nieuw voorgestelde logo's". Laat dat nu net dat zijn wat mij enthousiast maakt: Het stukje magie.

Wanhopig zwoegde ik voort.. Totdat ik een kleurentest deed om uit te zoeken welke kleuren echt bij me paste. Daar kwam heel wat meer kleur uit dat ik ooit had kunnen voorzien. Geen zwart-wit maar een heel pallet. Vervolgens is Bianca met het logo aan de gang gegaan zonder het echt te veranderen. Het magische bleef, maar de complexiteit van mijn materie werd op een toegankelijke manier verbeeld en er kwam beweging in. Letterlijk en figuurlijk. Bianca snapte heel goed waar ik naartoe wilde en gaf me terug wat echt bij mij hoorde.

Na dat kleurenpallet en een nieuw frisser, dynamische en makkelijkere maar nog steeds magische logo aan mij de taak dat om te zetten naar de eenvoudige maar toch zo complexe materie en structuren waarmee ik werk. Als kunstenaar kan ik aardig overweg met kleuren en vormen, maar kwam er niet uit om een "brandstijl" te creëren waar alle aspecten van mijn zijn in worden weergegeven. "Te veel" is het oordeel dat ik achter me wil laten. Bianca wist de "systemische dualiteit" moeiteloos te kunnen vatten in een gestructureerd kleurenpallet die mijn klanten de weg zal wijzen op hun eigen ontdekkingsreis naar hun eigen professionele "aligned living" waarin zij moeiteloos succesvol zullen zijn. Dat maakt mij ook moeiteloos succesvol. En dat voelt goed.

Ellen Loopstra

LeiderschapsCoach & BusinessMentor

Ruim een jaar geleden heb ik Bianca Snip leren kennen als iemand die in staat is ‘wie ik ben’ en ‘wat ik wil uitdrukken’ vorm te geven op een manier waarbij meerdere lagen verpakt zijn. Ik noem het zelf ‘op een multidimensionale manier’. Vanaf het eerste moment kwamen er bij Bianca allerlei ideeën omhoog. De meetings die we hadden tot uiteindelijk het eindproduct, waren ‘to the point’ en op maat. Ze voelde goed aan wat mijn wensen zijn en wist mijn input steeds op een toch eigen manier te vertalen. Het eindresultaat is er een waar ik trots op ben!

Corné van Oers

Levens-loopbaancoach & Interim-directeur

Bianca heeft mij op een zeer professionele wijze geholpen met het vormgeven van mijn eigen website, logo en huisstijl. Professioneel op het gebied van beeld en vormgeving maar ook professioneel in de wijze waarop zij de ander enerzijds leidt (door vragen te stellen, opdrachten te geven om over na te denken, planmatig te laten zien in welke stappen te komen tot een eindproduct) en anderzijds volgt in wat de ander wil uitdragen.


Het eindresultaat vond ik hartverwarmend.

Zij heeft alle tijd genomen om middels gesprekken én verschillende mogelijke logo’s te komen tot een passend logo voor mij. Daarin streefde zij naar perfectie en toetste telkens of het passend was bij mijn verwachting en mijn eigen beeldvorming. Alles bij elkaar heeft Bianca voor mij een hele belangrijke rol gespeeld in het naar buiten toe uitdragen van wie ik ben en wat ik doe. Bedankt hiervoor!

Mireille van 't Hof

Kindercoach

StenenKamer3 was op zoek naar een mooie passende huisstijl en na een onderzoek in mijn omgeving kwam ik bij Bianca terecht. Ik kies ervoor om te werken met mensen in mijn omgeving , omdat dat meer binding geeft. Bianca woont zo ongeveer om de hoek. Haar website inspireerde mij en na een gratis sparringsessie, waarin ze mij de juiste vragen stelde en coachte, ben ik met haar in zee gegaan. Bianca is niet alleen deskundig, maar juist haar betrokkenheid maakt dat ze mij geraakt heeft. Het resultaat is verbluffend en past helemaal bij wat ik wil uitstralen met StenenKamer3.

Neeltje van Alebeek

Coach, Trainer & Mediator

Werkwijze

 1. 1
  Jouw unieke Kleurpalet door Kleur- en Energie expert Nicky
  Via de mail ontvang je de link naar jouw Kleurtest. Met de uitslag ontdek je jouw Kracht en Balanskleuren die je als basis gebruikt voor jouw Personal Branding, je logo en website. Kleur- en Energie expert Nicky Beentjes bespreekt met jou de uitslag in 2 Zoom sessies én je ontvangt een uitgebreid PDF rapport in 2 delen zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen.
 2. 2
  In het Atelier bij jouw Personal Designer Bianca
  De kleuren uit jouw Kleurtest vormen de basis voor de restyling van jouw logo en website. Samen bekijken we aan de computer hoe je jouw kleuren optimaal gebruikt voor het mooiste resultaat. Lettertypen, structuur en indeling van je site komen ook aan bod in deze 3,5 uur en we maken tijd voor een gezonde lunch.
 3. 3
  Jouw Huisstijl kaart inclusief Feedback Uur
  Aan de hand van de Atelier Sessie maak ik een Huisstijl kaart voor je zodat je alles op een rijtje hebt, deze mail ik je na de sessie. Kleurcodes, lettertypen en wat we verder nog besproken hebben tijdens de live sessie komen allemaal aan bod.
 Samen plannen we ook een Feedback Uur in via Zoom voor je vragen als je met alle input* aan de slag gegaan bent.

* Besluit je na dit traject dat je een aantal zaken liever door mij laat doen dan is dat uiteraard ook mogelijk (offerte basis). 

Jouw investering

Personal Branding Kleurtraject

wat ontvang je?

 • Online kleurentest + uitgebreid kleurrapport (PDF) met helderheid over jouw unieke kracht en balanskleuren.
 • 2x Zoom sessies met uitgebreide uitleg over jouw kleuruitslag
 • 1x ochtend of middag in mijn Atelier voor restyling logo en website (max. 3,5 uur in mijn atelier incl. lunch)
 • 1x Feedback uur online Zoomsessie
 • Huisstijl kaart (PDF) met persoonlijke kleurcodes en adviezen voor het gebruik van jouw kleuren in je logo, website en lettertypen.
>