Laat je creativiteit stromen

Geef jezelf de ruimte om te spelen en te groeien en ontdek je eigen schatkamer.

Innerlijke Rijkdom

Expressie helpt mij om datgene te zeggen wat ik niet kan verwoorden. Intuitief volg ik een gevoel van binnenuit. Hierbij breng ik mijn creativiteit graag op mijn eigen manier voor de dag. Ik laat mij leiden door het moment zelf en de vormen die ontstaan. De eenvoud en helderheid vind ik als ik lijnen en vlakken met elkaar verbind.

Heb jij de overtuiging ...

Dat je eerst goed moet kunnen tekenen om een schilderij te kunnen maken? Of heb jij stiekem een verlangen om te beginnen en komt het hier maar niet van omdat je bang bent wat er dan tevoorschijn komt?

Hi,

Mijn naam is  Bianca Snip

Ik ben beeldend kunstenares, ontwerper en illustrator. De ene keer is een eenvoudige tekenpen mijn gereedschap. De andere keer schilder ik op expressieve wijze met penselen op een doek. Of duik ik voor de zoveelste keer in een boek dat mij inspireert om verder te groeien in alles waar ik van droom. 

Dit wissel ik regelmatig af met een wandeling buiten waar mijn camera mij vergezelt om alle schoonheid om me heen voor eeuwig vast te leggen.

Daarnaast word ik blij van systemen zoals de Maya Tzolkinkalender, Numerologie en de Vijf Elementen want hiermee heb ik de kern van mezelf beter leren kennen. Ik voel een enorme passie bij het doorgeven van alles wat ik hierin ben tegengekomen.

Bianca Snip © Me, Myself and I

de Innerlijke Schatkamer

Dit alles bij elkaar doe ik onder de naam: de Innerlijke Schatkamer. Onder deze paraplu wil ik iedereen die zichzelf beter wil leren kennen inspireren om deze systemen te leren kennen en in te zetten voor een stromende creatieflow in je werk en leven. 

Hoe mooi is het om jezelf vanuit de flow beter te leren kennen en meer synchroniciteit in je leven te gaan ervaren waardoor je moeiteloos je eigen plek in kan nemen? Ik zet graag de deur voor je open.

Dit klinkt misschien een beetje vlot en makkelijk allemaal. Niets is minder waar want de weg hier naar toe is voor mij niet helemaal vanzelf gegaan. Mijn levenspad heeft nogal wat uitdagingen met zich meegebracht. Dat begon al in mijn kinderjaren toen een van mijn ouders vroeg uit mijn leven verdween. 

Natuurlijk wist ik niet wat ik hiermee aan moest en ging ik automatisch voor anderen in mijn directe omgeving zorgen. Verder wist ik niet beter dan dat ik ‘alleen maar’ goed kon tekenen. Trots liet ik van alles zien totdat iemand waar ik zielsveel van hield hier genoeg van kreeg en ik me door een onhandige reactie behoorlijk afgewezen voelde.

Gevoelens en emoties een plek geven

Met dit gevoel heb ik lang rondgelopen totdat ik op een gegeven moment stapje voor stapje leerde wat expressie was. Er ging een wereld van nieuwe mogelijkheden voor me open. Naast het realistisch tekenen naar de waarneming begon ik mezelf langzaam los te maken van een stukje perfectionisme. Ik ging tekenen en schilderen vanuit mijn gevoel en intuïtie. Hieruit ontstonden kleurrijke composities en later is hier beeldhouwen bijgekomen.

Ik ontdekte dat ik op deze manier mijn gevoelens en emoties een waardevolle plek kon geven. De reis die ik aflegde heeft me naast persoonlijke groei en vrijheid, veel avontuur en waardevolle inzichten opgeleverd. Het verlaten gevoel en afgewezen worden had me achteraf gezien, hoe pijnlijk op die momenten dan ook, uiteindelijk toch iets moois opgeleverd.

Leven met de dagenergie van de Mayakalender

Dit werk is inmiddels uitgegroeid tot één grote Innerlijke Schatkamer. Daar is mijn kennis van de Vijf Elementen, Numerologie en het leven met de natuurlijke tijd van de Maya Tzolkinkalender bijgekomen. Ik leef nu veel meer vanuit de flow en vind het nog steeds fijn om op mijn eigen manier creatief bezig te zijn. 

Het geeft veel voldoening om hier op een expressieve wijze mee te spelen en te experimenteren. Daarnaast zet ik ook graag de poort voor anderen open om tot hun eigen innerlijke koninkrijk en schatkamer te komen. Niets moet, alles mag is inmiddels mijn motto geworden.

Vrijheid

Op je eigen manier leven, ontdekken, spelen, leren en .. creëren. Wat een vrijheid! Mijn intuïtieve reis zet zich voort waardoor inmiddels ook stapje voor stapje allerlei andere mooie dingen bij zijn gekomen.

Waar het bij de Innerlijke Schatkamer over gaat

Geen koetjes en kalfjes. Maar je eigen eerlijke binnen wereld verkennen. Geef dit een naam, een kleur. Maak je eigen krabbel babbels en haal eens een keer flink uit. Alles mag er zijn.

Wat gaat het worden bij jou?

Is het blauw, geel of groen? Met welke kleur wil jij het doen? Of maakt het niet uit? Doe eens gek, leef je uit. Gebruik alle kleuren, laat het maar ontstaan. Het zal je alleen maar opbeuren.

3 inspirerende artikelen om te lezen

Blijf op de hoogte van de nieuwste tips en het allerlaatste nieuws 

april 17, 2021

...

april 12, 2021

...

april 11, 2021

...

Ga vandaag nog aan de slag met het lezen van mijn gratis Maya e-book

Leer het geheim van de betekenis van je geboortedatum in de Mayakalender kennen. 

>