Hoe jij bij jouw eigen
authenticiteit kan komen?

Ga op ontdekkingsreis, verleg je eigen grenzen en geef jezelf de ruimte om te spelen en te groeien. Ontdek je eigen innerlijke schatten met de Tzolkinkalender.

Hi,

Mijn naam is  Bianca Snip

Ik ben kunstenares, Tzolkingids, ontwerper en illustrator. De ene keer is een eenvoudige tekenpen mijn gereedschap. De andere keer schilder ik op expressieve wijze met penselen op een doek. Of duik ik voor de zoveelste keer in een boek dat mij inspireert om verder te groeien in alles waar ik van droom. Dit wissel ik regelmatig af met een wandeling buiten waar mijn camera mij vergezelt om alle schoonheid om me heen voor eeuwig vast te leggen.

Daarnaast word ik blij van systemen zoals de Tzolkinkalender, Numerologie en de Vijf Elementen want hiermee heb ik een groot deel van de kern in mezelf beter leren kennen. Ik voel een enorme passie bij het doorgeven van alles wat ik hierin ben tegengekomen.

Dit alles bij elkaar doe ik onder de naam: de Innerlijke Schatkamer. Onder deze paraplu wil ik iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en het beste uit zijn leven wil halen inspireren om een stromende creatieflow te creëren in zijn werk en leven. 

De Innerlijke Schatkamer

Hoe mooi is het om jezelf nóg beter te leren kennen en meer synchroniciteit in je leven te ervaren waardoor je moeiteloos je eigen plek in kan gaan nemen? Ik zet graag de deur voor je open.

Wat hier aan vooraf ging

Het klinkt misschien een beetje vlot en makkelijk allemaal zoals ik alles zeg en presenteer. Niets is minder waar want de weg hier naar toe is voor mij niet helemaal vanzelf gegaan. Ik ben nogal wat uitdagingen tegengekomen op mijn levenspad. Dit begon al vroeg in mijn leven toen een van mijn ouders verdween. Natuurlijk wist ik niet goed wat ik hiermee aan moest, ook niet met de verhalen die ik later hoorde over iemand waar ik dus een deel van was. Ik sloot me af en ging automatisch voor anderen in mijn directe omgeving zorgen. Verder wist ik niet beter dan dat ik ‘alleen maar’ goed kon tekenen. Trots liet ik van alles zien totdat iemand waar ik zielsveel van hield hier genoeg van kreeg en afwijzing het gevolg was.

Afscheid nemen van diepe dingen en een stukje perfectionisme

Met dit afgewezen gevoel heb ik lang rondgelopen. Op een gegeven moment leerde ik stapje voor stapje wat expressie was. Er ging een wereld van nieuwe mogelijkheden voor me open. Naast het tekenen vanuit de waarneming waar ik goed in was begon ik stapje voor stapje op andere manier te tekenen. Dit groeide uit tot schilderen vanuit mijn gevoel en intuïtie. Hieruit ontstonden kleurrijke composities en later is hier beeldhouwen bijgekomen. Alles bij elkaar heb ik mezelf op deze wijze langzaam losgemaakt van diepe dingen die in mijzelf leefden en een stukje perfectionisme.

Op deze manier ontdekte ik dat ik zelf achter het roer van mijn leven kon staan en mijn gevoelens een waardevolle plek kon geven. Dit heeft me naast persoonlijke groei en vrijheid, veel avontuur en waardevolle inzichten opgeleverd. Het verlaten gevoel en de afwijzingen had me achteraf gezien, hoe pijnlijk op die momenten dan ook, uiteindelijk iets heel moois opgeleverd.

Leven met de dagenergie van de Mayakalender

Naast mijn creatieve werk in opdracht is dit werk inmiddels uitgegroeid tot één grote Innerlijke Schatkamer. Daar is mijn kennis van de Vijf Elementen, Numerologie en het leven met de natuurlijke tijd van de Maya Tzolkinkalender bijgekomen. Ik leef nu veel meer vanuit de flow en vind het nog steeds fijn om op mijn eigen manier creatief bezig te zijn. Het geeft veel voldoening om op een expressieve wijze te spelen en te experimenteren. Dit zie ik als een poort om tot je eigen innerlijke schatkamer te komen.

Een andere poort is het systeem van de Maya Tzolkinkalender. Hiermee heb ik een groot deel van de kern in mezelf leren kennen. De Vijf Elementen en Numerologie hebben hier een schepje bovenop gedaan.

Vrijheid

Alles heeft in dienst gestaan van mezelf beter leren kennen, op mijn eigen manier leren leven, ontdekken, spelen, genieten en .. creëren. En doet dat nog steeds. Wat een vrijheid! Ik kan er geen genoeg van krijgen en help iedereen die dit ook wil en de weg hier naar toe een beetje is kwijtgeraakt. 

Innerlijke Rijkdom

Expressie helpt mij om datgene te zeggen wat ik niet kan verwoorden. Intuitief volg ik een gevoel van binnenuit. Hierbij breng ik mijn creativiteit graag op mijn eigen manier voor de dag. Ik laat mij leiden door het moment zelf en de vormen die ontstaan. De eenvoud en helderheid vind ik als ik lijnen en vlakken met elkaar verbind.

Wil jij kennismaken met het systeem van de Mayakalender? Ga vandaag nog aan de slag met het lezen van dit e-book.

Leg de basis om de kern van je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen te leren kennen.

3 inspirerende artikelen om te lezen

Blijf op de hoogte van de nieuwste tips en het allerlaatste nieuws 

oktober 10, 2021

...

september 27, 2021

...

september 14, 2021

...
>