Heb jij soms ook een zetje nodig om te groeien en jezelf te kunnen blijven ontwikkelen?

Een inspirerende mentor en bruisende werkomgeving rijker

Soms heb je een zetje nodig om iets te doen wat je nooit van jezelf had verwacht. Tijdens het meedoen met de Passiechallenge stelde ik een vraag en zag ik mezelf ineens in het diepe springen. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik nu zelf een Challenge aan het geven ben en anderen inspireer op het gebied van de Mayakalender thema's en creatieve levenskunst. Het kostte me dan ook weinig moeite om mezelf na de Passiechallenge de OTR-training cadeau te geven. Vandaag volgt de 2e dag, ik kijk er naar uit en sta te springen om nog veel meer online onderneem inspiratie te ontvangen zodat ik binnenkort mijn kennis op mijn eigen manier over kan dragen en de wereld in kan brengen. Inmiddels ben ik enkele maanden verder én een inspirerende mentor plus bruisende werkomgeving rijker. 

Dit schreef ik begin dit jaar op 29 januari .. 

Wat heeft mij hierbij geholpen?

Deze Tool heeft mij de handvatten gegeven om mijn eigen kennis om te zetten naar het begin van een mooie en praktische online leeromgeving én hoe ik dit op een toegankelijke manier in de wereld kan zetten.

Als ik de online trainers revolutie had gedaan aan het begin van mijn freelance onderneming, had ik veel dingen anders aangepakt. 

En had ik achteraf gezien ook veel minder geld hoeven hoeven investeren dan ik heb gedaan. Dankzij de OTR 2-daagse heb ik grotere stappen kunnen maken die mij in een korte tijd hebben gebracht waar ik naar toe wou. Eindelijk had ik iets gevonden waar alles bij elkaar kwam!

Over de auteur

Bianca Snip  - Op welke manier kun je de relatie met jezelf verbeteren en je kwaliteiten neerzetten in de wereld? De instrumenten die ik hiervoor inzet zijn de Mayakalender, kunst en expressie. Ik leer jou hoe jij meer balans brengt in je leven en jezelf bevrijdt van alles wat jou niet meer dient, zodat je op je eigen manier jouw unieke plek kan innemen en jouw eigen unieke bijdrage aan de wereld kan leveren.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>