Nieuwjaarsboodschap 2020

Gelukkig zijn begint altijd bij jezelf en dankbaarheid verandert je leven in licht en liefde. Dat is een waarheid als een koe.

Voor een stukje persoonlijke groei en bewustzijn in mijn leven laat ik mij in mijn vrije tijd graag inspireren door de oeroude kennis en wijsheid van de Mayakalender. Op woensdag 1 jan. begon 2020 op de 4e dag van het Witte Hond wavespell. De Witte Hond symboliseert het thema zelfliefde. Volgens diverse Maya nieuwjaarsberichten zegt dat veel van wat het komende jaar te wachten staat.

Intentie

Dat gegeven neem ik graag mee als intentie voor het begin van een nieuw decennium. Hierdoor kunnen we ongemerkt situaties tegenkomen waarbij een beroep wordt gedaan op hoe het nu eigenlijk zit met de liefde voor onszelf. Gelukkig worden hier ook adviezen bij gegeven.

Op moeilijke en lastige momenten kan het je bijvoorbeeld helpen om alle moed bij elkaar te rapen en op ontdekkingsreis te gaan. Laat het avontuur maar komen! Hierbij mag je dus uit je comfortzône komen. Grenzen verleggen, met beide benen stevig op de grond blijven staan dat neem ik ook graag mee. Plus het advies om vooral praktisch en realistisch te blijven. Mooi is die Mayakalender toch?

Symbolische tekening

En natuurlijk geef ik dit graag op mijn eigen manier door. Daarom ben ik in de kerstvakantie aan het tekenen geslagen. Hierbij heb ik me laten inspireren door de kwaliteiten van de helpers want die zijn er ook.

De zon staat voor onvoorwaardelijke liefde. De maan en het water staan voor sensitiviteit en het gevoel dat mag stromen. De grote witte hond is de leraar en de kleine witte hond is zijn leerling. De aap vertegenwoordigt de kwaliteit dat we alles niet zo serieus hoeven te nemen.

Een zacht & liefdevol 2020!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.