Nieuwjaars illustratie 2020

Gelukkig zijn begint altijd bij jezelf en dankbaarheid verandert je leven in licht en liefde.

In mijn vrije tijd laat ik mij graag inspireren door de oeroude kennis en wijsheid van de Mayakalender. Op woensdag 1 jan. begon volgens de Mayakalender het jaar 2020 op de 4e dag van het Witte Hond wavespell. De Mayakalender bestaat uit 20 Wavespells. Een daarvan is verbonden met de Witte Hond. Het thema dat hierbij hoort is zelfliefde. Dat zegt heel veel van wat ons het komende jaar te wachten staat.

Intentie voor het nieuwe jaar

Dit neem ik graag mee als intentie voor het begin van een nieuw decennium. Hierdoor kunnen we ongemerkt situaties tegenkomen waarbij een beroep wordt gedaan op hoe het nu eigenlijk zit met de liefde voor onszelf. Gelukkig worden hier ook adviezen bij gegeven.

Op moeilijke en lastige momenten kan het je bijvoorbeeld helpen om alle moed bij elkaar te rapen en op ontdekkingsreis te gaan. Laat het avontuur maar komen! Hierbij mag je dus uit je comfortzône komen.

Grenzen verleggen, met beide benen stevig op de grond blijven staan dat neem ik ook graag mee. Plus het advies om vooral praktisch en realistisch te blijven. Mooi is die Mayakalender toch?

Symboliek

En natuurlijk geef ik dit graag op mijn eigen manier door. Daarom ben ik in de kerstvakantie aan het tekenen geslagen. Hierbij heb ik me laten inspireren door de praktische kant van de helpende en ondersteunende elementen want die zijn er ook.

De zon staat voor onvoorwaardelijke liefde. De maan en het water staan voor sensitiviteit en het gevoel dat mag stromen. De grote witte hond is de leraar en de kleine witte hond is zijn leerling. De aap vertegenwoordigt de kwaliteit dat we alles niet zo serieus hoeven te nemen. Ik ben heel erg benieuwd wat ons komend jaar te wachten staat.

Een zacht & liefdevol 2020!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.