Wil jij op een creatieve manier je eigen grenzen verleggen?

Ik nodig je uit om contact te maken met je gevoel en op een expressieve wijze te spelen. Geef jezelf de kans om stap voor stap creatieve technieken te leren, hiermee te experimenteren en je eigen handschrift in je eigen tempo te ontwikkelen.

Regelmatig neem ik de tijd om op een creatieve manier contact te maken met mijn gevoel. Dit doe ik vooral op momenten wanneer ik naast mijn werk in opdracht op een expressieve manier ergens uitdrukking aan wil geven en even wil spelen. Deze momenten geven veel rust en plezier omdat het resultaat dan even helemaal nergens op hoeft te lijken. De boog kan immers niet altijd gespannen staan! Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor andere dingen en zo blijft alles een beetje in balans.

Minicursus abstract schilderen

Als je op een creatieve manier uitdrukking wil geven aan je gevoel hoef je helemaal niet goed te kunnen tekenen. Sterker nog: dit kan juist behoorlijk in de weg zitten. Daarom heb ik een minicursus gemaakt waarin ik je laat zien dat je met eenvoudige kleurpotlood- en aquareltechnieken al snel iets moois kan maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Het filmpje hieronder helpt je vast om te kijken of dit iets voor je is.

Minicursus Schilder Je Eigen Licht

Op dit moment is het tijdelijk niet mogelijk om je op te geven voor de minicursus. Stuur een mail naar mij via het contactformulier dan ontvang je automatisch een bericht wanneer dit weer mogelijk is! 

Een greep uit de enthousiaste reacties van enkele deelnemers:

  • Wat leuk om dit proces mee te mogen maken. Ik geniet van de gerichte opdrachten waarbij ik lekker op mijn eigen manier kan experimenteren en spelen. Maar het zet wel aan tot iets gaan doen. Doordat je steeds dezelfde materialen nodig hebt kan ik ook steeds snel starten. Het kleine boekje maakt het ook toegankelijk, geen witpapiervrees maar klein en fijn. Ik begin nu wat behoefte te krijgen aan wat grotere vellen… dank je wel voor de inspiratie.
  • Een leuke compacte minicursus. Heel erg bedankt. Het heeft mij weer terug kennis laten maken met aquarel.
  • Ik vind de groep erg fijn, jouw initiatief!! Complimenten! En je cursus zet mij aan tot aan de slag gaan. In een klein boekje is idd erg prettig. Ook ik heb weinig geduld haha en dat moet ik dus nu gaan ervaren. Ik vind je feedback fijn en positief! Bedankt voor je cursus.
  • Ik vind t erg leuk!! Voor mij is t een lesje loslaten…stromen…en zien wat er gaat komen. Het afwachten wat al dat vochtige goedje doet is natuurlijk super. En dan geduld leren hebben omdat je niet meteen door kunt, pfff. 
  • Ik vind het een leuke inspirerende laagdrempelige cursus die naar meer smaakt, leuk om te experimenteren met licht & donkere kleuren door water toe te voegen, ik vind het lastig om delen van het papier wit te laten, je feedback is bemoedigend. Bianca bedankt voor de cursus deze cursus hoort zeker bij de activiteiten waar ik energie van krijg.
  • Ik vind het een hele fijne minicursus. Door de korte instructiefilmpjes word ik telkens aangesproken om er direct mee aan de slag te gaan en dat werkt motiverend. Ook jouw feedback op mijn werkjes is heel ondersteunend. Dus hartelijk dank voor dit alles!
Bianca Snip © de Vogelvlucht tekenaar | copyright 2020 - Postadres: Abraham Kuyperborch 15 - 5241 HR Rosmalen T +31(6)120 95 408