Pluizebol Mijmer Mo-Nu-Mentje

Als ik ernaar kijk en eraan denk hoeveel zaadjes er wel niet op 1 zo'n bol zitten en ik weet niet hoeveel ik er dan nu bij elkaar zie, komt er gelijk een vraag in mij op.

Duizelt het bij jou soms ook aan zoveel keuzemogelijkheden? Dat je soms gewoon even niet weet wat je moet doen?

Ik wel .. en dan is het gevaar dat ik innerlijk verlamd of gestresst raak en dat er dan totaal niets meer uit mijn handen komt ..

De sleutel is te vinden in gewoon ergens voor kiezen, iets gaan doen en ergens mee beginnen. Van het een komt het ander en daarna zie je dan wel weer verder.

Wat is er mis met een ervaring? Het hoeft niet perfect te zijn allemaal toch?

Als een van die pluizebol zaadjes loskomt en door de lucht gaat zweven weet dit zaadje vantevoren ook niet waar het terecht komt ..

Ik vind het mooi om op die manier naar de natuur te kijken. Als ik hier de rust voor neem dan voelt het opeens een stuk lichter van binnen en is het minder lastig om ergens een keuze voor te maken.

Blijkbaar is dat zo nu en dan even nodig zo'n mooie spiegel om je heen. En zo mooi als de natuur dit doet ken ik er eigenlijk geen een.

Mijmeren doet een mens goed en zorgt voor innerlijke overvloed.

Over de auteur

Bianca Snip  - Nieuwe balans energie kunstenares, illustrator & inspirator. Op welke manier kun je de relatie met jezelf verbeteren en je kwaliteiten neerzetten in de wereld? De instrumenten die ik hiervoor inzet zijn de Mayakalender, kunst en expressie. Ik leer jou hoe jij meer balans brengt in je leven en jezelf bevrijdt van alles wat jou niet meer dient, zodat je op je eigen manier jouw unieke plek kan innemen en jouw eigen unieke bijdrage aan de wereld kan leveren.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>