Pluizebol Mijmer Mo-Nu-Mentje

Als ik ernaar kijk en eraan denk hoeveel zaadjes er wel niet op 1 zo'n paardenbloem pluizebol zitten en ik weet niet hoeveel ik er dan nu bij elkaar zie, komt er gelijk een vraag in mij op. 

Duizelt het bij jou ook aan zoveel keuzemogelijkheden waardoor je soms niet meer weet wat je moet doen? 

Het gevaar loert om de hoek dat je innerlijk verlamd of gestresst raakt en dat er dan totaal niets meer uit je handen komt .. De sleutel is te vinden in gewoon ergens voor kiezen, iets gaan doen en ergens mee beginnen. Van het een komt het ander en daarna zie je dan wel weer verder. Want wat is er mis met een ervaring? Door iets uit te proberen leer je altijd wel iets nieuws en groei je weer verder.

Het hoeft niet allemaal perfect te zijn toch?

Als een van die pluizebol zaadjes loskomt en door de lucht gaat zweven weet dit zaadje vantevoren ook niet waar het terecht komt .. Ik vind het mooi om op die manier naar de natuur te kijken. Als ik hier de rust voor neem dan voelt het opeens een stuk lichter van binnen en is het minder lastig om ergens een keuze voor te maken.

Blijkbaar is dat zo nu en dan even nodig zo'n mooie spiegel om je heen. En zo mooi als de natuur dit doet ken ik er eigenlijk geen een. Mijmeren doet een mens goed en zorgt voor innerlijke overvloed.

Over de auteur

Bianca Snip  - Op welke manier kun je de relatie met jezelf verbeteren en je kwaliteiten neerzetten in de wereld? De instrumenten die ik hiervoor inzet zijn de Mayakalender, kunst en expressie. Ik leer jou hoe jij meer balans brengt in je leven en jezelf bevrijdt van alles wat jou niet meer dient, zodat je op je eigen manier jouw unieke plek kan innemen en jouw eigen unieke bijdrage aan de wereld kan leveren.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>