Zet je emoties om tot een kleurrijk schilderij op doek

Grote avonturen beginnen klein, de eerste stappen hoeven niet groot te zijn.

Uitdagingen

Mijn levenspad heeft behoorlijk wat uitdagingen met zich meegebracht. Dit begon al vrij vroeg in mijn leven toen een van mijn ouders plotseling uit mijn leven verdween. Hierna kwam er in de loop van de jaren van alles bij waarvan ik niet goed wist wat ik hiermee aan moest en hoe ik dit alles een plek moest geven.

Ik heb heel lang rondgelopen met de overtuiging dat ''ik niet zo belangrijk was'' en dat ik ''alleen maar goed kon tekenen''. Met heel mijn hart en ziel werkte ik voor anderen en vluchtte ik hier ook min of meer in. Dat ging een tijdje goed maar op een gegeven moment gaf dit niet meer de voldoening die ik werkelijk nodig had.

Expressie 

Toen kwam ik op een punt dat ik stapje voor stapje leerde wat expressie was. Het werd me al snel duidelijk dat ik hier meer mee mocht gaan doen.

Perfectionisme loslaten

Er ging een wereld van nieuwe mogelijkheden voor me open. Naast het tekenen naar de waarneming begon ik mezelf langzaam los te maken van een stukje perfectionisme. Ik ging tekenen en schilderen vanuit mijn gevoel en intuïtie. Hieruit ontstonden kleurrijke tekeningen en schilderijen. Later is hier beeldhouwen bijgekomen. Ik ontdekte dat ik op deze manier mijn gevoelens en emoties een waardevolle plek kon geven. De reis die ik hierin aflegde heeft me naast vrijheid en avontuur ook heel veel persoonlijke groei en waardevolle inzichten opgeleverd. Alles bij elkaar genomen heeft dit mij voor een groot deel gevormd tot de persoon die ik nu ben.

Niks moet, alles mag!

Dit werk is inmiddels uitgegroeid tot één grote innerlijke schatkamer. Daar is het leven met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender als kompas voor mijn leven bij gekomen. Ik vind het nog steeds fijn om op een intuïtieve manier te spelen en te experimenteren met verschillende kleuren, materialen en technieken. Niets moet, alles mag is inmiddels mijn motto geworden.

Vrijheid staat bovenaan. Op je eigen manier ontdekken, spelen, leren en .. creëren!

Bianca Snip is mijn naam
Bianca Snip

Innerlijke Rijkdom


''Expressie helpt mij om datgene te zeggen wat ik niet kan verwoorden. Intuitief volg ik een gevoel van binnenuit. Hierbij breng ik mijn creativiteit graag op mijn eigen manier voor de dag. Ik laat mij leiden door het moment zelf en de vormen die ontstaan. De eenvoud en helderheid vind ik als ik lijnen, vlakken en vormen met elkaar verbind''.

Wil jij weten hoe de Maya Tzolkinkalender jou helpt om je unieke bijdrage aan de wereld te leveren?

Maak kennis met het systeem van de Maya Tzolkinkalender. Leer het geheim van je geboortedatum en de 4 niveau's van persoonlijke groei en bewustwording kennen.

3 inspirerende artikelen om te lezen

Blijf op de hoogte van de nieuwste tips en het allerlaatste nieuws 

juni 5, 2022

...
>