11
Days
:
 
08
Hours
:
 
06
Minutes
:
 
30
Seconds

You missed out!

ONLINE BASISTRAINING

Manifesteren met de Maya's 

Meesterschap is Magisch

Wil jij weten hoe de Maya Tzolkinkalender jou helpt en ondersteunt om op jouw eigen unieke manier vorm te geven aan een innerlijk rijk, creatief en vervuld leven? Dan is deze training iets voor jou!

Wat de Maya Tzolkinkalender ons vertelt ...

Toen ik voor het eerst met de Maya Tzolkinkalender in aanraking kwam en de betekenis van mijn geboortedatum zonnezegels las, wist ik niet wat me overkwam. Tot mijn grootste verbazing was er ongelofelijk veel herkenning van thema’s die centraal stonden in mijn leven. Ik las o.a. over de 4 bewustzijnsniveau's die verbonden zijn aan deze kalender en het levenspad waarin je bent geboren. Deze niveau's vertegenwoordigen:


1 Je fundament 

De rode draad, wat jou bezielt en inspireert in je leven


2 Je manifestatie kwaliteiten

De kwaliteiten die je in je hebt om jezelf en je talent neer te zetten in de wereld


3 Je relationele kwaliteiten

Wat je in je hebt om vruchtbare relaties aan te gaan inclusief de relatie met jezelf


4 Je overtuigingen

Welke overtuigingen je hebt over jezelf en het leven, waar je van bewust mag worden, wat je helpt om dit om te buigen en te transformeren

Alles wat ik tegenkwam was een openbaring voor wat er speelde in mijn leven. Ik kreeg precies een bevestiging van de uitdagingen die ik regelmatig tegenkwam en ik las letterlijk de kern van mijn oude patronen.


Dit gebeurde allemaal eind 2012. Vanaf dat moment werd ik verliefd op deze inspirerende kalender die dankzij José Argüelles (kunstenaar, New Age auteur & visionair) in een wereldwijd bruikbare 13 Manenkalender vorm werd vertaald. 


En nu komt het allermooiste want ...


Ik las dus ook letterlijk wat mij hierbij helpen kon en wat ik nodig had om mijn kernkwaliteiten, talenten en missie te leven! Hierdoor kreeg ik precies inzicht in waar ik verder in mocht groeien. Vanaf dat moment ben ik gaan reizen op de dagenergie van de Mayakalender en heb ik me steeds verder verdiept in de thema's die hierbij horen. Op dit moment ben ik op een punt gekomen om deze oeroude kennis door te geven en naar buiten te komen.

Wat anderen zeggen

Michelle-McLeary-180x180

''Naast dat ik een hoop bruikbare informatie en inzicht heb gekregen, heb ik ook bevestiging gekregen van het pad wat ik aan het lopen ben, zowel in mijn werk als privé en dat ik ook de juiste hulpbronnen inzet.''

Michelle McLeary

Energetisch Therapeut

Avelien-Jansen-180x180

''Bianca heeft mij aan de hand van de vijf elementen en de kennis en wijsheid van de Mayakalender veel kunnen vertellen over waar mijn talenten liggen, hoe ik mezelf kan voeden op de momenten dat ik even minder lekker in mijn vel zit en wat mijn valkuilen en uitdagingen zijn.''

Avelien Jansen

Stembevrijder

Sonja Broekhuizen

Nooit eerder herkende ik mij zó in wat mij verteld werd…! Alsof de Mayakalender he-le-maal voor mij persoonlijk gemaakt is. Fijn, de (h)erkenning, de inzichten en de bevestiging. Het smaakt naar meer. Naar veel meer.''

Sonja Broekhuizen

Ondernemerscoach

Wat gaan we allemaal doen tijdens deze training nadat je je ingeschreven hebt?

Ik zorg ervoor dat de Mayakalender voor jou net zo gaat leven als voor mij

De Mayakalender is een soort GPS systeem in mijn leven geworden. Hoe dit werkt ga ik jou leren tijdens deze training. Ik ga je ook leren hoe je met de dagenergie om kan gaan en hoe je dit voor jou persoonlijk kan implementeren. Ik begeleid en inspireer je met alle kennis en ervaringen die ik heb met de Maya Tzolkinkalender. 

Ik geef je helderheid over de betekenis van je eigen geboortedatum en zonnezegels

Welke kwaliteiten en potenties horen bij jou? Welke hulpbronnen zijn dagelijks beschikbaar zijn om jouw persoonlijke uitdagingen aan te gaan en oude patronen te doorbreken? Je krijgt helderheid op welke manier jij je kernkwaliteiten kan leven en je talenten kan voeden en ontwikkelen.

Ik geef je praktische handvatten waarmee je een persoonlijke routeplanner maakt voor de rest van je leven

De reis die we gaan maken is voor iedereen verschillend vanwege je eigen geboortedatum. Met dit gegeven als vertrekpunt gaan we werken aan jouw persoonlijke routekaart. Deze kaart gaat je helpen om overzicht te krijgen in hoe jouw persoonlijke route loopt in de Maya Tzolkinkalender. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen kwaliteitenverhaal waardoor je meer synchroniciteit gaat ervaren. Deze route kun je op je eigen manier inzetten en is een schat voor de rest van je leven!

Ik help je met inzicht krijgen in wat jou helpt om een unieke bijdrage aan de wereld te leveren 

Wat is jouw eigen unieke vorm? Hoe kun je deze vorm vinden? En hoe zet je dit neer in de wereld? Hier komen kernkwaliteiten bij kijken waar je bewust van mag worden in relatie met jezelf en anderen. Waar zit bijvoorbeeld jouw meest kwetsbare plek? Wat vertegenwoordigt jouw hart- en zielsverlangen? Dit kan confronterend zijn, maar het uiteindelijke resultaat van het inzicht hierin is dat je precies weet wie je bent en wat je komt doen. En ook hoe je dit kan doen.

EXTRA TOELICHTING

Deze training start 1 sept. en bied ik nog 1x laagdrempelig aan voor mensen die serieus met mij willen meedenken en feedback willen geven zodat de inhoud straks voor nog veel meer mensen interessant kan zijn. Op dit moment ben ik op zoek naar een groepje van 10 – 15 personen die willen leren hoe de Mayakalender helpt bij het manifesteren van magisch veel mooie mogelijkheden in je werk en leven.

Jouw investering in deze Online Mayakalender basistraining PILOT

''Manifesteren met de Maya's''

Totale waarde € 697,00 nu voor 97 euro!

  • Startdatum (1 Sept. 2021)
  • 8x weken lang Maya kennis en wijsheid toepassen voor je werk en prive-leven
  • 2x Maya VIP sessies
  • Besloten Facebookgroep, Q & A Live Zooms, opdrachten en het belangrijkste ... veel plezier en waardevolle inzichten. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!

97

Manifesteren met de Maya's PILOT

prijs is exclusief 21% btw

Door wie wordt deze Pilot gegeven?

Mijn naam is Bianca Snip. Ik ben kunstenares, Tzolkin gids en illustrator. Ik hou van buiten zijn en mooie dingen maken. Dat is iets wat ik zelf hard nodig heb. Een dag zonder is een dag niet geleefd. Hier is alleen niet altijd ruimte voor geweest in mijn leven en daar pluk ik momenteel de vruchten van. 


Het is waardevol als je weet hoe je pijn en disbalans in je leven kan transformeren en ombuigen tot iets positiefs en moois. En dat je precies weet wat je nodig hebt om innerlijk de leiding te nemen en thuis te komen in jezelf. De Mayakalender speelt hier een belangrijke rol bij ..


Twijfel je nog? Tot 1 juli is het mogelijk om je in te schrijven

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Kan ik ook meedoen als ik nog helemaal niets van de Mayakalender weet?

Is de training alleen geschikt voor ondernemers?

Zijn er voorwaarden aan deze training verbonden?

Hoe werkt een Online Pilot Training precies?

Kan ik de training terugkijken als ik wil?

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Hoe kan ik contact opnemen?


de Innerlijke Schatkamer

>