Welke van deze 20 kernkwaliteiten hoort bij jou?

De Maya Tzolkinkalender

Toen ik voor het eerst met de Maya Tzolkinkalender in aanraking kwam en de betekenis van de zonnezegels die bij mijn geboortedatum hoorden las, wist ik niet wat me overkwam. Tot mijn grootste verbazing was er ongelofelijk veel herkenning van thema’s die centraal stonden in mijn leven. Dit gebeurde allemaal eind 2012.

Vanaf dat moment ben ik verliefd geworden op deze inspirerende levenskunst kalender die dankzij José Argüelles (kunstenaar, New Age auteur & visionair) in een wereldwijd bruikbare 13 Manen Kalender vorm werd vertaald. Hierdoor is een ontdekkingsreis begonnen die tot op de dag van vandaag niet stil is blijven staan.

 

Openbaring

Alles wat ik tegenkwam aan informatie over mijn geboorte zonnezegels was een openbaring voor wat er tot dan toe speelde in mijn leven. Ik kreeg precies een bevestiging van de thema’s waar ik mee worstelde, van de uitdagingen die ik regelmatig tegenkwam en ik las letterlijk de kern van mijn oude patronen.

Ook kwam ik in aanraking met wat ik hier zelf aan kon doen en wat er aan potentie en talenten in mij leefde. Hierdoor werd ik me volledig bewust van de keuze mogelijkheden die er waren en wat ik hier tot dan toe onbewust mee had gedaan. Het werd tijd om alles eens goed onder de loep te nemen en verantwoordelijkheid te nemen. Op dat moment keek ik mezelf in de spiegel aan en zei:

 

Waar loop je tegenaan?

Hoe wil je verder met jouw leven?

Wat heb je nodig?

Ik was al in een bepaalde mate geïnteresseerd in de Maya kalender en ik wist een aantal zegels, maar ik wilde graag meer inzicht en meer informatie. Ik kende Bianca al en wist dat ze veel kennis heeft over de Tzolkin en ik besloot om een inzichtgesprek bij haar af te nemen. Het was prettig om met Bianca samen te werken, omdat ze een hele fijne en veilige energie heeft. Ze nam ruim de tijd voor me om al mijn vragen te beantwoorden en om alles op een duidelijke manier uit te leggen. Je merkt ook dat ze veel passie heeft voor wat ze doet en haar enthousiasme werkte voor mij heel aanstekelijk. Naast dat ik een hoop bruikbare informatie en inzicht heb gekregen, heb ik ook bevestiging gekregen van het pad wat ik aan het lopen ben, zowel in mijn werk als privé en dat ik ook de juiste hulpbronnen inzet. En hoe ik mezelf daarin nog verder kan versterken. Bianca heeft alles samengevat in een boekje, waarin alles duidelijk is uitgelegd en wat er ook erg mooi uitziet. Ik heb de Maya app op mijn telefoon geïnstalleerd en ik kijk regelmatig wat het zegel voor die dag is, zodat ik mijn acties daar op kan afstemmen. Daarnaast ben ik van plan om de kaarten van de zegels te bestellen die Bianca heeft getekend. Niet alleen omdat ze prachtig getekend zijn, maar ook omdat de kernboodschap van het betreffende zegel er op een duidelijke manier opstaat. Ik denk dat iedereen baat heeft bij een inzichtgesprek bij Bianca als je meer duidelijkheid wilt hebben over wat je graag wilt doen en hoe je dit gaat realiseren.

Michelle McLeary

Energetisch Therapeut , Michelle McLeary LifeCoaching

Keuzes maken

In de jaren die volgden ging ik keuzes maken en dankzij het bijhouden van dagboeken, de vele intuitieve zelfcoach momenten en dagenergie afstemmingen heb ik heel veel inzichten gekregen. Vooral in wat mijn persoonlijke kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen zijn. En wat mij helpt en activeert om in beweging te komen.

 

Je eigen plek innemen

Inmiddels weet ik nu precies waar de 20 archetypische zonnezegels van de Maya Tzolkinkalender bij mij persoonlijk voor staan, op welke manier ze mij helpen en welke kernkwaliteiten bij mij horen. Ik ben ongelofelijk blij met het inzicht in de kern van wat mij sterker maakt en wat mij opvangt als ik in oude patronen terugval. Wat ik nodig heb en waar ik aan mag werken om mijn talenten te leven. Hier heb ik dus inzicht en antwoord op gekregen.

Achteraf gezien vind ik het zo jammer dat ik dit niet eerder heb geweten allemaal want dan had ik op sommige gebieden in mijn leven minder hoeven twijfelen aan mezelf en worstelen denk ik.

 

Jezelf beter leren kennen

Om die reden breng ik de Maya Tzolkinkalender graag op een eenvoudige en laagdrempelige onder de aandacht bij iedereen die door omstandigheden op zoek is naar antwoorden en zichzelf beter wil leren kennen. Al die twijfels, onzeker- en onwetendheid is iets wat ik jou heel graag wil besparen. Daarom bied ik je met alle liefde en plezier een Maya kennismaking aan waarmee je een begin kan maken om zelf op onderzoek uit te gaan. Tijdens deze sessie maak je kennis met de Mayakalender en de betekenis van je eigen geboortepad en zonnezegels.

 

Heb jij het gevoel dat je meer uit je leven kan halen dan je nu doet?

Wil jij de kern van jouw moeiteloze zelf ontdekken?

Ben jij op zoek naar wat jouw unieke kwaliteiten en talenten zijn?

Bianca heeft mij aan de hand van de 5 elementen en met behulp van de kennis en wijsheid van de Mayakalender veel kunnen vertellen over waar mijn talenten liggen, hoe ik mezelf kan voeden op de momenten dat ik even minder lekker in mijn vel zit en wat mijn valkuilen en uitdagingen zijn. Vooral bij de 5 elementen zitten hele praktische en concrete tips die ik gelijk toe kon passen. De affirmatie “Feel the fear and do it anyway”, die bij mijn levenspad van de Rode Draak hoort, heb ik meteen opgeschreven en geeft me op spannende momenten regelmatig de moed om toch de stappen te zetten die ik wil zetten maar ook eng vind. Ik kan je een vitaliteitsprofiel dan ook van harte aanbevelen!

Avelien Jansen

Stembevrijding, De Zelfbewuste Vrouw

Maya kennismaking

Maak kennis met de oeroude wijsheid van de Maya Tzolkinkalender en leer jezelf nog beter kennen! Ik help jou graag met inzicht krijgen in wat jij persoonlijk nodig hebt om het avontuur van je eigen leven aan te gaan. Boek een Maya kennismakingsessie van 20 min. Sla de weg van jouw persoonlijke levenskunst route in en leg de basis waarmee je het beste uit jezelf kan halen. De kennismakingsessies vinden plaats op basis van je geboortedatum via Zoom of Whatsapp (beeldbellen).

 

Investering

De investering voor een Maya kennismakingsessie van 20 min. bedraagt:

 

27 euro*

* Alle prijzen zijn excl. BTW.

 

 

Na afloop van de sessie heb je volledig zicht op het thema van je geboorte wavespell (levenspad) en de kern van je kwaliteiten, valkuilen en hulpbronnen die je in kan zetten om het beste uit jezelf te halen. Je ontvangt tevens een van de affirmatiekaarten thuis, met een persoonlijke boodschap erbij cadeau.