Ben jij klaar met een

blokkade of frustratie? En wil je hier iets aan doen maar .. je weet niet hoe?

Boek gratis een Maya kennismakingsessie waarin we samen kijken in welk levenspad jij geboren bent en welke kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen hierbij horen.

wat brengt een maya kennismakingsessie jou?

Binnen een half uur helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen

Wat zou jij willen? Waar wil je naar toe?

Een kennismaking met de Mayakalender helpt je om meer zicht te krijgen op wie je bent, welke kernkwaliteiten er in je 'koffertje' zitten en wat je nodig hebt om verder te komen in je werk en in je leven.

Waar wil je duidelijkheid over hebben?

Is er iets dat in de weg zit en steeds maar terugkomt waar je geen vinger op kan leggen? Ben jij op zoek naar wat jou hierbij helpt en ondersteunt? Als je weet wie je bent en wat je wilt kun je eenvoudig en doelgericht keuzes maken, maar soms is dat niet altijd even helder. 

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Tijdens een Mayakennismaking stel jij een duidelijke vraag en gaan we kijken naar de betekenis van je geboortedatum. We zetten een eerste stap om te kijken wat jou helpt en welke hulpbronnen er voor jou persoonlijk beschikbaar zijn.

Zij hadden eerder een Maya kennismakingsessie

Ellis Dullemans

Reiki, Massage & Ademcoaching

" Voordat ik bij Bianca kwam voelde ik dat er ergens steeds weer energie lekte. Omdat ik hier last van heb in mijn functioneren vroeg ik me af: hoe komt dit en wat kan ik zelf hier aan doen of van leren?

Door haar leuke nieuwsbrief, Maya kennismaking aanbod en filmpje werd ik nieuwsgierig. Ik was zeer benieuwd naar haar kennis dus ik boekte een sessie. Ik vond haar kennis over de Maya zegels bijzonder en vond het zeer waardevol om de betekenis van mijn geboortedatum te lezen. Ik ben er gelijk meer over gaan lezen en gaan herkennen. De informatie die ik kreeg was helder. Tof!!! Er vallen stukjes in elkaar van de puzzel die leven heet. Ik beveel haar van harte aan als je iets helder wil hebben en praktisch uitvoerbare dingen wil weten om weer in balans te komen."

Jessica Bosman

Docent HRM 

"De Maya sessie vond ik erg fijn. Ik heb veel meer informatie over mijn Maya-blauwdruk gekregen dan verwacht, super! Ik herkende veel van mijzelf in wat Bianca vertelde. Het werkte dus bevestigend en sommige dingen hielpen mij ook om helder te krijgen waarom ik nu sta waar ik sta in mijn leven. 

Wat ik prettig vind aan Bianca is dat ze er echt helemaal induikt. Ze is nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd en wil graag weten hoe het allemaal zit. 

Wanneer dingen dan op zijn plek vallen geniet zij daar zichtbaar van. Persoonlijk vind ik het heel fijn om te merken dat iemand er met ziel en zaligheid ingaat. Dat geeft mij, als cliënt, vertrouwen.

Dank daarvoor Bianca!"

Over de Innerlijke Schatkamer

Hoi,

Ik ben  Bianca Snip

Ik help jou om bewust te worden van je eigen kernkwaliteiten en hoe jij de Mayakalender kan inzetten om een persoonlijk kunstwerk te maken van je werk en leven zodat jij op een moeiteloze manier je eigen plek kan innemen en jouw eigen unieke bijdrage aan de wereld kan leveren. Heb jij hier unieke visuele beelden bij nodig? Dan help ik jou ook met alle liefde en plezier om jouw kennis om te zetten naar unieke beelden zodat jij jouw verhaal op een originele manier vertellen kan en betere resultaten kan boeken.

Achter de tekentafel © Bianca Snip

Maya kennismaking sessie, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda waarop je een vraag wil inbrengen of bespreken.
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat de Maya kennismaking sessie is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw geboortedatum en vraag. 
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Als ik het gevoel heb dat ik je hierna verder kan helpen, kan het zijn dat ik je een aanbod doe. Zo zijn eventuele vervolg- en groeistappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat deze inhouden en waarmee je aan de slag kan gaan.

Plan hier je Maya kennismaking sessie

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

>