Help! Onrust en chaos vandaag -;)

Is het ook zo lekker ‘chaotisch’ bij jou of ben ik de enige?

Lekkerrr, het is een Blauwe Storm (=onrust) toon 2 (=uitdagingen) dag in het Witte Spiegel levenspad! En dan is het ook nog een Blauwe Storm toon 2 jaar vanaf de Dag buiten de tijd gezien vorig jaar (25 juli) dus dit kan nogal wat chaos met zich meebrengen. De dagenergie komt even dubbel aan vandaag! Witte Spiegel energie kaatst alles terug en kan zorgen voor blinde vlekken dus is ook krachtig aanwezig want 1 jan. begon op een Witte Spiegel dag. Kun je het nog volgen en bijhouden allemaal?

TIP

Dichtbij jezelf blijven is de uitdaging vandaag. Aandacht geven aan wat jij wil dat groeit + een vleugje humor om evt. zwaarte en paniek te doorbreken is ook zeker niet verkeerd.

Ik heb mijn tel. op de vliegtuigstand gezet en ben gaan ordenen, opruimen en structureren o.a. want alles liep even helemaal anders dan ik wilde en goed voor me was.

En ik heb ook even touwtje gesprongen tussendoor (conditie dingetje) en muziek gedraaid. Even HEEEL hard meegezongen haha! Plus een Mindfull momentje ingelast en toen .. kon ik weer vooruit. En soms wil even lekker vrij schilderen ook wel eens helpen.

Ben jij creatief? Spreekt dit bericht je aan en is bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk voor jou? Word lid van de Innerlijke Schatkamer Club om nog meer van dit soort berichten te lezen en vooral wat je hier allemaal voor moois mee kan doen.

Ja, leuk! Ik wil lid worden van de Innerlijke Schatkamer Club >

Over de auteur

Bianca Snip  - Nieuwe Balans Energie Kunstenaar.

Op welke manier kun je de relatie met jezelf verbeteren en goed leren kennen? De instrumenten die ik hiervoor inzet zijn de Mayakalender, kleur bekennen en expressie. Ik leer jou hoe jij op je eigen manier jouw eigen unieke kwaliteiten kan inzetten om je eigen plek in te nemen in de wereld en je eigen unieke bijdrage te leveren.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>