Kleur Kompaskaart

Wil jij inzicht krijgen in welke kleuren en beelden passen bij wie jij bent en wat je doet? En hoe je deze kleuren op een voor jou kloppende manier toepast in de vormgeving van jouw online branding?

Laat jouw online zichtbaarheid uitstralen
wie jij in essentie bent

Herken jij dit?

Alles wat je deelt online heeft niet de uitstraling die je eigenlijk zou willen.

Je wilt het wel anders maar loopt vast op tijdgebrek, creativiteit en techniek.

De manier waarop je jezelf laat zien is aan vernieuwing toe maar je weet niet goed waar te beginnen.

Je hebt al vaak met de structuur gestoeid maar weet niet hoe je tot eenvoud kan komen.
Hoe zou het zijn ..

Om eenheid in zichtbaarheid te hebben die qua uitstraling precies past bij wie jij bent en je doelgroep raakt?

Om je eigen Creatieve Branding Designer te hebben die samen met jou onderzoekt hoe het online anders, mooier en duidelijker kan en je hierbij ondersteunt?

Om een concreet overzicht te hebben welke lettertypen, kleuren en beelden het beste passen bij jou en jouw bedrijfsuitstraling en waar je zelf in Canva mee aan de slag kan?

Geef jouw boodschap de
kleur & uitstraling die het verdient

Begin met het maken van een Moodboard

Hierdoor maak je kennis met jouw eigen keuze in kleuren, lettertypes en beelden. Het maakt inzichtelijk waar je nu staat en helpt je met waar je wil dat je heengaat. 

Als geheel vormt dit alleen nog niet de eenheid en de uitstraling die je eigenlijk zou willen. Daarom maak ik hierna voor jou een Brandboard + aanvullende Look & Feel ontwerpen.  Dit komt als geheel bij elkaar in de vorm van een persoonlijk Kleurkompas op maat.

Wat anderen zeggen

Ik heb Bianca Snip leren kennen als iemand die in staat is ‘wie ik ben’ en ‘wat ik wil uitdrukken’ vorm te geven op een manier waarbij meerdere lagen verpakt zijn. Dit noem ik zelf ‘op een multidimensionale manier’. Vanaf het eerste moment kwamen er bij Bianca allerlei ideeën omhoog. De meetings die we hadden tot uiteindelijk het eindproduct, waren ‘to the point’ en op maat. Ze voelde goed aan wat mijn wensen zijn en wist mijn input steeds op een toch eigen manier te vertalen. Het eindresultaat is er een waar ik trots op ben!

Eliyah van Oers

Transitiecoach bij OERSTROOM

Bianca heeft mij op een zeer professionele wijze geholpen met het vormgeven van mijn eigen website, logo en huisstijl. Professioneel op het gebied van beeld en vormgeving maar ook professioneel in de wijze waarop zij de ander enerzijds leidt (door vragen te stellen, opdrachten te geven om over na te denken, planmatig te laten zien in welke stappen te komen tot een eindproduct) en anderzijds volgt in wat de ander wil uitdragen.


Het eindresultaat vond ik hartverwarmend.

Zij heeft alle tijd genomen om middels gesprekken én verschillende mogelijke logo’s te komen tot een passend logo voor mij. Daarin streefde zij naar perfectie en toetste telkens of het passend was bij mijn verwachting en mijn eigen beeldvorming. Alles bij elkaar heeft Bianca voor mij een hele belangrijke rol gespeeld in het naar buiten toe uitdragen van wie ik ben en wat ik doe. Bedankt hiervoor!

Mireille van 't Hof

Kindercoach

StenenKamer3 was op zoek naar een mooie passende huisstijl en na een onderzoek in mijn omgeving kwam ik bij Bianca terecht. Ik kies ervoor om te werken met mensen in mijn omgeving , omdat dat meer binding geeft. Bianca woont zo ongeveer om de hoek. Haar website inspireerde mij en na een gratis sparringsessie, waarin ze mij de juiste vragen stelde en coachte, ben ik met haar in zee gegaan. Bianca is niet alleen deskundig, maar juist haar betrokkenheid maakt dat ze mij geraakt heeft. Het resultaat is verbluffend en past helemaal bij wat ik wil uitstralen met StenenKamer3.

Neeltje van Alebeek

Coach, Trainer & Mediator

Werkwijze

 1. 1
  Jouw persoonlijke kleur- en beeldenkeuze in de vorm van een Moodboard
  Tijdens een eerste sessie via Zoom word je begeleid bij het maken van een Moodboard. Het bepalen van je eigen beeld-, lettertype en kleurkeuze is een inventarisatie van waar je nu op dit moment staat in jouw bedrijf. Dit Moodboard is de basis waarmee je de vorm van je online branding koers gaat bepalen. Via de mail ontvang je een link naar een Template in Canva.
 2. 2
  Brandboard design door jouw Personal Designer Bianca
  Na het maken van dit Moodboard kijk ik hoe jouw kleuren, beelden en lettertype keuzen samen bij elkaar gevormd kunnen worden tot een mooi passend geheel. Hiervoor maak ik eerst een Brandboard design in Canva. Welke illustratieve beeldelementen kunnen toegevoegd worden voor een optimaal en evenwichtig resultaat? 
 3. 3
  Look & Feel ontwerpen inclusief Feedback Uur
  In vervolg op het Mood- en Brandboard design maak ik ook enkele Look & Feel ontwerpen waardoor je ziet hoe jouw kleuren, beelden, lettertypes en beeldelementen samen een geheel kunnen vormen. Dit komt als geheel bij elkaar in de vorm van een persoonlijk Kleurkompas op maat. Samen plannen we ook een Feedback Uur in via Zoom voor je vragen als je met alle input* aan de slag gegaan bent in Canva.

* Besluit je bij of na dit traject dat je een aantal extra zaken liever door mij laat doen zoals het maken van een nieuw logo ontwerp en / of het verzorgen van jouw persoonlijke online creatieve branding dan is dat uiteraard ook mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden bij het aanvullende aanbod op deze website.  

Jouw investering

Kleur Kompaskaart

wat ontvang je?

 • Persoonlijke begeleiding bij het maken van een Moodboard in Canva (voorbereiding Kleurkompas)
 • Brandboard met Look & Feel ontwerpen
 • 1x Feedback uur online Zoomsessie
 • Kleur Kompaskaart (overzicht) met persoonlijke kleurcodes en lettertype adviezen om zelf aan de slag te gaan in Canva voor gebruik online
>