Ongelofelijk, na de Passiechallenge van Hugo Bakker gebeuren er alleen maar mooie dingen!

''Soms heb je een zetje nodig om iets te doen wat je nooit van jezelf had verwacht. Tijdens het meedoen met de Passiechallenge stelde ik een vraag en zag ik mezelf ineens in het diepe springen. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik nu zelf een Challenge aan het geven ben en anderen inspireer op het gebied van trouw zijn aan jezelf en creatieve levenskunst. Het kostte me dan ook weinig moeite om mezelf na de Passiechallenge de OTR-training cadeau te geven.Vandaag volgt de 2e dag, ik kijk er naar uit en sta te springen om nog veel meer online onderneem inspiratie te ontvangen zodat ik binnenkort mijn kennis op mijn eigen manier over kan dragen en de wereld in kan brengen.''

Bianca Snip

Bianca Snip

Dit schreef ik begin dit jaar op 29 januari .. 

Inmiddels ben ik enkele maanden verder én een inspirerende mentor plus bruisende werkomgeving rijker. 

Wat heeft mij hierbij geholpen?

Deze Tool heeft mij de handvatten gegeven om mijn eigen kennis om te zetten naar het begin van een mooie en praktische online leeromgeving én hoe ik dit op een toegankelijke manier in de wereld kan zetten.

De Online Trainers Revolutie + 2-daagse op 27 en 28 mei (laatste keer & laatste kans!!)

Als ik de online trainers revolutie had gedaan aan het begin van mijn freelance carriere, had ik veel dingen anders aangepakt. En had ik achteraf gezien ook veel minder geld hoeven hoeven investeren dan ik heb gedaan. Dankzij de OTR 2-daagse heb ik grotere stappen kunnen maken die mij in een korte tijd hebben gebracht waar ik naar toe wou. Eindelijk had ik iets gevonden waar alles bij elkaar kwam!

Dromen zijn nu eindelijk werkelijkheid aan het worden

Bianca tekent

Deze Tool heeft mij iets gegeven waar ik jaren naar heb gezocht en waar ik lang op heb gewacht. Ik kan nu eindelijk alles wat ik doe op een professionele manier laten zien, groeien en ben volop onderweg naar vrij ondernemen. 

Alle tools die ik hier noem werken met een zogenaamd affiliate programma zodat ze minder tijd en geld kwijt zijn aan marketing. Ik krijg een commissie als je een product koopt via mijn affiliate link. Jij betaalt geen cent extra en ik kan de commissie gebruiken om iets goeds mee te doen.

Bianca Snip | de Innerlijke Schatkamer

>