ONLINE VERVOLGTRAINING

Manifesteren met de Maya's

Meesterschap is Magisch

Wil jij verder na de 20 Innerlijke Wegwijzers MAYA Pilot en het 1e Kasteel leren integreren in je werk en leven?

Ik ben graag jouw persoonlijke

Maya Reisleidster / Tzolkin Gids


Hoe zou het zijn?


Samen op pad


Meer diepgang creeren


Kennis implementeren


Zelf berekeningen maken en interpreteren

Wat houdt dit allemaal in?

1

Samen op pad

In totaal 52 dagen (4 levenspaden van 13 dagen) gaan we stapje voor stapje samen op pad en de Mayakalender integreren in je werk en leven. Ik neem je mee door het Rode Draak levenspad, het Witte Tovenaar levenspad, het Blauwe Hand levenspad en het Gele Zon levenspad. We gaan het eerste stukje van je eigen routekaart samen lopen en bekijken.

2

Meer diepgang creeren

We gaan spelenderwijs naar de kleuren van de dagen kijken en dieper liggende persoonlijke informatie ophalen waardoor je inzicht krijgt in wat jou moeiteloos afgaat als jou niets in de weg staat. We gaan kijken naar wat jou activeert en helpt om in beweging te komen. Hier nemen we ook de verbinding in mee naar het lichaam.

3

Kennis implementeren

We gaan kijken en onderzoeken wat jouw persoonlijke drijfveer, visie en missie is. En hoe je hier doelgericht mee om kan gaan. Op welke manier kun je dit voor jezelf bijvoorbeeld implementeren op de 4 bewustzijnsniveau's in het 1e Kasteel? Wat heb jij nu op dit moment het meeste nodig?


4

Zelf berekeningen maken en interpreteren

We gaan aan de slag met geboortedatum opdrachten en oefenen met elkaar waardoor je zelf zegels leert berekenen en verbindingen leert maken. Wie ben je voor familie, bekenden, vrienden en/of klanten? En wat zijn zij voor jou? 

Wil jij meedoen met het vervolg van de 20 Innerlijke Wegwijzers MAYA Pilot? Schrijf je in voor 9 juli a.s. in verband met het inplannen van de gratis VIP Sessie en de voorbereidingen die nodig zijn om op 1 sept. van start te kunnen gaan.

Jouw investering in het vervolg op de 20 Innerlijke Wegwijzers PILOT

''Magisch Manifesteren met de Maya's''

Totale waarde € 297,00 nu voor 147 euro!

  • Startdatum (1 sept. 2021)
  • 4x levenspaden lang Maya kennis en wijsheid toepassen voor je werk en prive-leven
  • 2x LIVE Zoom meetings
  • 1x Maya VIP sessie
  • Besloten Facebookgroep, Q & A, inspiratiemail, filmpjes, opdrachten, oefeningen en het belangrijkste ... veel plezier en waardevolle inzichten. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!

147

Magisch Manifesteren met de Maya's PILOT

prijs is exclusief 21% btw

Door wie wordt deze Pilot gegeven?

Mijn naam is Bianca Snip. Ik ben Tzolkingids, kunstenares en illustrator en hou van kleur en mooie dingen maken. Dat is iets wat ik zelf hard nodig heb. Een dag zonder is een dag niet geleefd. Hier is alleen niet altijd ruimte voor geweest in mijn leven en daar pluk ik momenteel de vruchten van. 


Het is waardevol als je weet hoe je pijn en disbalans in je leven kan transformeren en ombuigen tot iets positiefs en moois. En dat je precies weet wat je nodig hebt om innerlijk de leiding te nemen en in jezelf thuis te komen. De Mayakalender heeft hier een belangrijke rol in gespeeld ..


Twijfel je nog? Tot 9 juli is het mogelijk om je in te schrijven voor de Pilot prijs van 47 euro excl. Hierna gaat de prijs omhoog naar 147 euro excl.

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Kan ik ook meedoen als ik nog helemaal niets van de Mayakalender weet?

Is de training alleen geschikt voor ondernemers?

Zijn er voorwaarden aan deze training verbonden?

Hoe werkt een Online Pilot Training precies?

Kan ik de training terugkijken als ik wil?

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Hoe kan ik contact opnemen?


Bianca Verbeeld

>