Kernkwaliteiten

Schatkamersessie

Wil jij weten wat de kern is van jouw unieke kwaliteiten, talenten, valkuilen en uitdagingen? 

Toen ik voor het eerst met de Maya Tzolkinkalender in aanraking kwam en de betekenis van de zonnezegels die bij mijn geboortedatum hoorden las, wist ik niet wat me overkwam. Tot mijn grootste verbazing was er ongelofelijk veel herkenning van thema’s die centraal stonden in mijn leven. Dit gebeurde allemaal eind 2012. 

Vanaf dat moment werd ik verliefd op deze inspirerende levenskunst kalender die dankzij José Argüelles (kunstenaar, New Age auteur & visionair) in een wereldwijd bruikbare 13 Manen Kalender vorm werd vertaald. Hierdoor is een ontdekkingsreis begonnen die tot op de dag van vandaag niet stil is blijven staan.

Openbaring

Alles wat ik tegenkwam aan informatie over mijn geboorte zonnezegels was een openbaring voor wat er tot dan toe speelde in mijn leven. Ik kreeg precies een bevestiging van de thema’s waar ik mee worstelde die ik tegenkwam in de basis om mezelf neer te zetten in de wereld. Ik las over de uitdagingen die ik tegenkwam in de emotionele verhouding met mezelf en anderen. En welke overtuigingen ik over mezelf had en het leven. Hierdoor werd ik me volledig bewust van de keuze mogelijkheden die er waren en wat ik hier tot dan toe onbewust mee had gedaan. Het werd tijd om alles eens goed onder de loep te nemen en verantwoordelijkheid te nemen. Op dat moment keek ik mezelf aan en zei:

Waar loop ik op dit moment tegenaan?

Wat heb ik nu nodig?

Hoe wil je ik verder met mijn werk en leven?

Ik ging keuzes maken. Door de jaren die volgden en het bijhouden van dagboeken en zelfcoaching heb ik vele inzichten gekregen over wat mij helpt om in beweging te komen.

Je eigen plek innemen

Inmiddels weet ik nu precies waar de 20 archetypische zonnezegels van de Maya Tzolkinkalender bij mij persoonlijk voor staan. En hoe ik mezelf op 4 verschillende bewustzijnsniveau's (fundament, manifesteren, relaties en overtuigingen) kan voeden zodat ik kan groeien en mezelf kan ontwikkelen. Achteraf gezien had ik dit graag veel eerder geweten allemaal want dan had ik op sommige gebieden in mijn leven minder hoeven twijfelen aan mezelf denk ik. Dat is een van de voornaamste redenen waarom ik al deze kennis door wil geven.

Heb jij veel geinvesteerd in jezelf?

Levert dit niet voldoende op?

Zou je dat uiteindelijk wel graag willen?

Maak kennis met hoe de Mayakalender jou helpt om jouw unieke bijdrage aan de wereld te leveren en je eigen plek in te nemen.

Boek een Kernkwaliteiten Schatkamersessie om de betekenis van je eigen geboortedatum te leren kennen.

Regenboog quote plaatje © Bianca Snip

Kernkwaliteiten Schatkamersessie

geboortedatum READING

wat ontvang je?

  • 1x VIP Zoom Sessie duur max. 1 uur
  • Uitleg over de inhoud en betekenis van de 4 bewustzijnsniveau's die op een persoonlijke manier gekoppeld zijn aan jouw geboortedatum in de Mayakalender.
  • Een PDF versie van jouw persoonlijke geboortehuis en geboortestraat presentatie inclusief een audio opname.
>