Innerlijke

Schatkamersessie

Wil jij meer inzicht krijgen in wie jij bent en wat jou helpt om jezelf op een moeiteloze manier in de wereld te zetten?

Toen ik voor het eerst met de 13 Manen Tzolkinkalender in aanraking kwam en de betekenis van mijn geboortedatum zonnezegels las, wist ik niet wat me overkwam. Tot mijn grootste verbazing was er ongelofelijk veel herkenning van thema’s die centraal stonden in mijn leven. Ik las o.a. over de 4 bewustzijnsniveau's die verbonden zijn aan deze kalender en het levenspad waarin je bent geboren. Deze niveau's vertegenwoordigen:

1 Je fundament 

De rode draad, wat jou bezielt en inspireert in je leven

2 Je manifestatie kwaliteiten

De kwaliteiten die je in je hebt om jezelf en je talent neer te zetten in de wereld

3 Je relationele kwaliteiten

Wat je in je hebt om vruchtbare relaties aan te gaan inclusief de relatie met jezelf

4 Je overtuigingen

Welke overtuigingen je hebt over jezelf en het leven, waar je van bewust mag worden, wat je helpt om dit om te buigen en te transformeren

Alles wat ik tegenkwam was een openbaring voor wat er speelde in mijn leven. Ik kreeg precies een bevestiging van de uitdagingen die ik regelmatig tegenkwam en ik las letterlijk de kern van mijn oude patronen.

Dit gebeurde allemaal eind 2012. Vanaf dat moment werd ik verliefd op deze inspirerende kalender die dankzij José Argüelles (Maya onderzoeker, kunstenaar, New Age auteur & visionair) in 1987 in een wereldwijd bruikbare kalendervorm werd vertaald. Hij synchroniseerde de Mayakalender met de Gregoriaanse kalender (de 365 dagen kalender die wij kennen) en verbond ons opnieuw met de wijsheid van de Maya’s in de vorm van een 13 Manen Tzolkinkalender.

En nu komt het allermooiste want ...


Ik las dus ook letterlijk wat mij hierbij helpen kon en wat ik nodig had om mijn kernkwaliteiten, talenten en missie te leven! Hierdoor kreeg ik precies inzicht in waar ik verder in mocht groeien. Vanaf dat moment ben ik gaan reizen op de dagenergie van de 13 Manen Tzolkinkalender en heb ik me steeds verder verdiept in de thema's die hierbij horen. Op dit moment ben ik op een punt gekomen om deze oeroude kennis op mijn eigen wijze door te geven en naar buiten te komen.

Wat anderen zeggen

De Innerlijke Schatkamersessie heb ik als zeer informatief, verhelderend, bevestigend, inspirerend en ook erg leuk ervaren! Bianca legt ’t allemaal heel goed en rustig uit. De illustraties en toelichting erbij waren helder en erg mooi en vrolijk opgesteld. Voor de sessie had ik al e.e.a. gelezen over de Mayakalender, maar nu vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Een aanrader, ook om cadeau te doen!

Dank je wel !

Angelique Dijkhuizen

Levensmiddelen technoloog & Levenspad bewandelaar

Wat een mooie sessie was dat. Waar ik het over heb? De Schatkamersessie van Bianca. Gebaseerd op jouw geboortedatum en de Maya kalender neemt ze je mee in de wondere wereld van de Maya kalender, kom je erachter in welk huis je geboren bent en in welke straat dat huis staat.


Aangenaam ik ben geboren op een GAP dag, jippie, KIN 165. Een hele mooie metafoor, oftewel je leert jezelf beter kennen en je krijgt nieuwe inzichten die je helpen om dagelijks je leven vorm te geven en nog meer vanuit flow te leven. Aanrader!

Wilfred vd Meer

Impactvolle Sprekerscoach

Ik was al een aantal keren met de Maya’s en hun Tzolkinkalender aan de slag gegaan maar steeds kwam ik niet echt tot de ware essentie van de mogelijkheden met deze kalender.


Na de 1e Innerlijke Schatkamer VIP-sessie met Bianca tijdens haar basistraining Manifesteren met de Maya's was ik enorm gestimuleerd en gemotiveerd om mij deze keer de Tzolkinkalender echt eigen te maken. Ik was direct verkocht door de eerste slide van het Universum tijdens de sessie van Bianca, daar waar we uit ontstaan zijn. Wel moest ik erg wennen aan de eigen benamingen van Bianca waardoor bij mij wat verwarring ontstond maar na het doen van een 2e VIP-sessie was ik verkocht.


Het kost tijd, zelf discipline en doorzettingsvermogen maar dan heb je ook waar voor je geld. De basistraining waarin de sessies zijn opgenomen is prachtig van opzet. Doordat je zelf de werkbladen invult worden de persoonlijke betekenis van de Zonnezegels en hun gidsen heel duidelijk. Dank je wel Bianca!

Simone Meijerhof

Holistisch Therapeut / ReikiMaster / Sexual Healing Coach

Yvonne Takken

Wat ik niet had verwacht is dat ik zomaar de kern van de boodschap herkende in de informatie die ik gekregen heb. De kern van mijn leven en ook van mijn valkuilen en van mijn kwaliteiten. Natuurlijk heb ik op mijn 57-ste levensjaar al best een hoop inzichten verworven en puinhopen getransformeerd en dan is het heel fijn om die kern en het resultaat van je leven tot nu toe bevestigd te horen worden door de inzichten die Bianca heeft verkregen uit de Mayakalender. 

De informatie die ik heb verkregen is bruikbaar en zeer vakkundig overgebracht. Een vette aanrader voor ieder die wat meer versteviging en een basis wil voelen om het zo vaak wankele evenwicht te versterken.

Yvonne Takken

Creatief Therapeute

Hunab K'u_groen

Wat gaan we allemaal doen?

Tijdens een Innerlijke Schatkamersessie ofwel een 1 : 1 Tzolkin VIP sessie gaan we samen de betekenis van je geboortedatum evenals je talent uitgebreid bespreken en bekijken. Tijdens deze sessie komen vier persoonlijke groei- & bewustzijnsniveau's aan bod die met je geboorte levenspad zijn verbonden.

 1. 1
  Eerst prikken we een datum en een tijd voor de Innerlijke Schatkamersessie. Daarna vraag ik naar je naam, geboortedatum en geboortetijd. 
 2. 2
  Vervolgens ga ik aan de slag met het berekenen van je geboorte zonnezegel. En maak ik een presentatie in Powerpoint van je geboorte levenspad en de zonnezegels die hierbij horen. 
 3. 3
  Hierna vindt de Innerlijke Schatkamersessie plaats in mijn atelier of via Zoom. Na de Schatkamersessie wordt de opname / recording en de PDF van de presentatie via mail naar je toegestuurd.

Jouw investering

Innerlijke Schatkamersessie

wat ontvang je?

 • 1x VIP Sessie duur max. 1 uur
 • Uitleg over de inhoud en betekenis van de 4 bewustzijnsniveau's die op een persoonlijke manier gekoppeld zijn aan je geboortedatum, levenspad en talent in de Tzolkinkalender.
 • Een PDF versie van jouw persoonlijke geboorte zonnezegel, geboorte levenspad en talent presentatie inclusief een audio opname.
>