GRATIS

Wil jij weten hoe de Maya Tzolkinkalender je helpt om jouw unieke bijdrage aan de wereld te leveren?

Maak kennis met het systeem van de Maya Tzolkinkalender en leer de 4 niveau's van persoonlijke groei en bewustwording kennen.

testimonials

Wat anderen zeggen over de Maya Tzolkinkalender

Michelle-McLeary-180x180

michelle mcleary

Energetisch Therapeute

Naast dat ik een hoop bruikbare informatie en inzicht heb gekregen, heb ik ook bevestiging gekregen van het pad wat ik aan het lopen ben, zowel in mijn werk als privé en dat ik ook de juiste hulpbronnen inzet.

Sonja Broekhuizen

sonja broekhuizen

Ondernemerscoach

Nooit eerder herkende ik mij zó in wat mij verteld werd…! Alsof de Mayakalender he-le-maal voor mij persoonlijk gemaakt is. Fijn, de (h)erkenning, de inzichten en de bevestiging. Het smaakt naar meer. Naar veel meer.

Om deze reden wil jij meer van de Maya Tzolkinkalender weten

Helderheid over wie je bent en wat je nodig hebt om te groeien, jezelf te ontwikkelen en verder te komen 

Niets is vervelender als je steeds maar weer twijfels hebt over wie je bent en wat je doet. Weet je niet meer wat jij nu nodig hebt om verder te komen?

Inzicht in een systeem dat jou helpt om je eigen plek in te nemen en een unieke bijdrage aan de wereld te leveren 

Soms kun je van alles tegenkomen waardoor jouw ontwikkeling stagneert. Ben jij op zoek naar een manier om jouw energie weer vrij uit te laten stromen? 

Duidelijkheid over de plek waar je nu staat, wat je los mag laten en hoe je volledig aanwezig kan zijn

Meer duidelijkheid over wat precies bij jou hoort helpt je bij het loslaten wat jou niet meer dient. Ben jij je bewust van de kernkwaliteiten die precies bij jou horen?

Download nu gratis het geheim van je geboortedatum in de Maya Tzolkinkalender 

Er is er geen één zoals jij, iedereen is uniek. Hoe zou het zijn om meer te weten te komen over jezelf? En wat jou helpt om dansend door het leven te gaan?

>