Ben jij klaar met onzichtbaar zijn? Lukt het niet om een concrete visuele vorm te vinden die precies bij jou past?

Boek een gratis sparringsessie waarin we samen kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe je dit kan aanpakken.

wat brengt een sparringsessie jou?

Binnen een half uur helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen

Ben je op zoek naar creatieve ideëen?

Een kennismaking of sparringsessie helpt je om inzicht te krijgen in wat je precies wil neerzetten en op welke manier er dit er voor jou persoonlijk uit kan gaan zien.

 Lukt het niet om iets tastbaar te krijgen?

Als dit steeds weer terugkomt kom je maar niet verder en dat is wel wat je wil. Sparren over ideëen zetten je in een positieve flow. Dit zal je helpen met in actie komen.

Welke oplossing kunnen we hiervoor bedenken?

Tijdens een inspiratie- of sparringsessie stel jij een duidelijke vraag en kijken we naar wat bij jou van binnen leeft en op welke manier dit vorm mag krijgen.

Over Mij

Hi,

  Mijn naam is  Bianca Snip

Ik ben grafisch ontwerper, tzolkingids en illustrator. Wil jij jezelf op een authentieke manier laten zien? Zou je hier het allerliefste zelf op je eigen manier invulling aan willen geven maar lukt het steeds niet om hier unieke concrete beelden bij te vinden? Ik help jou om jouw kennis op jouw unieke overzichtelijke visuele manier over te brengen zodat je op een moeiteloze wijze je verhaal vertellen kan en betere resultaten kan boeken.

Gratis kennismaking / sparringsessie zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda waarop je een vraag wil inbrengen of bespreken.
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat de gratis kennismaking of sparringsessie is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw vraag en eventueel ook jouw geboortedatum. 
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Als ik het gevoel heb dat ik je hierna verder kan helpen, kan het zijn dat ik je een aanbod doe. Zo zijn eventuele vervolg- en groeistappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat dit inhoudt en waarmee je aan de slag kan gaan.

Plan hier je Gratis Sparringsessie

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.


>