GRATIS

Wil jij weten hoe de Maya Tzolkinkalender je helpt om een stroomversnelling te creëren in je werk en leven?

Leer het geheim van je geboortedatum en het systeem van de Mayakalender kennen. 

testimonials

Wat anderen zeggen

Michelle-McLeary-180x180

michelle mcleary

Energetisch Therapeute

Naast dat ik een hoop bruikbare informatie en inzicht heb gekregen, heb ik ook bevestiging gekregen van het pad wat ik aan het lopen ben, zowel in mijn werk als privé en dat ik ook de juiste hulpbronnen inzet.

Sonja Broekhuizen

sonja broekhuizen

Ondernemerscoach

Nooit eerder herkende ik mij zó in wat mij verteld werd…! Alsof de Mayakalender he-le-maal voor mij persoonlijk gemaakt is. Fijn, de (h)erkenning, de inzichten en de bevestiging. Het smaakt naar meer. Naar veel meer.

Om deze reden wil jij meer van de betekenis van je geboortedatum in de Mayakalender weten

Beperkingen oplossen en geen twijfels meer over wie je bent, wat jij nodig hebt

Niets is vervelender als je steeds maar weer twijfels tegenkomt over wie je bent en wat je doet. Weet je niet goed wat je nodig hebt om verder te komen?

Geen frustraties meer maar helderheid over de kern van je kwaliteiten 

Meer duidelijkheid over de kern van je talent en kwaliteiten helpt je bij het maken van keuzes om te doen wat bij je past. Ben jij je bewust van je talent en kwaliteiten?

Meer inzicht in waar je nu staat en hoe je voluit aanwezig kan zijn

Soms kun je van alles tegenkomen in je werk of leven waardoor het niet stroomt. Ben jij op zoek naar antwoorden waardoor het weer gaat stromen en je er volledig kan zijn?

Download nu gratis het geheim van je geboortedatum in de Mayakalender

Er is er geen één zoals jij, iedereen is uniek! Hoe zou het zijn om meer te weten te komen over jezelf, wat jou tegenhoudt om jezelf te zijn? En fijner nog, wat jou helpt om dansend door het leven te gaan en voluit aanwezig te zijn?

>