Een unieke brand voor de uitstraling van jouw bedrijf begint bij jouw persoonlijke kleuren

Iedere branding brengt unieke vragen en kwaliteiten met zich mee. Dat fascineert mij keer op keer. Door aandachtig te luisteren en te observeren, kan ik precies bepalen wat hiervoor nodig is. Creatief meedenken en tot verrassende oplossingen komen zijn de thema's die mij in beweging houden.

Authentieke uitstraling
Het is mijn doel om jou te ondersteunen bij een authentieke uitstraling en je hier zo goed mogelijk bij te helpen. Samen bedenken we een sprekende vorm en stijl die aansluit op hoe jij jezelf laat zien. De manier waarop varieert van het ontwerpen van een eenvoudig logo tot het ontwerpen van een passende huisstijl.

Klik op de afbeeldingen voor een uitvergroting
Personal Branding & Blauwdruk Kleuren
Ben jij ondernemer, coach of therapeut en wil je meer klanten die beter bij je passen aantrekken? Ontdek dan de kracht van jouw Innerlijke Kleurpalet en Blauwdruk Kleuren. Gebruik deze kleuren in je logo, website, praktijk en social media uitingen.

Op deze manier communiceer je precies wie jij bent en wat je doet. Klanten herkennen zich in jou en het verlangen naar iets dat jij zelf al hebt en wat jij ze kunt geven.

Ben je toe aan een 'nieuwe jij' in gevoel en stijl? Kan je praktijk interieur wel een 'kleurboost' gebruiken? Heb je moeite met kleuren kiezen voor je logo en website?

Gratis huisstijl & website scan

Heb je een vraag? Wil je dat ik met mijn grafisch oog naar jouw zakelijke zichtbaarheid kijk? Kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Wat anderen zeggen

Als ZZP-er levens-loopbaancoach en interim-directeur Primair onderwijs lever ik mijn bijdrage aan het creëren van ruimte voor eigenheid van kinderen en leerkrachten. Mijn motto is: Leven en werken vanuit het hart. De naam van mijn bedrijf is HARTSPIRATIE. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw visitekaartje. De keuze voor mij was snel gemaakt. Ik wilde een visitekaartje dat qua vormgeving en kleur precies vertelt wie ik ben en wat ik wil toevoegen aan de wereld. Ik heb Bianca Snip leren kennen als iemand die in staat is ‘wie ik ben’ en ‘wat ik wil uitdrukken’ vorm te geven op een manier waarbij meerdere lagen verpakt zijn. Ik noem het zelf ‘op een multidimensionale manier’. Vanaf het eerste moment kwamen er bij Bianca allerlei ideeën omhoog. De meetings die we hadden tot uiteindelijk het eindproduct, waren ‘to the point’ en op maat. Ze voelde goed aan wat mijn wensen zijn en wist mijn input steeds op een toch eigen manier te vertalen. Het eindresultaat is er een waar ik trots op ben!

Corné van Oers | Levens-loopbaancoach & interim-directeur

Ik ben erg onder de indruk van Bianca haar creativiteit. Zelden kom je een talent tegen dat zo gevarieerd kundig is. Van portretten tot strips en van prachtig getekende / geillustreerde plattegronden tot botanische tekeningen. Ongelofelijk. Voor mij heeft ze een strip ‘Eigenwijze Wiesje’ ontwikkeld voor het magazine ‘Bewust Leven’ alsmede een illustratie ‘Het Netelsprookje’ voor bij een artikel over de lente. Ik kan iedereen aanraden om met haar te werken. Bekijk haar uitgebreide portfolio, er zit zeker iets bij wat je als opdrachtgever kan inzetten: illustraties voor in een trainingsmap, jaarverslag, een kunstwerk voor op kantoor. Bianca denkt goed mee met de klant en haar creativiteit is ook nog betaalbaar!

Yvette van Kempen | Entrepreneur UBUNTU South Africa

Toen ik een oproep deed voor iemand die mijn magische verhalen met illustraties tot leven kon brengen werd Bianca mij aangeraden. We hadden direct een goede klik en ze begreep wat ik wilde en vooral ook waar ik met mijn verhalen en illustraties naar toe wilde groeien. Met het draakje heeft zij een nieuwe tekentechniek geïntroduceerd, waardoor hij heel erg mooi en aansprekend is geworden. De reis die het elfje heeft gemaakt zijn vanaf de eerste lijnen tot het definitieve karakter echt bijzonder geweest. Bianca heeft er alle tijd en aandacht aan besteed en heeft een enorm goed oog voor detail, waardoor het elfje een heel sprekend en perfect innerlijk elfje is geworden.

Ze nam de tijd om samen te zoeken naar de stijl die bij mij past. De karakters van de hoofdpersonen in mijn verhalen zijn echt bijzonder geworden en geven direct de sfeer van de online magische wereld weer die ik aan het creëren ben en geven ook een extra dimensie aan mijn logo. Ze denkt mee, is ontzettend creatief en echt bereid om een stap extra te doen voor het beste resultaat. Ik ben ontzettend blij met haar en hoop dat we nog lang mogen samenwerken en vooral ook mogen groeien in onze creatieve expressies.

Eveline van Dongen | Inner IK Specialiste

Voor mijn NLP trainingen was ik op zoek naar kaarten die ik kon inzetten tijdens mijn trainingen. Bianca heeft prachtige reference cards gemaakt, helemaal passend vorm gegeven in de kleur en stijl van mijn bedrijfslogo. En bovenal zijn de kaarten een mooie samenvatting van de inhoud van de training, knap als je dat allemaal weet te vatten in een beeld. Bianca is creatief en zeer veelzijdig in haar werk en ik kijk uit naar een vervolg van onze samenwerking.

Inge Molin | NLP Trainer & Coach

Plan hier je kennismaking of sparringsessie

Ben jij een boek aan het schrijven? Heb je een idee of wens voor een logo? Ben je op zoek naar illustraties voor jouw online leeromgeving of uitleg van een methodiek en kom je hier zelf niet zo goed uit? Ben je op zoek naar een sparring partner? Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

>