de Innerlijke Schatkamer

Vanuit mijn liefde voor vrije expressie en abstracte kunst is mijn eigen project van ‘de Innerlijke Schatkamer’ ontstaan. Met dit project moedig ik iedereen aan om op een expressieve manier aan de slag te gaan en in een eigen tempo te spelen en te experimenteren met creatieve teken- en schildertechnieken.

Wil jij op een creatieve manier je grenzen verleggen?

En kijken of abstract schilderen iets voor je is?

Geef je op voor mijn abstracte minicursus ”Schilder je Eigen Licht” en maak kennis met enkele eenvoudige basis teken- en schildertechnieken. Ik daag je uit om op een creatieve manier uitdrukking te geven aan je gevoel en op een expressieve wijze in actie te komen.

Wil jij regelmatig creatieve tips & inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor mijn Schatkamerpost

Bianca Snip © de Vogelvlucht tekenaar | copyright 2020 - T +31(6)120 95 408