Ben jij op zoek naar inspiratie en ideeën om jouw verhaal op een originele wijze te vertellen? Wil jij wie je bent en wat je doet op een unieke visuele manier laten zien?

Boek een creatieve sparringsessie. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en hoe dit er voor jou persoonlijk uit kan zien.

wat brengt een creatieve sparringsessie jou?

Binnen een half uur helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen

Heb je moeite met het bedenken van unieke en originele ideeën?

Een creatieve sparringsessie helpt je om inzicht te krijgen in wat je precies wil neerzetten en op welke manier er dit er voor jou persoonlijk uit kan gaan zien.

 Lukt het niet om passende beelden te vinden voor jouw verhaal?

Frustrerend als je maar niet vindt dat precies de juiste lading dekt van jouw verhaal. Sparren over ideeën zetten je in een positieve flow. Dit helpt je met in actie komen.

Worstel je met het vinden van de juiste kleuren voor jouw zichtbaarheid?

Tijdens een gratis sparringsessie leg jij een dilemma op tafel en stel jij een vraag. Samen kijken we hoe je dit dilemma kan aanpakken en naar een oplossing toe kan werken.

Wat anderen zeggen

Dank je wel Bianca voor je ideeën en inspiratie die je tijdens de sparringsessie met mij gedeeld hebt. Je bent een duizendpoot die van alle markten thuis is. Je combineert verschillende invalshoeken op een manier die alles samen brengt, zodat het perfect bij elkaar past en alles klopt. Je hebt me verder geholpen om de volgende stap te zetten naar meer professionaliteit en kracht voor de uitstraling van mijn website.


Hierdoor kan ik de juiste klanten bereiken om mee samen te werken. Uiteindelijk gaat het bij ons allemaal om het gevoel. Dat is de reden dat ik bij jou een sparringsessie heb geboekt. Ik kan dit iedereen aanraden die meer wil dan ‘gewoon’.


Als Lifestyle Transformatie Coach was ik voor mijn website Patricia Leenaarts op zoek naar een extra dimensie om de uitstraling van de website meer kracht bij te zetten. Tijdens de sparringsessie heeft Bianca meegekeken en adviezen gegeven waar nog winst te behalen is. Een fijne samenwerking die zeker nog meer moois gaat opleveren. Nogmaals dank je wel Bianca, je bent een vakvrouw.

Patricia Leenaarts / Lifestyle Transformatie Coach

Creatieve Sparringsessie zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda waarop je een vraag wil inbrengen of bespreken.
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat de gratis kennismaking of sparringsessie is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw vraag en eventueel ook jouw geboortedatum. 
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Als ik het gevoel heb dat ik je hierna verder kan helpen, kan het zijn dat ik je een aanbod doe. Zo zijn eventuele vervolg- en groeistappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat dit inhoudt en waarmee je aan de slag kan gaan.

Plan hier je Gratis Creatieve Sparringsessie

Kies een datum + tijd en plan onze afspraak in.


>