Algemeen
Tekst

Opdracht 1 – Collage

Les 4 Module 1

Na de 1e VIP Sessie heb je een PDF ontvangen van je geboorte levenspad straat in de Mayakalender en een audio opname van deze sessie. Als je de informatie leest en de opname terug luistert, wat is dan het eerste waar je aan denkt als je kijkt naar de informatie die je kreeg bij de niveau's in jouw geboortestraat? Is er iets wat je herkent en waar je iets mee wil doen de komende weken? Om dit tastbaar te maken ga je hier nu een persoonlijk gezicht aan geven.

Collage

Maak een eenvoudige collage van het eerste dat intuitief in je opkomt als je terugdenkt aan de informatie die je tijdens de sessie kreeg. Gebruik de volgende vragen als leidraad: 

 • Welk niveau spreekt je op dit moment het meeste aan?
 • Waar wil je de komende weken aandacht aan geven en iets mee doen?
 • Is er iets dat je wil veranderen, verbeteren of transformeren?
 • Welke kleuren en beelden passen hier bij?

Ga aan de slag, zoek knipsels en teksten uit verschillende tijdschriften en combineer dit met persoonlijke spullen (denk bijv. aan je geboortekaartje, foto’s en/of andere bijzondere dingen die te maken hebben met jou en wat jij belangrijk vindt in jouw prive en zakelijke leven). Je mag ook 2 collages maken als je dit fijn vindt. Ik herhaal de bewustzijnsniveau's hier voor het gemak nog een keer even:

Niveau 1: Het fundament dat je leven kleur geeft

Niveau 2: Jezelf neerzetten in de wereld

Niveau 3: De emotionele verhouding met jezelf en anderen

Niveau 4: Overtuigingen die je hebt over jezelf en het leven

Het resultaat is een portret van jouw geboortestraat of één van de niveau's waar jij op dit moment aandacht aan wil geven. Het doel van deze collage is geen perfect plaatje maar een beeld dat de essentie van jou nu als persoon weergeeft.

Zoek, knip, schrijf en plak met plezier! Deze collage gaan we verderop in de training gebruiken voor het vinden van jouw persoonlijke sleutel. Als je de collage gemaakt hebt, mag je er een foto van maken en deze delen in de Facebookgroep. Ik ben erg benieuwd naar wat je hebt gemaakt en bent tegengekomen.

 • Alie Bruins schreef:

  Ik zit er nog steeds mee te stoeien. Mezelf laten zien is naar mij inziens niveau 2. Rood blad met diverse snippers en een tekening van een vrouw die uit een raam naar buiten kijkt…
  ik ga wel ondertussen verder met de lessen.
  groetjes Alie

  • Bianca Snip schreef:

   Is niet erg Alie! Het gaat zich vanzelf ontvouwen als je maar ergens mee begint, er komt vanzelf een lijn in. Jezelf laten zien heeft ook met kwetsbaarheid te maken (= 11e huis). Welk niveau + kleur + zegel is hiermee verbonden in jouw straat? Is denk ik ook goed om even naar te kijken. Heeft met de relationele kwaliteiten te maken in jouw straat.

 • Pen
  >