Algemeen
Tekst

Opdracht 2 – Foto + affirmatie

Les 7 Module 1

Voordat je de wegwijzers in je geboortehuis en straat gaat ontmoeten heb ik eerst nog even een vraag: Op welke manier eer jij het kind in jezelf op dit moment?

Foto inlijsten

Een mooie manier om dit te doen is een foto van jezelf zoeken toen je kind was en deze foto op een fijne plek in je huis te zetten. Zet hier een mooie bloem bij of iets anders dat jou op dit moment aanspreekt.

Brief schrijven

Als het goed voelt mag je een brief schrijven waarin je je met heel je hart met hem of haar verbind .. Wat wil jij op dit moment tegen het kind in jezelf zeggen? Doe de brief in een envelop, adresseer hem aan jezelf en doe er een postzegel op. Je mag de brief komende week letterlijk op de post doen en naar jezelf toe sturen.

LET OP: Als je hem ontvangt in je eigen brievenbus doe hem dan niet open!! Leg de brief weg of zet hem op een plek waar je de foto hebt ingelijst.

DNA Affirmatie

Hierna mag je de volgende affirmatie hardop uitspreken. Dit helpt je om verbinding te maken met de DNA energie die verbonden is met de Blauwe Aap straat (DNA = de afkorting voor De Nieuwe Aarde). Dat is precies de energie die je in deze tijd helpt om vanuit vreugde te leven.

Ik luister naar mijn innerlijke stem

Alles is mogelijk en in overvloed aanwezig

Ik neem het heft in eigen handen en

vernietig alles wat niet bij mij hoort

Ik leef wie ik werkelijk ben

 • HETTY vd Geest schreef:

  mooi en krachtig dit mooie vers.
  Doet veel met me. wordt er stil van.

  • Bianca Snip schreef:

   Goed om te horen Hetty!

 • Pen
  >