Algemeen
Tekst

3.2 Betekenis van je Talent

Les 13 Module 3

Jouw talent staat te popelen om ontdekt en geleefd te worden. De wereld wordt hier alleen maar mooier van. Op welke manier kun jij vanuit de dagenergie inspiratie aantrekken en ontvangen? Dit heeft met de kwaliteiten en de gids van het 1e huis van je Talentstraat te maken.

De kern van je talent versterken

Hoe kun jij de kern van je talent versterken? Wat helpt je, wat ondersteunt je en wat daagt je uit om te doen wat goed is voor jou? Dit heeft met de kwaliteiten en de huisgenoten van het 2e huis van je Talentstraat te maken.

Je talent voeden en ontwikkelen 

Hoe kun jij je talent voeden en ontwikkelen? Dit heeft met de kwaliteiten en de gids van het 3e huis van je Talentstraat te maken.

3.2.2 Vind de innerlijke talent gidsen voor het versterken van je talent

Om de gidsen van deze 3 huizen te vinden ga je hiervoor weer hetzelfde schema gebruiken waarmee je ook de gids gevonden hebt van je geboortehuis.

Download de PDF Bijlagen aan het begin van deze Module en volg de stappen die hieronder staan. Vul de namen van je 3 Talentgidsen in en maak ook het partnerkruis van je Talenthuis.

1. Je gids heeft altijd dezelfde kleur als je eigen geboortehuis (zonnezegel)

2. Zoek het huis (zonnezegel) waar je de gids van wil weten op in de volgende afbeelding.

3. Zoek dan de huisnummers (creatietonen) op in de afbeelding hieronder.

4. Volg de actie die achter onderstaande huisnummers (creatietonen) staat. Op die manier heb je de gidsen gevonden

3.2.3 Vind je innerlijke huisgenoot gidsen van de kern van je talent

Om te weten wat jou helpt, ondersteunt en uitdaagt om de kern van je talent de wereld in te brengen maak dan weer een partnerkruis. Deze keer van je Talenthuis zie de instructies in Module 2.

Pen
>