Algemeen
Tekst

2.1 Betekenis van je Geboortehuis + Huisnummer (Creatietoon)

Les 9 Module 2

De Maya verdeelden de Zon in 20 zonnestralen (zonnezegels).

  • 13 van deze 20 zonnestralen (zonnezegels) zijn verbonden met de 13 huizen in je Geboortestraat. En 1 zonnestraal (zonnezegel) is verbonden met het huis waar je geboren bent. 
  • 3 van deze 20 zonnestralen (zonnezegels) zijn verbonden met de eerste 3 huizen van je Talentstraat. 
  • 4 van deze 20 zonnestralen (zonnezegels) hebben een andere betekenis waar verderop in de training meer uitleg over wordt gegeven.

De kleur van jouw geboortehuis (zonnezegel) zegt veel over de basis van je kernkwaliteit en van de gids die hierbij hoort. Deze basis maakt je sterk en is in jou zelf aanwezig maar ook in de mensen die een zelfde kleur geboortehuis (zonnezegel) hebben als jij en in eenzelfde kleur huis geboren zijn als jij.

HUISNUMMERS (CREATIETONEN)

Aan ieder huis is een huisnummer (creatietoon) verbonden. Dit huisnummer zegt veel over de kern van jouw scheppingskracht. Dat is de manier waarop je dingen doet. Met dit huisnummer kun je het cadeautje van de kernkwaliteit van je geboortehuis (zonnezegel) uitpakken.

ZONNEZEGELS

Hieronder zie je een overzicht van de 20 zonnestralen (zonnezegels) met een beknopte uitleg over de lichte zijde en de schaduwzijde van de kwaliteiten die erbij horen. Er is nog veel meer over de betekenis van deze zonnestralen te vertellen, maar dit is wel zo'n beetje de kern. Deze zonnestralen vind je ook terug op de routekaart die je gekregen hebt. Deze zonnestralen zijn niet alleen verbonden met de huizen in een straat maar ook verbonden met de straten in de 5 Kastelen.

In de volgende les gaan we kijken naar je persoonlijke huisgenoten (gids, maatje, coach en leraar).

Pen
>