Ben jij op zoek naar een krachtige manier om niet helpende overtuigingen over jezelf en het leven om te buigen?

DIGITAAL DOWNLOADSET

Dagelijks Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender

Meesterschap is Magisch

20x Innerlijke Wegwijzer affirmaties voor het bijhouden van de dagenergie en het 'herprogrammeren' van overtuigingen in je werk en leven

20 Innerlijke Wegwijzer affirmaties geïnspireerd door het leven met de Maya Tzolkin Dreamspellkalender

260 dagen lang stemde ik me af op de dagenergie van de Maya Tzolkin Dreamspellkalender en ontwierp ik mijn eigen creatie affirmaties voor de levenspaden. Hieruit is deze serie van 20 handlettering affirmatie ontwerpen ontstaan. Deze affirmaties gebruik ik zelf als bureaublad achtergrond op het beeldscherm van mijn laptop. Op die manier heb ik een visuele reminder die me helpt her-inneren aan het actuele levenspad van de Maya Tzolkin Dreamspellkalender

Wil jij dat ook?

Wat anderen zeggen

 

Sinds een jaar of 2 gebruik ik de affirmatiekaarten van Bianca als achtergrond op mijn laptop. Ik zie ze daardoor dagelijks en lees ze zeer regelmatig even opnieuw. De affirmaties en afbeeldingen zijn positief, krachtig en helpen me herinneren aan mijn innerlijke potentie. Ze zijn kleurrijk, maken me blij en geven me vertrouwen. De meeste ken ik inmiddels uit mijn hoofd en ik merk dat ze regelmatig spontaan in me opkomen, bijv. als ik loop te wandelen of ’s morgens tijdens mijn dagopening. Juist
de herhaling van dezelfde woorden maakt dat ze steeds meer doordringen en me steunen op momenten dat ik behoefte heb aan bevestiging en bemoediging van buitenaf.

Avelien

De Levensgenieter

 

Ik vind de affirmaties erg mooi en ooit ga ik ze zelf maken, maar voor nu zijn die van jou geweldig! De Rode Draak staat in beeld als ik opstart. Mijn bedoeling is deze dan 13 dagen te laten staan. Zo zie ik het iedere morgen en dan straks op toon 1 de volgende voor 13 dagen. 

Melanie

van Gites en camping Les Deux Freres

Jouw investering in deze 20 Innerlijke Wegwijzers downloadset

''Dagelijks Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspellkalender''

Vol zelfvertrouwen en authentiek in de wereld staan is goud waard. 

Deze downloadset vraagt om een investering van slechts 27 euro!

De prijs is excl. btw

  • 20x affirmatie downloads voor het bijhouden van de actuele levenspaden dagenergie in de Maya Tzolkin Dreamspellkalender en het 'herprogrammeren' van je overtuigingen
  • Met gebruiksaanwijzing voor het toepassen op je bureaublad als achtergrond
  • Voor Windows & Mac

27

20x Innerlijke Wegwijzer affirmaties downloadset

prijs is exclusief 21% btw

Door wie zijn deze Wegwijzer affirmaties gemaakt?

Mijn naam is Bianca Snip. Ik ben grafisch ontwerper, Tzolkingids en illustrator. Ik vind persoonlijke groei, bewustzijn & expressie erg belangrijk in mijn leven. 


Het is waardevol als je weet hoe je negatieve overtuigingen over jezelf en je leven kan ombuigen tot iets moois en krachtigs. Dat je precies weet wat je nodig hebt om thuis te komen in jezelf en innerlijk de leiding te nemen. Kennis van mijn geboorte zonnezegels en levenspad in de Maya Tzolkin Dreamspellkalender heeft hier een belangrijke rol bij gespeeld in mijn leven en doet dat nog steeds >>

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Kan ik deze affirmaties ook gebruiken als ik helemaal niets van de Mayakalender weet?

Zijn er voorwaarden aan deze affirmatie downloads verbonden?

Zijn deze afbeeldingen ook in kaartvorm verkrijgbaar?

Kan ik de affirmatie afbeeldingen uitprinten als ik wil?

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Hoe kan ik contact opnemen?

Bianca Verbeeld

>