Bestel jij iedere 13 dagen al iets moois bij het kosmisch postorder bedrijf?

Het is vandaag weer een Wensdag in de Mayakalender! Een mooie dag om een bestelling te plaatsen bij het kosmisch postorderbedrijf. Van iedere 13 dagen in de Mayakalender is er tenminste altijd 1 dag die energetisch in verbinding staat met het pad dat over 20 dagen begint.

Dat is de 7e dag van een levenspad. Vandaag is het thema van Geel Zaad hiermee verbonden (groei en potentie). De bestemming in dit pad is innerlijk de leiding nemen. 

De Mayakalender, een energetisch systeem

Dat klinkt leuk, mooi en aardig allemaal maar eh .. wat kun je hier nu eigenlijk mee? Dit hoor ik regelmatig als ik praat over de Mayakalender. Logisch, want niet iedereen weet van het energetische systeem dat met deze kalender is verbonden. Alles is energie. En sommige dingen in het leven kun je gewoon niet pakken of met je blote oog 'waarnemen'. Een van die dingen is het thema: innerlijke leiding. Het is een heerlijk gevoel als je in de flow bent en alles onder controle hebt. Maar wat als dit niet het geval is, wat doe je dan?

Kosmisch Postorderbedrijf duifje © Bianca Snip

Helder krijgen wat je precies wil

Innerlijke leiding vraagt om helderheid. Precies weten wat je nodig hebt en waar je heen wil. Soms gebeurt er zoveel om je heen en zit er zoveel chaos in je hoofd dat je gewoon even niet goed weet waar het heen gaat allemaal. De kans is groot dat iets anders de overhand krijgt en jij bent alle controle kwijt. Op dit soort momenten ben ik blij dat ik me bewust ben van mijn eigen valkuilen en uitdagingen. En dat ik weet hoe de dagenergie van de Mayakalender mij energetisch gezien helpt hierbij.

Wil jij hier meer van weten? Boek een gratis kennismaking of sparringsessie >


Over de auteur

Bianca Snip  - Op welke manier kun je de relatie met jezelf verbeteren en je kwaliteiten neerzetten in de wereld? De instrumenten die ik hiervoor inzet zijn de Mayakalender, kunst en expressie. Ik leer jou hoe jij meer balans brengt in je leven en jezelf bevrijdt van alles wat jou niet meer dient, zodat je op je eigen manier jouw unieke plek kan innemen en jouw eigen unieke bijdrage aan de wereld kan leveren.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>