Zullen we dromen dat al onze wensen uit komen?

Het is vandaag Wensdag in de Mayakalender! Een mooie dag om een wens te doen en inspiratie te ontvangen voor het pad dat over 20 dagen begint.

Daar is het thema van Geel Zaad mee verbonden (groei en potentie). De bestemming in dit pad is innerlijk de leiding nemen. Wat klinkt dat toch mooi allemaal maar eh .. wat kun je hier nu eigenlijk mee?


De Mayakalender is een energetisch systeem

Dit hoor ik regelmatig als ik praat over de Mayakalender. Logisch, want niet iedereen weet van het energetische systeem dat met deze kalender is verbonden.

Alles is energie. En sommige dingen kun je gewoon niet pakken of met je blote oog 'waarnemen'. Een van die dingen is bijv. innerlijk de leiding nemen. Fijn als dit goed gaat, maar als dit niet het geval is, wat doe je dan?

Is innerlijk de leiding nemen voor jou soms ook een dingetje?


Voor mij is dit thema soms best nog wel 'een dingetje'. Daarom ben ik zo blij met de Mayakalender omdat deze kalender mij energetisch gezien helpt hierbij.

Herken je dit?

Wil jij hier meer van weten? 

Boek gratis een Maya kennismakingsessie >


Over de auteur

Bianca Snip  - Nieuwe Balans Energie Kunstenaar.

Op welke manier kun je de relatie met jezelf verbeteren en goed leren kennen? De instrumenten die ik hiervoor inzet zijn de Mayakalender, kleur bekennen en expressie. Ik leer jou hoe jij op je eigen manier jouw eigen unieke kwaliteiten kan inzetten om je eigen plek in te nemen in de wereld en je eigen unieke bijdrage te leveren.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>