”Waar kies jij voor?” vraagt Gele Mens

13 daagse Energie Update
Tzolkin Dreamspell telling

1 dec. - 13 dec. 2021

''Ontwaak, vernieuw en transformeer” schreef ik in mijn vorige blog over het Blauwe Storm levenspad de afgelopen 13 dagen. Dit thema was bij mij duidelijk te merken!
Bij jou ook?

Re-organiseren

De Blauwe Stormdagen helpen mij ieder jaar weer met regelen en organiseren. Vandaar dat mijn bedrijfsorganisatie de afgelopen 13 dagen een noodzakelijke re-organisatie heeft gekregen. Er ging letterlijk een soort orkaan door mijn bedrijfs-structuur en alles wat zich in de afgelopen maanden had opgestapeld aan documenten, bestanden, contacten, initiatieven enz. enz. Iedere keer was er een soort blokkade als ik ergens mee verder wou en kon ik soms behoorlijk lopen zoeken. Niet fijn als je efficiënt bezig wil zijn. Heel blij dat de boel weer aardig opgeruimd is dus en dat er weer ruimte vrij is gekomen!

Oeroude kennis en wijsheid in dienst van het ondernemen

Er is nóg iets gebeurd waar ik heel blij mee ben, want ik heb ook weer verbinding met mijn grafische en illustratieve vaardigheden gekregen. Dankzij enkele uitdagende opdracht aanvragen die na de Maya pilots naar me toekwamen werd ik even wakker geschud. Hierdoor werd ik me ervan bewust dat ik de Maya kennis en wijsheid iets teveel op de voorgrond had gezet en veel meer mag gaan verweven met dit werk in opdracht. Door deze verandering zijn er mooie kansen en mogelijkheden aan het groeien om deze wijsheid te gaan integreren in online zichtbaar zijn en het ondernemen.

De Maya Tzolkin Dreamspell telling gebruik ik zelf zowel privé als zakelijk, dus waarom niet combineren met anderen ook helpen met zakelijk zichtbaar zijn en ondernemen?

Personal Branding

Wat is er mooier dan dat anderen jouw persoonlijke kwaliteiten herkennen in datgene wat jij in de wereld zet? Hoe gaaf zou het zijn als ook jouw klanten onbewust in jouw kleurgebruik herkennen? Dit is onderdeel van jouw personal branding.

Communiceren

De komende 13 dagen staan in het teken van keuzes maken en aandacht geven aan wat jij wil dat groeit. In de Maya Tzolkinkalender staat de Gele Mens voor zelf verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en de keuzes die je maakt. Je bent helemaal vrij om te kiezen en aandacht te geven aan wat jij wil dat groeit. Gele Mens heeft een sterke wil. De reis de komende dagen staat in het teken van kiezen voor groei. De valkuil is dat je blijft hangen in zekerheid. Daardoor komt je potentieel niet vrij.

De uitdaging is om jezelf op je eigen manier uit te drukken en te communiceren.

Hoe breng jij jouw boodschap over?
Welke woorden, kleuren en beelden gebruik jij?

Enkele tips voor de komende dagen

Kies bewust

Wat wil jij? Geef aandacht aan wat jij wil dat groeit want dat maakt je sterk en krachtig de komende 13 dagen.

Geef en ontvang moeiteloos

Breng geven en ontvangen in balans met elkaar. Kom op het juiste moment in actie, hierdoor zal alles moeitelozer verlopen.

Blijf dicht bij jezelf

Wat je voelt mag je serieus nemen! Kijk uit dat je niet teveel overneemt van anderen, blijf dicht bij jezelf en drink iedere dag voldoende water. Op deze manier zuiver je jezelf en blijven je gedachten helder.

Gebruik je eigen woorden

De grootste lessen de komende dagen zijn te vinden in communiceren met elkaar en jezelf uitdrukken. Kies zorgvuldig je woorden.

Affirmatie inspiratie

Ik neem verantwoordelijkheid

voor wat ik

écht wil in mijn leven,

 kies bewust en geniet.

Een bewuste aandachtsvolle reis de komende 13 dagen! 

PS > Over 31 dagen begint het nieuwe jaar 2022. Dat nodigt uit om iets speciaals te doen! Wil jij meer bewust worden van jouw eigen persoonlijke kwaliteiten op het gebied van ondernemen en dit inzetten voor jouw zakelijke zichtbaarheid? Laat deze kans dan niet voorbij gaan en kies voor deze mooie december maand-aanbieding Innerlijke Schatkamersessie + bonus >>

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>