“Ontwaak, vernieuw en transformeer” buldert Blauwe Storm

13 daagse Energie Update Tzolkin

18 nov. - 30 nov. 2021

De afgelopen 13 dagen hebben we een reis gemaakt van overgave en loslaten naar zelfreflectie, helderheid en inzicht.

Na deze reis zijn we nu aangekomen bij het Blauwe Storm levenspad. Het is het 7e levenspad in de Tzolkinkalender. Of je nu in dit levenspad geboren bent of in een ander levenspad, vanaf vandaag staan alle lichten in het Blauwe Storm pad aan de komende 13 dagen. 

Transformatie en vernieuwingskracht
In de Blauwe Storm straat maak je een reis van transformatie en vernieuwing naar humor en onbevangenheid. Alles wat je moeilijk los hebt kunnen laten in de Witte Wereldoverbrugger straat (en waarvan je ergens wel weet dat het niet bij je hoort) komt op losse schroeven te staan. Daar kunnen diepe emoties bij komen kijken. Dichtbij jezelf blijven, in jezelf geloven en goed voelen is een kwetsbaar gegeven en een grote uitdaging in deze straat. Balans, schoonheid, harmonie en stralend je eigen plek innemen is verbonden met je zielsverlangen.

Wat maakt je sterk en krachtig?
Gebruik onrust en gebeurtenissen in je leven om jezelf regelmatig te zuiveren en te vernieuwen. Blijf dicht bij jezelf en zoek de stilte op. In het centrum van een orkaan is het stil waardoor je ziet wat sterk is en overeind blijft staan. 

Wat helpt en begrijpt je?
Wees niet te hard voor jezelf als je het moeilijk vindt om onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen te voelen. Oordeel niet en zet je perfectionisme opzij. Op die manier bespaar je jezelf een hoop teleurstellingen!

Wat vangt je op als je terugvalt in oude patronen?
Het is fijn om jezelf er regelmatig aan te herinneren dat je op een bezielde manier je eigen waarheid mag spreken. Op welke manier druk jij jezelf uit? Kies zorgvuldig je woorden.

Wat daagt je uit om te doen wat goed voor je is?
De grootste lessen zijn te vinden in jezelf geloven en je diepste gevoel de ruimte te geven om te laten stromen. Op deze manier zuiver je jezelf en kun je weer voelen wie je bent. Drink veel water! 

Affirmatie inspiratie

Ik vernietig

alles wat niet

bij mij hoort & leef

wie ik werkelijk

ben

Een stille krachtige reis de komende 13 dagen! 

PS > In het levenspad van de Blauwe Storm is het omgaan met emoties een uitdaging. Jezelf op een creatieve manier uitdrukken kan je hierbij helpen. Zet jij jezelf regelmatig opzij en komt het er maar niet van om op een creatieve manier tijd voor jezelf te nemen? Download gratis het e-book 10 schildertips voor een creatieve start >>

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>