”Kun jij de reflectie van jezelf zien in de ander?” vraagt Witte Spiegel

13 daagse Energie Update
Maya Tzolkin Dreamspell telling

27 dec. 2021 - 8 jan. 2022

De komende 13 dagen zijn verbonden met de Witte Spiegel en staan in het teken van (zelf)reflectie, helderheid en inzichten.

Zelfliefde
De reis de komende 13 dagen leidt naar loyaliteit, zelfliefde en een trouwe vriend zijn voor jezelf. De uitdaging is balans, innerlijke harmonie en stralend je eigen plek innemen.

Enkele tips voor de komende dagen + 2022

Wie of wat maakt je sterk en krachtig? 
Zie de reflectie van jezelf in iets of iemand anders. Vaak zien we een vertekent beeld vanwege het kijken door een eigen gekleurde bril. Wat zie jij en wat zegt dat over jezelf?

Wie of wat helpt en begrijpt je? 
Zorg als een goede moeder zou doen goed voor jezelf en vertrouw erop dat alles precies goed is zoals het is. Kom je problemen tegen? Bedenk dan een praktische oplossing!  

Wie of wat vangt je op als je terugvalt in oude patronen?
Luister naar je innerlijke stem en volg je intuitie. Alles is mogelijk en in overvloed aanwezig. Maak je dromen waar, de toekomst ligt voor je open! 

Wie of wat daagt je uit om te doen wat goed voor je is?
Neem stralend je eigen plek in, geniet van schoonheid en kunstzinnigheid. Ervaar je disharmonie of denk je teveel in tekorten? Geef jezelf meer waardering.

Affirmatie inspiratie

Ik kijk in de spiegel

Leef in het hier & nu

En zie de reflectie van mezelf

in de ander

Innerlijke Schatkamersessie + Jaarreading

In 2022 lopen de kwaliteiten van de Witte Spiegel universeel gezien het hele Gregoriaanse kalenderjaar van 365 dagen mee als een rode draad door ons leven. Hoe verhouden deze kwaliteiten zich tot jouw potentie? Geef jezelf een groot cadeau en maak vandaag nog een afspraak om gebruik te maken van de december maand-aanbieding Innerlijke Schatkamersessie + Jaarreading >>


Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>