”Hee, ga je mee buiten spelen?” vraagt Blauwe Aap

13 daagse Energie Update
Maya Tzolkin Dreamspell telling

9 jan. - 21 jan. 2022

De komende 13 dagen zijn verbonden met de Blauwe Aap en staan in het teken van het innerlijke kind, spontaniteit en onbevangenheid.

Authenticiteit
De reis de komende 13 dagen leidt naar thuiskomen in jezelf en de stilte in gaan.  
Volg je dromen en intuitie. Alles is mogelijk en in overvloed aanwezig. De uitdaging is oervertrouwen en goed voor jezelf zorgen.
senjuti-kundu-JfolIjRnveY-unsplash

Enkele tips voor de komende dagen + 2022

Wie of wat maakt je sterk en krachtig? 
Gebruik humor en daag jezelf uit als het te zwaar en serieus wordt in leven. Doe de dingen met plezier, relativeer en leef je onbevangen. Op die manier ben je vaak ongrijpbaar voor anderen en ben je in staat om met verwondering naar het leven te kijken. Door vragen te stellen op een onbevangen manier kun je door illusies heen prikken en ben je ook in staat om vernieuwing te brengen.

Wie of wat helpt en begrijpt je? 
Geniet van schoonheid en kunstzinnigheid, neem stralend je eigen plek in. 
Ervaar je disharmonie of denk je teveel in tekorten? Geef jezelf meer waardering. 
Wat heb je nodig om in balans en harmonie te komen?

Wie of wat vangt je op als je terugvalt in oude patronen?
Je mag gerust lief en aardig zijn voor jezelf. En op tijd je grenzen aan geven.
Als iemand waar jij veel van houdt verdriet heeft hoe reageer jij dan?
Gebruik jouw compassie, vriendelijkheid, zachtheid en loyaliteit aan anderen ook voor jezelf.  

Wie of wat daagt je uit om te doen wat goed voor je is?
Zorg als een goede moeder zou doen goed voor jezelf en vertrouw erop dat alles precies goed is zoals het is. Kom je problemen tegen? Bedenk dan een praktische oplossing! Je mag zelf tegemoet komen aan je eigen behoefte want niemand anders dan jijzelf kan dit het beste doen voor jou. 

Affirmatie inspiratie

Ik gebruik humor

in mijn leven

Als het te zwaar

en serieus wordt

Innerlijke Schatkamersessie + Jaarreading

Het talent dat wij als mensen universeel gezien mogen inzetten en gebruiken in 2022 is de speelsheid en lichtheid van het innerlijke kind. Dat is in iedereen aanwezig maar kan soms ver weg gestopt zijn door alles wat je hebt meegemaakt in je leven.

Herken jij jezelf hierin? Wil je hier meer contact mee maken en een opening voor jezelf in creëren? Geef jezelf een groot cadeau en maak vandaag nog een afspraak om gebruik te maken van de nieuwjaars maand-aanbieding Innerlijke Schatkamersessie + Jaarreading >>


Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>