”Ik blijf trouw aan mezelf” denkt Witte Hond

13 daagse Energie Update
Maya Tzolkin Dreamspell telling

17 febr. - 1 mrt. 2022

De komende 13 dagen zijn verbonden met Witte Hond en staan in het teken van loyaliteit en communicatie.

In de Witte Hond levenspad straat maak je een reis van trouw zijn aan jezelf naar jezelf uitdrukken en op een bezielde manier je eigen waarheid spreken. Innerlijk weten, integer handelen en je hart volgen helpen je om achter het roer van je eigen leven te staan. 

Grenzen aangeven
Je wordt uitgedaagd om jezelf niet teveel op te offeren, duidelijk je grenzen aan te geven en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen te voelen. Je eigen waarheid spreken helpt je om volledig aanwezig te zijn. Transformatie en vernieuwingskracht is verbonden met je zielsverlangen.

Enkele tips voor de komende dagen

Wie of wat maakt je sterk en krachtig? 
Wees zacht voor jezelf, heb jezelf en anderen lief. Hulpvaardigheid en loyaliteit zijn nobele pijlers om op te staan maar geef wel op tijd je grenzen aan. Anders is de kans groot dat je boos wordt op jezelf omdat je iets ''te ver'' hebt laten komen. 

Wie of wat helpt en begrijpt je? 
Geloof in jezelf en vertrouw op jezelf. Voel goed: wat is van jou en wat is van de ander? Laat je innerlijk licht schijnen. 

Wie of wat vangt je op als je terugvalt in oude patronen?
Neem het leven niet al te ernstig. Kun jij lachen om jezelf? Een grapje op zijn tijd doet wonderen, zeker als het leven even te zwaar en serieus wordt.

Wie of wat daagt je uit om te doen wat goed voor je is?
Zet je perfectionisme opzij, op die manier bespaar je jezelf een hoop teleurstellingen! 
Oordeel zo min mogelijk over jezelf en probeer onvoorwaardelijke liefde te voelen ook voor anderen. 

Affirmatie inspiratie

Ik lééf

en laat leven

Ik ben mijn eigen allerbeste

vriend


Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>