”Doe waar je energie van krijgt en volg je passie”, roept Rode Slang

13 daagse Energie Update
Maya Tzolkin Dreamspell telling

14 dec. - 26 dec. 2021

Vandaag begint een nieuwe levenspad in de Maya Tzolkin Dreamspell kalender. 
De komende 13 dagen zijn verbonden met de Rode Slang en staan in het teken van luisteren naar je lichaam.

Volg je passie

Een mooi gegeven weer en fijn om hier bewust van te zijn. Hierbij worden we weer ondersteunt door de energie vanuit het centrum van het universum. Er is dus volop hulp aanwezig bij het maken van keuzes. Het houdt maar niet op want dit thema was in het vorige levenspad ook volop aanwezig. Alles waar je geen energie meer van krijgt en wat je moeite kost mag je loslaten. Waar ligt jouw passie?

Synchroniciteit

De reis de komende 13 dagen leidt naar stevig op de aarde staan, leven in het hier en nu, synchroniciteit en verbonden zijn met de hemel en de aarde. Welke toevallige ontmoetingen komen er op je pad? De uitdaging is moeiteloos geven en ontvangen. 

Enkele tips voor de komende dagen

Luister naar je instinct

Heb je een jas aan die niet meer helemaal lekker zit?  Doe deze jas dan uit en trek een nieuwe aan. Waar krijg jij energie van? Geef hier aandacht aan want dit maakt je sterk de komende 13 dagen.

Volg je hart

Jij alleen weet wat goed voor je is. Luister naar dit gevoel en naar dat innerlijke weten diep in je hart. Waar verlang je naar? Stel jezelf open om te ontvangen.

Neem innerlijk de leiding

Heb je last van negativiteit? Stem jezelf dan verticaal af en breng anderen naar de overkant met jouw innerlijke wijsheid. Kies voor groei in plaats van zekerheid en stel onbevreesd vragen om verder te komen.

Vul je eigen beker

De grootste lessen de komende dagen zijn te vinden in eerst je eigen beker vullen en dan pas die van anderen ook al zie je wat zij nodig hebben. Kom op voor jezelf, handel naar je eigen visie en blijf hierbij. 

Rode Slang affirmatiekaart © Bianca Snip

Affirmatie inspiratie

Ik luister naar

de signalen van mijn lichaam

& handel volgens

mijn instinct

Een passievolle reis de komende 13 dagen! 

PS > Mijn passie ligt bij onderzoekend bezig zijn, spelenderwijs experimenteren en op een creatieve manier nieuwe dingen uitproberen. Herken je dit en wil jij ook op een creatieve manier iets nieuws uitproberen? Geef jezelf een mooi Kerstcadeau en ga op een abstracte wijze aan de slag met eenvoudige teken- en schildertechnieken. Laat je inspireren door de stap voor stap demonstratie video's in deze online minicursus Schilder Je Eigen Licht >


Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>