”Zorg goed voor jezelf ” zegt Rode Draak …

V_maria-lupan-614416-unsplash

13 daagse Maya Newsflash

1 - 13 september 2021

Heb jij ook feest gevierd vandaag? Met een rode blouse aan heb ik genoten van een heerlijk stukje rode frambozen taart vandaag. En daarna heb ik mijn rode jas aangetrokken om naar buiten te gaan. Nog net niet mijn rode schoenen aan gedaan .. Wat is dat toch met de kleur rood vandaag?

De poort van het Rode Draak levenspad in de Maya Tzolkinkalender is open gegaan. Een bijzondere dag want het is de eerste dag van een weer een nieuwe Tzolkin ronde van 260 dagen. Een uitnodiging om hier dus even bij stil te staan. Of je nu in dit Rode Draak levenspad geboren bent of in een ander pad, vanaf vandaag staan alle lichten in het Rode Draak levenspad aan de komende 13 dagen.

Oervertrouwen & moed

Het thema dat hiermee te maken heeft is verbonden met oervertrouwen en moed. Zit er bij jou nog iets in de weg om volledig op geluk en succes in het leven te vertrouwen? Heb je moeite met aardig zijn voor jezelf, je grenzen aan geven of uit je comfortzone te komen? Dan nodigen de komende 13 dagen uit om hier stappen in te zetten.

Jezelf voeden en koesteren

Ervaringen uit het verleden kunnen je leven op verschillende manieren kleuren. Op welke manier kun je het kind in jezelf dat hieronder geleden heeft voeden en koesteren?

Een goede innerlijke moeder zijn voor jezelf maakt je sterk de komende dagen. Zelfreflectie, helderheid en inzichten maken je wijzer en helpen je onderweg. Onverwachts kan dan zomaar ineens de zon onderweg gaan schijnen. Denken in tekorten, ergens over oordelen of jezelf veroordelen zijn tekens dat er ook een andere kant is om te bekijken. Alles heeft twee kanten om te doorzien en voelen.

Van denken in tekort naar denken in overvloed

Vind je dit lastig en merk je dat je in een zwaarte beland? Probeer je zelf er dan aan te herinneren dat je er nog altijd voor kan kiezen om even rond te huppelen als een onbezorgd vrolijk kind. Dat is de grootste uitdaging de komende 13 dagen. Op welke manier kun jij het mooier en lichter maken voor jezelf en voor anderen? Als je beter voor jezelf zorgt, ga je jezelf vanzelf beter voelen. Ga je betere keuzes maken en trek je mooie dingen aan.

Tijdens het maken van de volgende affirmatie heb ik me laten inspireren door de energie en betekenis van het Rode Draak levenspad:

Rode Draak affirmatiekaart © Bianca Snip

Ik heb de moed

Om grenzen te verleggen

Ga waarvoor ik sta & waarin ik geloof

Onvoorwaardelijk vertrouwen

Deze affirmatie van het Rode Draak levenspad is een van de Innerlijke Schatkamer affirmaties die helpen met bewust een signaal af te geven naar je onderbewustzijn om doelgericht overtuigingen over jezelf en het leven te ‘herprogrammeren’.

Een mooie Innerlijke Groei 13 daagse!

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>