”Welke kansen zie je voor je liggen? ” roept Blauwe Adelaar ..

13 daagse Maya Newsflash

6 - 18 augustus 2021

Aandacht weer voor het begin van een nieuw levenspad vandaag. Gisteren was het de laatste dag van het Witte Wind levenspad waarin bezielde communicatie, adem en je eigen waarheid spreken centraal stond.

Vanaf vandaag staat de poort van de Blauwe Adelaar straat open. Of je nu in deze straat geboren bent of in een andere straat, vanaf vandaag staan alle lichten in de Blauwe Adelaar straat aan de komende 13 dagen. Het thema dat hiermee te maken heeft is verbonden met onafhankelijkheid, overzicht en je eigen vrije visie en mening hebben.

Waar heb jij een vrije onafhankelijke mening of visie over?

In de Blauwe Adelaar straat maak je een reis van eerst je eigen beker vullen, dan pas die van anderen naar moeiteloos geven en ontvangen. Overzicht behouden en jezelf niet teveel in details verliezen staat bovenaan. Volg jij je hart? En waar geef jij aandacht aan?

Wie of wat maakt je sterk?

Vanuit vrijheid en onafhankelijkheid verbindingen aan gaan en hier bewust van zijn maakt je sterk. Met wie of wat ga jij een relatie aan?

Wat helpt je?

Kiezen voor groei in plaats voor zekerheid helpt en ondersteunt je de komende 13 dagen. Soms betekent dat ook even stilstaan om te kijken hoe het met de aarde is waar jij jouw zaadjes in plant. Is deze aarde vruchtbaar genoeg?

Wie of wat vangt je op als je in oude patronen terugvalt?

Merk je dat je krampachtig bent en alles onder controle wil houden? Dan is dat het teken dat je in oude patronen terugvalt. Als je hiervan bewust bent mag je je eigen hart volgen, jezelf overgeven aan alles wat er gebeurt en loslaten wat jou niet meer dient. Op die manier sta je open om de magie van het leven te ontvangen.

Wie of wat daagt je uit?

De grootste  uitdaging in de Blauwe Adelaar straat is om te luisteren naar de signalen van je lichaam en je instinct te volgen. Wat is je passie? Waar krijg jij energie van?

Onbevreesd vragen stellen en innerlijk de leiding nemen helpt je om je talenten in de wereld te brengen en je kwaliteiten neer te zetten in je leven. In alle onrust dichtbij jezelf blijven geeft je de mogelijkheid om jezelf te vernieuwen. De helpende hand bieden, moeiteloos geven en ontvangen zijn kwaliteiten die je helpen om volledig aanwezig te zijn en te genieten van het leven. Als je de neiging hebt om het leven soms te zwaar en te serieus te nemen dan gaat een beetje humor je vast en zeker helpen om volledig aanwezig te zijn de komende 13 dagen.

We zijn allemaal krachtige creators en scheppen iedere dag. De volgende uitspraak van Henri Matisse sluit mooi bij het Blauwe Adelaar pad aan:

De Schepping begint met een visie

De affirmatie kaart die ik maakte bij de Blauwe Adelaar straat hoort is:

Ik zie wat er nodig is

vul eerst mijn eigen beker

creëer overzicht &

volg mijn innerlijke leiding

260 dagen lang stemde ik me af op de dagenergie van de Mayakalender en ontwierp ik mijn eigen affirmaties voor de levenspaden. Hieruit is de volgende serie van 20 kaarten ontstaan >>

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>