“Welke grenzen ga jij verleggen?” vraagt Rode Hemelwandelaar

13 daagse Energie Update Tzolkin

23 okt. - 4 nov. 2021

De afgelopen 13 dagen hebben in het teken gestaan van het Gele Zon levenspad. Het thema dat hierbij hoorde was een reis van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen voelen naar keuzes maken en aandacht geven aan wat jij wil dat groeit. Na deze reis zijn we nu aangekomen bij het Rode Hemelwandelaar levenspad. Het is het 5e levenspad in de Tzolkinkalender.

Nieuwe mogelijkheden ontdekken
Of je nu in dit levenspad geboren bent of in een ander levenspad, vanaf vandaag staan alle lichten in het Rode Hemelwandelaar pad aan de komende 13 dagen. In dit levenspad maak je een reis van moed naar passie. Als je doet wat je altijd hebt gedaan zul je geen nieuwe ervaringen op doen en mogelijkheden ontdekken.

Op welke manier kom jij uit je comfortzone en ga jij je grenzen verleggen? Waar krijg jij energie van? Luisteren naar je intuitie en overvloed (alles is mogelijk) voelt kwetsbaar en is een uitdaging. Op een bezielde manier je eigen waarheid spreken en jezelf uitdrukken is verbonden met je zielsverlangen.

Wie of wat maakt je sterk en krachtig? 
Rode Hemelwandelaar is de gids en helpt je met het bij elkaar rapen van al je moed, je grenzen te verleggen en op ontdekkingsreis te gaan. Kom uit je comfortzone, ga op onderzoek uit en wees een pionier! Van elke ervaring word je wijzer. 

Wie of wat helpt en begrijpt je? 
Witte Wereldoverbrugger is het maatje en helpt je met jezelf overgeven en loslaten. Maak ruimte voor een nieuw begin en leg verbindingen tussen mensen en dingen. Maak contact met de onzichtbare wereld.

Wie of wat vangt je op als je terugvalt in oude patronen?
Gele Ster is de verborgen kwaliteit en helpt je herinneren dat je stralend je eigen plek mag innemen in het grote geheel. Het is niet nodig om te twijfelen aan jezelf of te denken in tekorten. Streef naar harmonie en schoonheid.

Wie of wat daagt je uit om te doen wat goed voor je is?
Blauwe Nacht is de leraar vandaag en daagt je uit om te luisteren naar je innerlijke stem en intuitie. Durf te dromen! Doe de dingen op jouw unieke manier en kom thuis in jezelf. Alles is mogelijk en in overvloed aanwezig.

Affirmatie inspiratie

Ik verlaat

mijn veilige thuis

Trek de wijde wereld in

Ik ontdek

ervaar, stel bij &

wordt wijzer

Een avontuurlijke reis de komende 13 dagen! Probeer niet in te vullen hoe de toekomst er voor je uit ziet als je op reis gaat want dan werp je voor jezelf alleen maar een blokkade op. Zie het leven als een groot avontuur en vind je eigen antwoorden door naar binnen te kijken en stil te zijn. Als je veel en graag praat, koppig bent en je eigen verhalen heel interessant vindt dan ben je in de schaduw beland. Een uitnodiging om alle moed bij elkaar te rapen, je richting en je plannen bij te stellen.

Spreekt dit je aan en wil je hier meer van weten? Download hier Het geheim van je geboortedatum >>

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>