”Wat is jouw sleutel voor meer harmonie in jezelf en de wereld? ” vraagt Gele Ster ..

13 daagse Maya Newsflash

19 - 31 augustus 2021

Dankzij bijen ziet de wereld er kleurrijk uit. Bijen zijn heel belangrijk voor de bestuiving van bloemen. En bijen leiden als bijzondere insecten ook een heel mooi, interessant harmonieus sociaal leven. Hoe zit dat eigenlijk met ons en de wereld?

Vandaag is de poort van de Gele Ster straat open gegaan. Of je nu in deze straat geboren bent of in een andere straat, vanaf vandaag staan alle lichten in de Gele Ster straat aan de komende 13 dagen. Het thema dat hiermee te maken heeft is verbonden met schoonheid en harmonie, balans en kunstzinnigheid en stralend je eigen plek innemen.

Welke bijdrage lever jij om meer harmonie en schoonheid in de wereld te brengen? 

In de Gele Ster straat maak je een reis van je eigen plek innemen, naar innerlijke harmonie, onvoorwaardelijke liefde en eenheidsbewustzijn. 

Wie of wat maakt je sterk?

De gidsende energie voor de komende dagen helpt je met stralen als een ster en je eigen plek innemen. De betekenis van de Gele Ster straat is verbonden met zijn wie je bent. Zelf kleur geven aan het leven en stralend je eigen plek en ruimte innemen. Op welke manier kun je zonder oordeel en verwachtingen liefde vrij laten stromen?

Dat is soms een hele opgave. Je maakt van alles mee waardoor het een valkuil is om gekleurd naar de wereld gaat kijken. Ergens is dat een logisch gevolg van alles wat je meemaakt of mee hebt gemaakt. Als je hier bewust van bent, hoe zou het dan zijn om er voor te kiezen om naar binnen te gaan en de pijn die daar zit een plek te geven? Niet eenvoudig maar de beloning is groot als je op een zachte manier naar jezelf durft kijken. Dan wordt de bril ineens heel anders waardoor je de wereld bekijkt.

Wie of wat helpt je?

Het maatje is je innerlijke kind en nodigt je uit om te spelen. Als het leven even te zwaar en serieus wordt, gebruik dan humor en prik door illusies heen. Op welke manier kun jij het mooier en lichter maken voor jezelf en voor anderen?

Wie of wat is verborgen en vangt je op als je in oude patronen terugvalt?

De verborgen en ondersteunende kracht die je opvangt als je terugvalt in oude patronen is Moed. Op welke manier ga jij op ontdekkingsreis en verleg jij je eigen grenzen? Heb jij vertrouwen in wat het leven je brengt en wat er naar je toekomt? 

Wie of wat daagt je uit?

De uitdaging voor de komende 13 dagen: je onderscheidingsvermogen gebruiken en helderheid creeren. Welke inzichten komen naar je toe?

De volgende uitspraak van INGSPIRE vind ik heel mooi bij het Gele Ster pad passen:

In harmonie leven met jezelf 

gaat over kunnen zijn wie je was

en zijn wie je bent

zonder verwachtingen

De affirmatie kaart die ik maakte bij de Gele Ster straat hoort is:

Ik neem stralend

mijn eigen plek in

zie mij zelf in de ander

Trots en dankbaar

voor alles wat er is

Een mooie Innerlijke Groei 13 daagse!

Deze Innerlijke Schatkamer affirmaties op basis van de Dreamspell kalender helpen met bewust een signaal af te geven naar je onderbewustzijn om doelgericht overtuigingen over jezelf en het leven te ‘herprogrammeren’.

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>