”Vertrouw in jezelf, het proces en het leven!” roept Rode Maan ..

13 daagse Maya Newsflash

11 juli - 23 juli 2021 

Aandacht voor het begin van een nieuw levenspad vandaag! Gisteren was het de laatste dag van het Gele Krijger levenspad. Ik heb de uitnodiging weer aangenomen om een feestje te vieren als dank voor alles wat ik ben tegengekomen de afgelopen 13 dagen. En tijdens dit feestje merkt ik ook al de overgang naar de nieuwe dingen die zich weer aandienden. Heb jij dat ook gemerkt?

Vanaf vandaag staat de poort van de Rode Maan straat wagenwijd open in Mayaland. Of je nu in deze straat geboren bent of in een andere straat, vanaf vandaag staan alle lichten in de Rode Maan straat aan de komende 13 dagen. Het thema dat hiermee te maken is verbonden met in jezelf geloven, diep van binnen voelen wat om je heen gebeurt en door je heen stroomt. 

Hoe komt het toch dat het soms zoveel moeite kost om in jezelf te geloven?

Het is een thema waar we allemaal van tijd tot tijd mee zijn verbonden. De een heeft er meer last van dan de ander. Als je het regelmatig tegenkomt en hiervan in de war raakt dan is dat een duidelijk signaal dat je dichter bij mezelf mag komen. Als ik het tegenkom dan trek ik me terug en zoek ik de stilte op. Of ik ga naar buiten, gun mezelf iets moois, pak een pot verf en kies ik intuitief een kleur. Of druk ik mezelf op een andere manier uit. Op die manier laat ik er gewoon even alles uitkomen.  

Dat hoeft niet altijd mooi te zijn want emoties zijn niet altijd even leuk, aardig of fijn. Het belangrijkste is dat je jezelf toestaat om alles er gewoon even te laten en hier op een afstandje naar te kijken zonder oordeel. Dat is misschien wel het meest lastige van allemaal, want voelen en emoties lijken soms dankzij onze lieve innerlijke criticus nog steeds een enorm taboe te zijn. 

Veel water drinken en geloven in jezelf maakt je sterk de komende 13 dagen. In alle onrust dicht bij jezelf blijven en losmaken van alles wat niet bij je hoort is de grootste uitdaging de komende dagen. Als je het lastig vindt om je eigen grenzen aan te geven kijk jezelf dan vriendelijk en liefdevol in de ogen aan. En breng begrip op voor jezelf op momenten dat het even niet zo lekker gaat. Op een zachte manier naar jezelf kijken helpt je om een trouwe vriend te zijn voor jezelf. 

Als je het idee hebt dat je terugvalt in oude patronen dan is het fijn om ervan bewust te zijn dat je altijd weer vrij bent om keuzes te maken en zelf verantwoordelijkheid mag nemen voor je eigen leven. Geef aandacht aan wat jij wil dat groeit. Daar krijg je altijd weer energie van!

Hiermee kom ik weer op het ritueel van een magnetische toon 1 dag, het begin van weer een nieuw levenspad. Het is vandaag weer een heel mooi moment om een doel te stellen in vervolg op wat je tegenkwam in de afgelopen Gele Krijger straat.

  • Wat is jouw intentie voor de komende 13 dagen?
  • Waar verlang je naar?
  • Hoe voelt het als je eraan denkt dat dit er al is?

Over in jezelf geloven en keuzes maken gesproken .. deze uitspraak vind ik heel mooi bij het Rode Maan pad passen: 

Je weet nooit wat je kunt, totdat je het probeert

De affirmatie kaart die ik maakte en mij nog steeds helpt voor het thema dat bij de Rode Maan straat hoort is:

Ik kijk naar binnen,

laat mijn gevoel stromen &

herinner mijn eigen licht

De Rode Draak is verbonden met het doel en de eindbestemming van dit pad. Het thema dat hierbij hoort is goed zorgen voor jezelf en vertrouwen hebben in wat het leven je brengt. Hier bewust van zijn is denk ik een heel mooi lichtpuntje de komende 13 dagen! En zeker op de momenten dat dit gevoel even moeilijk te pakken is. 

Maak er iets moois van de komende tijd en laat je gevoel stromen!

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >