”Toeval bestaat niet” roept Rode Aarde

13 daagse Energie Update
Maya Tzolkin Dreamspell telling

4 febr. - 16 febr. 2022

De komende 13 dagen zijn verbonden met Rode Aarde en staan in het teken van synchroniciteit en in jezelf geloven.

In de Rode Aarde levenspad straat maak je een reis van leven in het hier en nu naar je innerlijk licht laten schijnen en diep voelen. Vertrouwen hebben in het leven en op wat er naar je toekomt geeft je stuurkracht en richting. Voor wie zorg jij het meest? 

Signalen en idealen
Je idealen hebben te maken met het volgen van je passie. Welke signalen geeft jouw lichaam? Wat draagt bij aan jouw grootste ideaal? Moeiteloos geven en ontvangen is een uitdaging. Verbindingen maken tussen zichtbare en onzichtbare werelden, controle loslaten en jezelf overgeven staat dichtbij met je zielsverlangen.

Enkele tips voor de komende dagen

Wie of wat maakt je sterk en krachtig? 
Wees je er bewust van dat je beide voeten stevig op de grond staan. Volg ze ook daar waar ze heen willen gaan. Schiet niet in je hoofd door teveel te denken en piekeren. 
Doe iets met 'toevallige tekens en ontmoetingen' en stel jezelf open voor synchroniciteit.

Wie of wat helpt en begrijpt je? 
Kom je niet zo goed uit je woorden op momenten dat je jezelf wil uitdrukken en je eigen waarheid wil spreken? Communiceer helder en duidelijk, kies zorgvuldig je eigen woorden.

Wie of wat vangt je op als je terugvalt in oude patronen?
De verborgen kwaliteiten deze dagen helpen je herinneren aan de potentie die je in je hebt. Kies voor groei in plaats van zekerheid en gebruik je oerkracht. Plant je zaadjes in vruchtbare bodem.

Wie of wat daagt je uit om te doen wat goed voor je is?
Moeiteloos geven en ontvangen met elkaar in balans te brengen is de uitdaging.
Kom jij op het juiste moment in actie en verloopt daardoor alles moeiteloos? Of wil jij dat alles op jouw manier gaat en ben je erg gericht op het eindresultaat?

Affirmatie inspiratie

Ik ben

volledig geaard aanwezig

in het hier & nu

Toeval bestaat niet


Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>